miércoles, 23 de noviembre de 2011

MÉS DE 500 VISITES!

Ahir superarem les més de 500 visites al Ventilador!
Gràcies a tots per seguir-nos. Nosaltres continuarem informant d'aquelles coses que ens enterem i altres mitjans no publiquen.
Qui vulga informació té els diaris.
Qui vulga informació del govern té cotorres, webs oficials i demés que repetixen allò que fa el gabinet de premsa.
Qui vulga informació del PP té diaris i demés.
Qui vulga saber allò que és veritat i ningú s'atrevix a publicar té el Ventilador.
Recordem algunes primicies que hem donat: El Festivern a Tavernes, el canvi de dedicació als regidors del PSOE per arreglar la dedicació a una d'elles, el riu Vaca ple de canyes, l'handbol ha d'anar-se'n de Tavernes... Com podeu vore, les nostres informacions mosseguen, és cert, però totes han sigut verídiques i amb el temps s'han vist.
Gràcies per seguir el Ventilador!

4 comentarios:

  1. Mentres no poses un contaor de visites.... ni fu ni fa. Fes com el diari de Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. Et recorde que sobre els canvis de dedicació de les regidores del PSOE no n'encertares ni una.
    I sobre el handbol tampoc. T'ha informat segurament algú que treballa també en el Polisportiu però no t'ha dit i no has informat la veritat.
    Pregunta-li sobre alguna justificació de subvencio passada i potser per això siga que no s'han atrevit ara a anar cara l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
  3. Hem canviat una paraula de la nostra redacció original, perque algú li ha donat la impressió que ens referiem a ell. No era la nostra intenció i demanem disculpes si hem ofés a esta persona que treballa als mitjans. Hem canviat eixa paraula per altre sinònim perque vega que ha sigut una confusió, res més lluny que voler ofendre.
    Ara, no consentim que diguen que no encertarem en les dedicacions, qui no va encertar va ser el PSOE que va canviar la dedicació dels regidors, nosaltres en estiu ja publicarem que anaven a canviar-se les dedicacíons entre les regidores del PSOE perque una d'elles no tenia comissió de servici com a mestra per acostar-se a Tavernes i havia de seguir a Catalunya. El Ventilador té bona punteria i no falla.

    ResponderEliminar