lunes, 14 de noviembre de 2011

UN PERILL EN ZONA INUNDABLE

El Partit Popular de Tavernes ha indicat la presència d’un remolc de gran dimensions en la zona coneguda com l’Asud.
Afirma que durant el cap de setmana ha estat falcat un remolc d’un gran camió en esta zona amb un alt perill d’inundabilitat.
"Considerem que el govern del Tripartit ha d’impedir que este tipus de vehicles estacionen en esta zona pel perill que comporta. Si es produira una crescuda del riu Vaca, el remolc podria provocar un accident de considerables dimensions.
No s’entén que la gent estacione d’eixa forma en esta zona, i més quan a pocs metres hi ha un polígon industrial amb una zona on es pot estacionar perfectament.
Tampoc s’entén que en tot el cap de setmana no s’haja detectat la presència del remolc i no s’haja contactat amb el propietari per tal que el retire. El remolc està matriculat i per tant és molt senzill poder localitzar el propietari. Considerem que en estos casos cal actuar d’immediat" indiquen des del PP.
El PP demana que s’actue de forma àgil i es pose remei a este perill.

6 comentarios:

  1. Si un remolc aparcat es una de les coses que indigna al pp, perque s'ha consentit durant anys l'estacionament de vehicles pesats a la zona sequers? el ferm dels aparcaments mes propers a l'eixida dels sequers prop a l'estacio de gas ( o com es diga allo) esta fet malbe totalment.
    Per no parlar de les aceres del passeig colon, des de correus fins al pabelló, aixi com el ferm d'eixa zona, que presenta pell de cocodril ( si vols saber el que es estudia) . Que molt de desfer aceres noves i tornarles a fer, pero la gent d'alli ha de viure en aceres de 40 anys. Que el PP no en va fer ni una be en el seu temps al govern.
    O que ens vols dir ventilador, que en epoca del pp no hi havien remolcs/camions estacionats? No es feien curses de cotxes a tavernes? Ara per sort, els policies que tenia l'anterior alcalde com a guardia personal estan patrullant al carrer, fent feina de policia i evitant en la major part posible aquests esdeveniments.
    PPHater dixi.

    ResponderEliminar
  2. I per què el PP va permetre construir pissos en zona inundable (Vergeret)?

    ResponderEliminar
  3. Lo que hay que hacer es , en vez de tantas denuncias, diretes y contradiretes, ACTUAR, aplicar la sanción máxima, por imprudente, a este señor, y si no retira el remolque de INMEDIATO, que lo haga MGM y les pasen después factura aumentada en un 50% al dueño, junto con la máxima sanció posible.

    ResponderEliminar
  4. No desviéis la atención, ?es que en todo el fin de semana no ha pasado por allí la Policia? Se ve que el gobierno no se preocupa tanto como nos quiere hacer creer.

    ResponderEliminar
  5. Si si denunciem al amo del remolc i que no vinga mes a comprar taronja a tavernes o taules a federico giner....

    ResponderEliminar
  6. Claro anonimo de las 06:40 no desvieis la atencion, que la ultima finca contruida cerca del rio en la republica de malta tiene agua y luz de obra por no tener cedula de habitabilidad por no estar en un terreno legal, por ser zona inundable, no propiedad de tavernes , sino de confederacion hidrografica del jucar, que bien lo hizo tu queridisimo pp

    ResponderEliminar