lunes, 7 de noviembre de 2011

LA CAMPANYA ELECTORAL JA ESTÀ EN MARXA

La campanya electoral per les nacionals del 20 de novembre ja està en marxa. El partits van pegant els cartells.
El PP ha sigut el partit més multitudinari. Li han seguit el PSOE y Compromís (on ara van juntets els del Bloc i Iniciativa per Tavernes).
No han dit massa coses del problema que va tindre el PSOE. El seu representant de zona es va oblidar de demanar el permiís per pegar els cartells, sembla ser que es va confondre en els terminis per presentar les sol·licituds. Una cosa similar li va passar al PP en les autonòmiques. Al final tot es va solventar, el PP i la resta de forces polítiques cediren part dels seus espais als socialistes perque pegaren cartells.
També s'ha comentat com són els cartells; que si Esteban González Pons està retocat o no, que si el del PSOE no té el logotip del partit, que si el del Bloc no el coneix ningú, que on està EU... Vaja lo de totes les eleccions.
La veritat és que veiem a tots els partits molt parats en esta campanya electoral.

13 comentarios:

  1. Potser siga que els vallers ja no creiem en els del govern central...

    ResponderEliminar
  2. O puede ser que la gente esta tan desengañana por las ultimas elecciones, en que la mayoria votó al PP y no valio de nada.....

    ResponderEliminar
  3. Em pareix un poc despectiu el comentari de "a este no el coneix ningú". Si els partits majoritaris com PP i PSOE deixaren més protagonisme a altres partits i la llei electoral canviara i fora vertaderament plural, coneixeríem més gent. Tot no gira al voltant de Ru i Ra.

    ResponderEliminar
  4. I molts tampoc creiem en el govern autonòmic...

    ResponderEliminar
  5. Des de UPyD volem denuciar un acte de sabotaje a una de les seues banderoles al camí La Dula.
    Dita banderola estaba nugada a una farola de dit carrer, grapada en grapes industrials al soport que l' aguanta de la farola, y reforçada amb brides de plastic a este soport. Qual ha sigut la sorpresa del partit al anar a reposar-la creguent que sería un acte vandàlic, encara qu' estaba a tres metros i mig d'altura, i donat que en un primer moment no la trobaren, que la banderola estaba al peu de la farola y que había segut boicotejada donat que había sigut desenclavada del seu soport i les brides tallades netament, i tot aixó, repetim, a 3,50 me tres d'altura, per lo tant s'ha tingut que utilitzar una escala de al menys 4 escalons.
    Recomanem als que han fet dit saboteig, que llixgen ben llegits els diversos articles sobre feixisme que s'han publicat a diveroso blogs, que s'empapen d'ells ben empapats,i, sobre tot, els tinguen encompte abans de fer altre atac a un adversari, que no enemic, polític.

    ResponderEliminar
  6. Fins que no vinguen altres temps, sempre estaran representant-nos "furta-patos" ja siguen de dretes com d'esquerres. La política és una basura i el govern central s'allunya massa de la nostra realitat.
    Lluitem per la Valldigna i contra la corrupció.

    ResponderEliminar
  7. La mayoria voto al pp y no valio de nada? Al PP no el va votar ni la mitad del poble, no t'enganyes!

    ResponderEliminar
  8. centriste decebut del PP9 de noviembre de 2011, 23:52

    I menys que li votarán si seguixen fent aquesta oposició, se de bona tinta que Gent pensa em presentarse de nou i Estruch casi segur que també, i no m'estranyaría que junts, doncs la relació entre Vicen, Vidal, Jareño i Enric es estupenda, espere s'unixquen i tingam una nova opció els qu' estem decebuts amb el PP i no som socialistes ni nacionalistes : junteu-se i no repartiu el vot o passará com en aquestes darreres eleccions, entre els dos independents tendriu un concejal i haver-eu tallat vosaltres l'abadejo.

    ResponderEliminar
  9. Donat qu' en nomeneu, vullc dir el que he dit sempre : si em pressente no es per a restar si no per a sumar, i per lo tant m'uniré o apoyaré a aquells que així eu fajen , siguen de dretes, d'esquerres, del mitg o d'ún costat, em dona igual, per a mi primer les persones i els seus fets i després les idees.
    Efectívament, tinc unes excelents relacions amb qui nomenes, perque pensen com jo, peró també la tinc amb Carmen Canet, Manolo Vidal, l'alcade, Evarist, Cándido inclús, espere tindre-la amb Karina, a la que vaig coneixer dimarts i em va caure realment bé, per tindre bones relacions les tinc inclús amb un rival en les antípodes de les meues idees com es Salavert, un tio amb coneiximent, que deprenguen d'ell alguns dels seus companys de partit: En conclussió, si em presente no es sorprengau qu'eu faja sols o amb companyia, estic obert a colaborar amb qui realment treballe pel poble per damuint de tot. Gracies centriste pel teu apoyo.

    ResponderEliminar
  10. Hi ha que mirar per el ve del poble sempre. I hi ha que donar pas als nous, que porten noves opcións , sense mirar si es de esquerres o de deretes

    ResponderEliminar
  11. senyor editor, li dic lo de abans, donemos un poquet d'aire.

    ResponderEliminar
  12. Ja mos l'ha donat, gracies per la seua democrativitat, que deprenguen altres, " de la izquierda demócratas de toda la vida".

    ResponderEliminar