viernes, 4 de noviembre de 2011

QUE VE EL FESTIVERN A TAVERNES!!!!

El facebook del Festivern anuncia, sense cap detall, que el Festivern es farà els dies 30 i 31 a Tavernes.
També diu que hi haurà zona d'acampada. A banda d'açò no diu res més i es succeixen un fum de comentaris demanant cassalla.
Al Ventilador ja avançarem este fet que el Tripartit havia estat mirant sense dir res a l'opinió pública, amb una total ocultació. Esperem que prompte el govern aclarisca si es fa o no el Festivern a Tavernes i on es farà, quin cost tindrà (policia, brigada municipal, acondicionament...).

25 comentarios:

 1. No meu puc creure, però no diuen que no hi han diners? A claro.... per a lo que a ells els interesa si. Però per a pagar factures no. Que pensen els proveedors que tenen factures per cobrar?
  Per que algún cost tindrà, ho ens faran creure que es const 0.
  I els bous que costaren?

  ResponderEliminar
 2. SI SENYOR.....Aixó si que es un acte cultural. Pixarrades, bossades, marihuana, caçalla,etc.etc.etc.

  Mai millor dit "VIVA LA PEPA".

  ResponderEliminar
 3. Cráneos Previlegiaos4 de noviembre de 2011, 3:52

  ¡Que viene el coco, mamá!

  ResponderEliminar
 4. este es el turismo que quiere el nuevo gobierno.
  cuanto costara este gran evento...

  ResponderEliminar
 5. ¿Però que esperaveu manant el Bloc?

  ResponderEliminar
 6. AÇÓ ES CULTURA , AÇÓ,I NO DEL XAVI CASTILLO...

  ResponderEliminar
 7. El festivern van llevantsel de damunt tots els pobles i ara aci tot cap.

  ResponderEliminar
 8. Com a gent jove de Tavernes que sóc, estic molt agraïda amb l'ajuntament per fer el Festivern al poble, perquè al meyns la gent jove té on triar, i a un preu económic, ja que tots no ens podem permetre anar de sopars a sales o restaurants. Que a tots no els agrade la música, ni l'ambient del Festivern es comprensible, però al meyns el cap d'any el passaré al meu poble amb gent jove del meu poble¡¡¡¡

  ResponderEliminar
 9. Dsprés vas tu a netejar el fem i arreplgar colilles de porrros i botelles de vidre, a Benifairó ja no els volen vore ni em pintura, peruqé será?

  ResponderEliminar
 10. Aleeee, qui l'ha amollat més gran? Si el Festivern és una de les millors coses que pot passar a un poble, junt amb el Feslloch, pregunteu a la gent de Benlloch a vore que pensen del festival de 3 dies que es fa allí en juliol a vore que pensen.

  Hipòcrites...

  ResponderEliminar
 11. No fa falta anar tan lluny, soc de Benifairó i corrobore lo dit abans , ara Cele es posá les botes....

  ResponderEliminar
 12. VISCA EL FESTIVERN,VISCA EL PAÍS VALENCIÀ, LA MÚSICA ES CULTURA I EN CUANT A EL POBLE, HI HAURÀ FEINA PER ALS BARS I UN AMBIENT AGRADABLE A UN POBLE FERIT PER LA GENT QUE NO TE INICIATIVA,AMB UNA MENT TANCADA I CONSERVADORA,JA FEIA FALTA UN ESDEVENIMENT D'AQUESTES CARACTERISTIQUES AL NOSTRE POBLE A LA PORRA AQUELL QUE HO CRITIQUE,FESTIVERN A TAVERNES XIQUEEEETS !!!! jajajajaja

  ResponderEliminar
 13. El falta afegir : Ra Ra Ra, països catalans...

  ResponderEliminar
 14. Alee! Mare de deu! Per un any que fan alguna cosa a Tavernes (i, per cert, no la fa el PP), un event que arrastra a molta gent,i sí, potser molt de fem i porros com diu ací l'amic, però tu no aniràs a netejar-ho, aniràn els que treballen netejant carrers. O esque t'alçaràs tu a netejar-ho?Estaria be vore-ho , eh?

  ResponderEliminar
 15. anonim, si no t'agrada no ho mires cap cuadrat

  ResponderEliminar
 16. Visca el festivern i visca la quatribarrà. Que més vos dona si ens fumem porros allí. I si embrutem, que ho netegen que per això paguem els nostres impostos.
  Com més vos moleste més gresca armarem.
  Jordi així, amb collons. Eres gran i si passe pel festivern tens una birra pagada, te la guardem.

  ResponderEliminar
 17. Vixca la quatribarrada...ja sabeu de que va la pel.licula.

  ResponderEliminar
 18. Pels què no voleu això al vostre poble, només vos dic que coneixeré Tavernes gràcies al Festivern, i gastaré diners, que és lo únic que vos insteressa a alguns pel que llegisc.

  Ens veiem per allà, un abraç des d'Alacant!

  ResponderEliminar
 19. va fora riñes i qi vulga q vaxaaa ...jo si q vaig.....
  abore si algu de tavernes em pot dir on es va a fer mes o menys ...-.xq jo i un grup damics voliem pillarse un piset...
  moltes Gracies
  visca la terra lliure

  ResponderEliminar
 20. Si, jo ansire al festivern a tavernes, beure Cervessa, cassalla, pixaré, fumaré porros, i onejaré la cuatribarrà estelada, cridare pels païssos catalans, perque tinc llibertat i oportunitat per fer-ho!!! Per una vegada en els meus casi 25 anys podré dosfrutar al meu poble d'alguna cosa diferent al meu poble, i no hauré d'anar a envoltar-me de crios a Bambú o a sopar al Teularet o saló la font. A ningú li s'obliga a anar. Gràcies per la oportunitat, tripartit!

  ResponderEliminar
 21. Peró el gasto el paguem entre tots...

  ResponderEliminar
 22. igual com pagaran les mises o les provessons les disparaes x la mare de due i jesucristo i aixo tame o pagem entre tots... nazis

  xrfavor digeu mes o menys on va ser el conci Gracies

  ResponderEliminar
 23. Estos tipos de festival porten economia al poble, un altra cosa es que "alguns i algunes" NO HO VULGUEN VORE. a banda porta diversitat cultural, musical i damunt posa a TAVERNES en el mapa. Sino que li ho pregunten al poble de Benlloch, dixeu viureeee!

  ResponderEliminar
 24. clar... sisi, si vos deixem viure, pero ben llunt d aci, on la vostra peste no m'aplegue, on els vostres polls no em perjudiquen i on les vostres banderes q aci a Tavernes (Valencia) no pinten res, no em facen mal a la vista! ... ala viure tots feliços!!!

  ResponderEliminar
 25. ``clar... sisi, si vos deixem viure, pero ben llunt d aci, on la vostra peste no m'aplegue, on els vostres polls no em perjudiquen i on les vostres banderes q aci a Tavernes (Valencia) no pinten res, no em facen mal a la vista! ... ala viure tots feliços!!!´´  sta clar la diferencia entre nosaltres i tu.Nosaltres respetem tu NO. nazi

  ResponderEliminar