viernes, 18 de noviembre de 2011

LA GUARDERIA DE LA MAR PODRIA NO OBRIR-SE PER DECISIÓ DEL TRIPARTIT

Hui ens ha sorprés la pemsa quan hem pogut llegir que el Tripartit va a fer un estudi per valorar la viabilitat de l'escoleta infantil de la Platja de la Goleta.
Ens ha sorprés l'alcalde, Jordi Juan, dient que anaven a vore si era convenient o no obrir-la. Per això han designat una comisió formada per un parell de regidors i tècnics. Sembla ser que ni els comerciants de la mar podran dir res al respecte.
Eixa comisió ha elaborat una enquesta. No sabem molt bé per a que, ja que o la gent es meneja o el resultat de l'estudi serà declarar que la guarderia no serà viable. Eixes comisions tancades es fan per decidir una cosa que convé al govern.
Com es poden plantejar no obrir l'escoleta? l'escoleta és una reivindicació dels veïns de la mar perque veuen en ella que servirà per potenciar que families joves es posen a viure a la platja, i més ara que amb la crisi les vivendes dels pares a la mar fan goig als joves.
L'escoleta és una ferramenta per fer que la gent visca a la platja tot l'any i ara el Tripartit vol valorar si l'obri o si en el seu lloc posa una biblioteca o un punt d'informació turística.
El tripartit ens ha sorprés i amb eixa actitut demostra que no aposta per la platja.
L'escoleta de la platja el primer any tindrà pocs xiquets, però amb el temps en tindrà molts més, inclòs gent de la ciutat voldrà dur els xiquets a la guarderia de la platja (hi ha qui els porta a Alzira).
El més difícil, que era fer l'edifici, ja està fet i acabat. El PP volia posar en marxa l'escoleta i ara el Tripartit es planteja paralitzar-la tot i que l'edifici ja està fet. Incomprensible!

20 comentarios:

  1. Quina ALCALDADA!!!

    El que pasa a Tavernes es el pijor que ens ha pogut pasar.

    A Gandia, desde la arribada del PP, tot son activitats, projectes, iniciatives, prosperitat, il.lusio,..

    I açi a Tavernes, amb el BLOC-PSPV-EU, tot es paralitzar projectes, pesimisme, no sabem on anem, revengisme, desfer allò que s'ha fet, una M.. amb majúscules

    Ens n'anem directes al clot

    ResponderEliminar
  2. ex.-vei de la platja18 de noviembre de 2011, 13:55

    Ai que risa el ventilador va a pagar el metge, la farmacia, l'autobus, el supermercat i tots com a locos anem a la platja a viure.

    ResponderEliminar
  3. estan carregant se el futur de la platja.
    ja teniem poquet, pues ara res.

    ResponderEliminar
  4. Jo em quede en Tavernes18 de noviembre de 2011, 23:42

    L'any 1995 entrava el PP a l'alcaldia de Tavernes i ha estat fins el 2011. En total16 anys.

    Hem tingut una platja sense transport public regular, sense servici medic, sense farmacia tot l'any, sense servici d'ambulancia, sense supermercat tot l'any, sense cap servici educatiu o cultural, practicament sense reten de policia... qui s'ha carregat la platja?
    Aixina no es pot viure allí. Què ha fet el PP en 16 per canviar això?

    I respecte al comentarista de les 10:31 sobre el revengisme, que vols que el diga? Jo no he sentit a cap del govern actual pronunciar la paraula PP per a res i estic fart de vore desprecis, desqualificacions, insults en gent que defensa el PP en els seus comentaris.
    I Gandia no queda lluny, sempre te'n pots anar a viure alli.

    ResponderEliminar
  5. Ja veus: els de la platja li lleven l'alcaldia al PP i ara els del tripatito ho agraixen llevant la guarderia als de la platja.

    Si voleu guarderia a la platja ompliu l'enquesta preparada pel tripartito i porteu-la a l'ajuntament.

    Podeu baixar l'enquesta podeu fer-ho açi:
    http://tinyurl.com/d3v6ddh

    ResponderEliminar
  6. Editar

    Enrique Estruch dijo...Os envío un artículo como miembro de Aceplat i otro de socorro, por, favor publicadlos donde os parezca, gracias.

    "La escoleta es necesaria si queremos desestacionalizar la playa ".



    Todos los partidos políticos han llevado en sus programas electorales siempre y como objetivo primordial para la playa el desestacionalizar su uso, es decir, que no sólo sea una playa de residencia de verano, si no que se resida en ella todo el año, con el consiguiente beneficio para todos los ciudadanos de Tavernes, tanto económico, como social, al ofrecer un estilo de vida diferente, sobre todo fuera de temporada.
    Pero para ello es necesario crear servicios : Conexión con estación y pueblo, supermercados, locales de ocio, farmacia, médico... y también educación.
    Por ello desde ACEPLAT propusimos al anterior gobierno y este lo compartió y materializó, el proyecto de una escuela infantil que motivara a muchas parejas jóvenes a vivir en la playa todo el año, sin la molestia de tener que trasladar a sus hijos, tan pequeños, al pueblo, acompañado después por el servicio que yá se ofrece de bus escolar una vez empiecen el ciclo obligatorio, y en un futuro, porqué no, tener una centro escolar completo en la playa.
    Siempre hay que dar un primer paso, aunque nos cueste , y yo contesto a los que dicen que si será deficitaria, que desde cuando un servicio social, como lo es la educación, se tiene que medir en dinero.
    También se apunta a que se pueda usar el edificio para otros servicios como biblioteca o punto de turismo:
    No son incompatibles: aunque para el segundo no sea el mejor sitio al quedar un poco fuera de vías principales, no lo rechazamos pues también está en una zona en expansión y junto al mercadillo de los Sábados, además de ser compatible con la escoleta pues esta podría dejar o ralentizar sus servicios en verano, hay espacio para ambos servicios en conjunto.
    En cuanto a biblioteca, más compatible si cabe, dos servicios sociales en un mismo edificio con el mismo destino, educar , y al mismo tiempo rentabilizar sociálmente si cabe más aún la inversión, porque evidéntemente una biblioteca pública tampoco es rentable económicamente, es más, se podría hacer la concesión del uso del edificio en conjunto para los dos servicios simultáneos.


    Es por ello que, desde Aceplat, pedimos se mantenga el uso para el que se edificó la escoleta, aunque lo hagan compatible con otros usos sociales.

    LLAMADA DE SOCORRO


    Este e-mail me lo ha mandado un amigo profesor de enseñanza superior, por lo que confío
    habrá comprobado no sea un spam, yo lo publico y cada uno que decida :


    Subject: Por favor mandadlo (Es el hijo de un compañero de Mª Carmen Gonzalez -onteniente )


    MENSAJE URGENTE DESDE EL HOSPITAL LA FE DE VALENCIA, enviarselo a todos
    vuestros contactos por favor,no cuesta nada y a mi si. La vida de mi hijo
    está en juego.
    MENSAJE URGENTE DESDE EL HOSPITAL LA FE DE VALENCIA
    Si conocéis a alguien que tuviera el grupo sanguíneo AB dispuesto a
    donar sangre,decirlo.
    En el Hospital Universitario La Fe de Valencia hay un niño de 10 años
    ingresado con LEUCEMIA que necesita urgentemente unos 12 donantes.
    Este grupo sanguíneo (AB) es bastante raro, de ahí el hecho de la falta
    de donantes.
    Los médicos anuncian que si los encontraran sería muy posible salvar la
    vida de este niño.
    Por favor, reenvía este correo a quien conozcas.
    El teléfono de la madre ( Maria Ángeles 963802408 )


    POR FAVOR, REENVÍA ESTE MENSAJE A TODAS LAS

    ResponderEliminar
  7. Moltes garies,

    ResponderEliminar
  8. Señor Estruch, lo que tiene que hacer ACEPLAT es saber primero lo que quiere y planificar bien las cosas que quiere hacer y saber porque las quiere hacer.
    Menuda barbaridad una guarderia en una playa desierta y sin gente los invierons. Algo asi como montar una discoteca o un bar de copas en un cementerio. Fracaso seguro.

    ResponderEliminar
  9. Estruch, membre d'Aceplat21 de noviembre de 2011, 1:51

    Aceplat tien bien claro lo que quiere :desestacionalizar la playa y, con ello, crear riqueza y puestos de trabajo.

    Pero por algo tendremos que empezar y ¿si empezamos por la educación y con ello atraemos a gente joven a vivir a la playa? ¿el invertir en educación se tiene que medir por pelas? Yo creo que no, ¿Y ustedes, queridos lectores?

    Por cierto, en Mejico cenan la noche de difuntos en el cementerio i en Filipinas viven en el ...

    ResponderEliminar
  10. Pero estem en Espanya i ací no s'estila això de sopar allí.
    Vosté done bon serveis de sanitat, transport, supermercats, farmacia, atencio policial i vora com de seguida li cauen els residents. Una guarderia no atrau a la gent jove a viure entre 5 i 7 km del casc urbà si no troba alguna cosa mes que li compense. Els xiquets necessiten continuament metge i si cada volta me n'he d'anar al poble i després a buscar farmacia, pues no Estruch.

    ResponderEliminar
  11. Ho sent molt però una escoleta no desestacionalitza la platja. Si hi ha necessitat d'una escoleta per demanda dels qui viuen a la platja i es justifica per quantitat de xiquests, doncs bé però dir que una escoleta farà que mes gent vullga viure a la platja tot l'any és pura demagògia i més en temps de retalls. Caldrà buscar altres idees.

    ResponderEliminar
  12. I els del bloc són els que anaven a garantir el benestar? El PP ja ha fet el més difícil que era fer l'edifici, ara cal posar-lo en marxa per oferir més servicis a la platja que falta fan.

    ResponderEliminar
  13. Seriosament, no se si doneu risa, o llàstima... realment creieu que una guardería duria gent a viure a la platja? Perque que vols que et diga, personalment crec que sería mes bàsic altres serveis per a potenciar la platja, com per ejemple un servici de transport com Déu mana, i no la merda esta que tenim, amb 4 autobussos al dia...
    Eu estat els PPeros 16 anys governant, i no heu tingut tempos a posar-la en marcha, i ara renegueu? com si l'haveren tancada o alguna cosa similar..
    Per cert, algú sap dir-me cuants preescolars hi ha a la platja? per curiositat, ja que tant de revolt heu alçat per la guardería, deuen haver-ne un centenar...
    Però bé, com està clar que aquest blog està unica i exclusivament fet per a boicotejar el Tripartit. GRACIES PER MANTINDRE'NS INFORMATS; VENTILADOR!

    ResponderEliminar
  14. Creia que anaves a dir: El PP ja ha fet l'edifici ara els del bloc que posen els xiquets.
    També ha fet el PP l'aeroport de Castello. Potser es deurieu de plantejar gastar els diners amb mes coneiximent que no estem per anar tirant-los.

    ResponderEliminar
  15. La farmacia obri tots els matins i el metge está dos matins i estem peleant amb l'ajuntament per a qu'estiga tots el dies, com abans, n'hi han 1.1200 votants a la platja, si vixqueren tots allí seríen mes que a Benifairó, i torne a preguntar, des de quant els serveis es valúen en diners? i perqué no escomencem donant un servici educatiu?
    També tenim en marxa altres idees, ens hem reunit ja amb Canet i ens tornarem a reunir amb ella, Karina, Evarist i Chofre ben prompte pel tema de seguretat i altres.

    ResponderEliminar
  16. El PP ja ha fet el més difícil que era fer l'edifici.
    Perdona però NO!
    El més difícil és garantir el manteniment i sostenibilitat. Perquè els diners són de tots (O no t'has enterat?)

    ResponderEliminar
  17. "des de quant els serveis es valúen en diners?"

    Sí, Estruch, però això vas i li ho dius a Mas (o a Rajoy que farà el mateix o pitjor)

    http://www.elmundo.es/elmundo/2011/11/22/barcelona/1321967172.html

    S'han acabat los mundos de Yuppy, també a Tavernes.

    ResponderEliminar
  18. El manteniment i sostabilitat d'un us social no es deu de mesurar mai en diners, pareix mentira que sigau l'esquerra social la que poseu en ducte lo de l'escoleta.

    ResponderEliminar
  19. De que es queixa la platja, si ja tenen supermercat i tot?? Aleeeeeee!!

    ResponderEliminar
  20. Si segiu pensant aixi, mal anem, la platja es la única font de riquesa qu'ens queda en estos moments, per desgrasia.

    ResponderEliminar