domingo, 27 de noviembre de 2011

MENTRE GANDIA PROJECTA UN CAMP DE GOLF AMB HOTEL, TAVERNES NO FA LA NOVA DEPURADORA

Gandia ha anunciat que va a fer-se un camp de golf amb hotel a la zona de Marxuquera. Esta ha sigut una de les notícies de la setmana en tota la comarca de la Safor.
Mentre una notícia que s'ha donat a Tavernes ha fet referència ala dubtes de que es faça en els terminis previstos la nova depuradora.
Esta nova depuradora és molt important perque amb ella es llevarien les depuradores que ara hi ha i que limiten el creixement de Tavernes. Sense la nova depuradora, sectors com el de Marenys no es poden fer, així que sense depuradora es perd una oportunitat de futur a Tavernes.
L'anterior govern va firmar un conveni amb la Generalitat on Tavernes es comprometia a fer la redacció del projecte i a posar el terrenys i la Generalitat pagaria esta depuradora amb un cost de quasi 40 milions d'euros. A més es va preparar el tràmits per poder adjudicar el projecte.
Als pressupostos de 2012 de la Generalitat no apareix cap partida per la depuradora de Tavernes, i és normal perque ni el projecte està acabat de redactar, ni els terrenys són ja de l'ajuntament. Mentre no es complisquen estes dos coses la Generalitat no amollarà ni un euro.
Mentre Gandia suma un camp de golf, Tavernes resta una depuradora, perque l'alcalde Jordi Juan ja va anunciar que possiblement anaven a tornar-se els diners que el PP havia aconseguit amb un prèstec per comprar els terrenys on anirà la depuradora, que en teoria era en la zona de la sequia la Bova.
Juan ha dit que ens els pròxims anys no es farà la depuradora, així que vol tornar els diners per a demanar-los, si cal, en un futur.
Senyor alcalde, el seu Tripartit està fent el contrari del que seria raonable. Cal avançar el projecte i comprar els terrenys quan antes millor. Diuen que volen la depuradora però no fan res perque siga una realitat, al contrari, li posen problemes que allarguen la possibilitat de fer este projecte.
Si ara es tornen els diners, que ja estan en efectiu al banc, no se sabrà en un futur si els bancs els deixaran i amb quin interés. "Más vale pájaro en mano que ciento volando" aprofite els diners que ara té i faça esta obra essencial pel futur de Tavernes.
Al banc estan els dinerr, ara el tripartit liderat pel Bloc no pot usar la seua excusa preferida: No hi ha diners. Ja em vist que diners sí que hi ha i sino hi ha vostés en trauen per als actes que volen (Festivern, Bous al carrer, un nou gabinet de premsa a l'ajuntament...

20 comentarios:

  1. El govern de Gandia li compra un Centre Comercial que mai ha funcionat a un amigot de l'alcalde i del PP. I això a l'endemà de parar un projecte de Parc Científic subvencionat al 50% pel govern central.

    Més val no copiar a Torró!

    Però, Què collons és una DEUPURADORA?

    ResponderEliminar
  2. El Sr. Torró no sap que fer!
    Un Camp de Golf.
    Comprar un Centre Comercial en fallida...
    Sembla que no sap el que vol i va fent eses.

    Crec que Jordi té més trellat.

    ResponderEliminar
  3. Mira que manes ventilador, ara voràs com tu has publicat el tema de la dempuradora i en pocs dies el Tripartit monta altre paripé per a dir que sí que es fa la depuradora.
    I contestant a SI NO LO VEO... A Tavernes ens quedarem amb el trellat de Jordi, però a Gandia se'n va un hotel i golf que donarà faena a la gent. En este cas jo em quede amb el destrellat que donarà faena i nosaltres amb el trellat i quasi 2.000 persones parades en Tavernes

    ResponderEliminar
  4. Açi Tavernes perdem el temps i els diners en FESTIVERNS i altres tonteries de estes per a quedar be amb els poders factics del BLOC.

    Mentres a Tavernes Jordi i la companya (PSPV-EU), que no pinten res, de productiu i de generació de llocs de treball res de res.

    ResponderEliminar
  5. En mi blog ya he recalcado dos veces el tema: el golf de Carcaixent está promovido por los mismos que querían hacer el de Benifairó, pero aquí nos encontramos con una montaña protegida, que , mira por donde, forma parte del mismo sistema montañoso dónde va el golf de Gandia y donde está el de Carcaixent, que mala suerte, para unos protección sí y para otros no, así, que solo nos queda el consuelo de intentar hacer una playa que sea atractiva para los golfistas de ambos campos, a ver si entre todos lo conseguimos, en Aceplat estamos en ello.

    ResponderEliminar
  6. I tu anònim de les 23:29 creus que un paripé aixína es munta en una dia, en una setmana o en un mes?
    Per muntar un paripe aixina cal un procés de mesos: primer publicitar les condicions del concurs; que les empreses presenten ofertes dins del temps marcat; que després es reunisca la mesa de contractació, que mire les ofertes i adjudique i una vegada adjudicat es firme el contracte amb l'empresa, que crec s'ha fet avui.

    Tu creus que això es fa en un dia? Porten ja mesos preparant-ho.

    ResponderEliminar
  7. Eso si que es un misterio. La Generalidad ya sabe ahora que Tavernes no va a tener redactado ni el proyecto ni hechas las expropiaciones al final del 2012 y por eso no ha colocado la depuradora en el presupuesto del 2012.
    Es asi ventilador?
    Suerte que tenemos esos adivinos en la Generalidad que si no.... Venga ya!!

    ResponderEliminar
  8. Això és tot el que poden oferir-nos? El de sempre?28 de noviembre de 2011, 17:42

    Estruch i Ferrando = UPyD = Rajola = PP. Roda i torna al mateix "progrés". Per què aquesta gent s'encabota a enfonsar-nos en la ruïna que estem? D'aquella pols de totxo i maó, aquest llot en què ens hi trobem. Ah, per cert: EiF és agent immobiliari.

    ResponderEliminar
  9. Administrador de Finques28 de noviembre de 2011, 18:19

    Terrorífic i esglaidor. Llegir el 'valencià' de la bitàcola d'EEiF fa tanta por com llegir(-li) que el 'progrés' ha passat de llarg per les nostres terres perquè no s'ha construït un camp de golf, o que amb gust participa en el Pla de Mobilitat Sostenible (sostenible, senyor EiF: sostenible) de Tavernes. Açò és tota la 'novetat', tota la 'diferència' que pot oferir-nos Enrique Estruch i Ferrando - UPyD? Millor continue escrivint els seus textos en castellà i escrivint el mateix text de la política de sempre: "En la rajo(y)la confiem". Ni insultarà la nostra intel·ligència i sensibilitat, ni enganyarà ningú. Gràcies "sense bestreta" (sense diner avançat).

    ResponderEliminar
  10. Els gurús de la rajola i el golf ja prenen vela altra vegada.
    Jo encara no he vist el golf a Gandia (ni se si el voré). Torró és una màquina amb més soroll que utilitat. Un empresari de la nit posat a fer política de dia que no té hores per dormir i serenar-se (hui em carregue un Parc Tecnològic perquè no tinc diners i demà demane un prèstec per comprar-li a un amic un Centre Comercial en fallida, VAJA NEGOCI PER ALS CIUTADANS DE GANDIA!!.

    I Estruch i Ferrando no sap tampoc per on pegar i es fica en el jardí de les zones protegides, recurrint a la demagògia dretana més barata (QUÈ COLLONS ÉS UPyD??). Tots volem treballar però segim recurrint a la via fàcil: Golf, apartaments, turisme captiu per una segona residència,... Això ja està passat.

    Per als nous temps cal tornar a ficar la vista en l'agricultura (SÍ, en L'AGRICULTURA!!!) i en un turisme compatible amb les tradicions, la cultura, la natura i les activitats de muntanya.

    Obviament açò és més difícil, però també és més sostenible, té més continuitat i el que és més important, dona molta més feina i jornals.

    ResponderEliminar
  11. Ma que manes Venti! publiques esta noticia i a les poques hores el tripartit ja està preparant un firma d'algo de la depuradora. Eres un crack!

    ResponderEliminar
  12. Podeu llegir la resposta al llest de les 18:19 al meu blog, pase de donarli mes importancia en este.

    I, efectívamnet, soc Agent de la Propietat Inmobiliaria, amb molt d'orgull i amb el cap ben alt, i estic buscant terrenys alrededor dels camps de golf, el de Carcaixent i el que es fará en Gandia, per a capital rus.
    I vosaltres, quina riquea esteu creant mentres?
    Eu vaig dir temps en arrere :espere que les fulles de taronger siguen comestibles o servixquen per a biomasa, perque si no en gent com vosaltres, a pasar fam, verda, pero fam.

    ResponderEliminar
  13. Este govern va, com sempre, al ritme que li marquen les notes de premsa i les critiques del PP.

    No hi ha projecte, ni planificació, ni res de res.

    L'unic que hi han son fotos, fotos i fotos. Pero el que no diuen es que els diners que estan gastant en gespa artificial, cantalot, projecte de la depuradora,...venen del prestec demanat pel PP i que el BLOC i el PSPV votaren en contra.

    Ara vorem quant s'acaben els diners del prestec que fan perque no estàn pagant a ningú. Perdó a ningú no, els del FESTIVERN, Xavi Castillo i el dels BOUS cobren deseguida. Els de fora si que cobren, pero els del poble a pagar i a callar i a que els multen per deixar els cotxe un minut dalt de l'acera.

    Es nota que estic enfadat amb el govern actual i que m'han multat??

    ResponderEliminar
  14. Xe ENFADAT a que ta denunciat un que li diuen "movimiento sismico" que es el braç executor del cap de policia i vei/assesor del regidor de policia? Ami tambe em va denunciar. Total que son 200€ de multa?

    ResponderEliminar
  15. Ara EiF, el cap de UPyD, ens porta capital rus. Mafia incluida o es paga a part?

    ResponderEliminar
  16. El que Gandia esta desenvolupant es la estrategia territorial.
    Eixa que el govern del Bloc no saber res de ella.

    ResponderEliminar
  17. No ens prengues per tontos (per al de 01:05). El que està perdent Gandia és precisament el sentit de l'estratègia territorial i el trellat.

    Un camp de Golf (en qualsevol lloc) no és estratègia, és un una bolada puntual.

    ResponderEliminar
  18. L'EPOCA DEL TRIPARTIT ES COM LA DEL PSOE EN EL GOVERN DELS 90, ON TOT ERA "JA HO ESTUDIAREM".
    I ESTUDIANT ESTUDIANT ES VAN DEIXAR PER FER LA CASA DE LA CULTURA

    ResponderEliminar
  19. No el calfes el cap ventilador que el camp de gol serà com el tramvia a la platja de Gandia.
    No hi ha un duro. I l'any que ve menos encara.

    ResponderEliminar
  20. Si el capital rus es máfia o no, no es res que nosaltres pogam saber, ni pogam fer res, si no els governs centrals i nacional.De moment, a Alcant ja tenen invertits 250 millions d'euros i allí no es han posat cap d'impediment. Es més, en Gandia tenen un montó de rublos invertits já. : anem a ser nosaltres mes papiste qu'el Papa?

    ResponderEliminar