martes, 29 de noviembre de 2011

JA TENEN FIRMAT EL AVANTPROJECTE DE LA DEPURADORA, PERÒ ARA ES QUEDEN SENSE FINANÇAMENT

Sabíem que la publicació de la nostra notícia on comparavem a Gandia, amb un nou camp de golf i hotel, amb Tavernes, sense avançar en la depuradora, anava a generar algun moviment.
Este moviment ha sigut firmar el conveni per redactar l'avant projecte de la mateixa (no sabem si perque ja ho tenien previst o perque el ventilador s'ha posat en marxa, igual ens dona).
Ens ha alegrat que es firmara esta redacció, però ens ha preocupat el que hem llegit a premsa; que van a tornar-se els diners.
L'excusa que diu en Tripartit és que el prèstec ICO que va demanar el PP per expropiar el terrenys, ha de tornar-se en dos anys i segons les previsions del govern, no donarà temps a expropiar el terrenys.
Així que el Tripartit ha pensat de tornar els diners. I nosaltres plategem unes qüestions: No serà més fàcil aguantar el prèstec i fer-li una prórroga? Si tornem els diners ens donaran un prèstec més endavant?
Recordem que l'edil del PSOE Victor Borras va dir que no es podien demanar més prèstecs pel nivel de deute municipal, com quedem? hi ha diners o no?
Tornar els diners és tancar una porta a la futura depuradora, una vegada més es veu la mà del Bloc. Tire la pedra i amague la mà; sí que vull depuradora però no la vull amb els diners aconseguits pel PP. Igual que va passar al Parc del Cantalot, on votaren en contra. Ahi van dir; si que volem el parc, però no com es finança.
Una vegada més trobem polítiques del SI PERO NO.

3 comentarios:

  1. El que no comprenc es que fa Victor Borras treballant per el bloc i menjant se tots els "marrons" del Bloc.
    Mentre Jordi Juan fentse fotos i apuntantse les glories.

    ResponderEliminar
  2. De veritat pensa el Ventilador que la firma que la firma de l'avantprojecte de la Depuradora és efecte de la notícia publicada ací?

    Si és així, que s'ho faça vore al metge. Perquè demostraria que hi a un trastorn o que el coneixemen no arriba per a més.

    Per altre costat, si el que es diu ací és per mala llet, ALESHORES NO TINC MÉS COMENTARIS QUE FER!

    ResponderEliminar
  3. NO HABERSELOS GASTADO VOSOTROS Y TENDRIAMOS DE SOBRA

    ResponderEliminar