viernes, 18 de noviembre de 2011

JA ESTÀ CLAR, EL FESTIVENR ES FA A TAVERNES

Ja està clar, el tripartit no ha confirmat res però ja se sap que el Festivern es farà enguany a Tavernes. Este és el cartell que hem trobat a internet
El mutisme del govern de Tavernes ja és un exemple de les crítiques que este festival portarà, no hi ha diners, però sí que es fa el festivern.
Ara falta que ens donen els detalls d'on es fa quan i com.
ACTUALITZEM L'ENTRADA:
L'ajuntament no deia res i hui ens trobem que ja està tot tancat, inclòs l'ús de la Casa de la Cultura.
Unes preguntes ens venen a la ment:
Què pensen els locals de la platja? Qui organitza el festivern? Què cobra l'ajuntament per l'ocupació del futbol? Si es fa correbars, estem autoritzant beure al carrer? Per què el govern no ha informat? De qui ha sigut la idea? Per què va deixar de fer-se a Benifairó? Per que no sa sabut res fins que no ho ha dit el Ventilador?

26 comentarios:

  1. Que fuerte me parece.hay dinero para lo que quieren, si se hace el festivern habrá q destinar recursos de limpieza, brigada ,Policia,promoción... Y los proveedores sin cobrar. Dinero para los catalanistas si que hay pero para pagarnos a nosotros no, tendremos que esperar a 2012

    ResponderEliminar
  2. Hola amics i amigues del Ventilador:
    Molt bé! No hi ha diners. Si que hi ha agut per a que "Manolito" tinguera escolta? Si que hi ha hagut per a fer un carril bici inservible? O serà perque al senyor Ex.alcalde li venia en gana traure subvencions?
    No anem a discutir del govern anterior simplement posava aquest comentari per informar-vos del que faran al Festivern.
    És un festival que fa falta en un poble com Tavernes. Ens hem convertit en un poble que d'ací uns anys estarà parlant Castellà. Per l'amor de déu... defensem la nostra llengua i els nostres ideals. Ací us ho deixe:


    Festivern El dia 30 hi haurà Acampada (per als més atrevits el dia 29 de vesprada). El dia 30 de vesprada tindrem a Feliu ventura i Arthur Caravan a la casa de cultura.

    Per la nit a La Bombonera tocaran Atzembla, Termofrígidus i Voltor que diran adeu al públic en el marc del Festivern. La entrada serà lliure i esperem la bona resposta del públic en el que serà l'últim concert de la història de la millor banda de Metal-XHC del País Valencià.
    -------
    Abans però, correrem tots i totes junts pels bars del poble amb la Xaranga vallera Aigua Bruta-210 en el primer correbars Festiverner.Després del concert al Pub Màgik hi haurà festa amb dj's.
    -------
    El dia 31 de matí, a les 13:00 la gent de Compartir dona Gustet ens presentaran l'Arròs Movie.

    El dia 31 de vesprada a les 19:30 els Arrap ompliran de hip hop l'escenari festivern.

    Després a les 21:00 començarà el sopar popular al pavelló.Reserves a mr.festivern@gmail.com
    --------
    I ja a les 23:00 de la nit i non stop obriran la nit els Valleros Panoramix amb el seu Punk al més pur estil Valencià, i continuarem amb La New York Ska Jazz i el seu ska frenètic, LA pegatina per primera vegada per estes contrades ompliran de festa, rumba i alegria la nit festivernera, Obrint Pas presentant coratge a La safor després d'una llarga i intensa gira i La Raiz que provinents de Gandia no han parat de recollir èxits amb el seu últim treball "el lado de los rebeldes". Per acabar festa fins ben entrat el 2012 amb el dj's Panxo i Plan-b
    ------
    Recordeu que este any hi haurà copa festivern de futbet i Raspall els dies 30 i 31, per a més informació envieu un meil a info@festivern.com.

    ResponderEliminar
  3. Vaig a comprar marihuna i posar-me les botes...

    ResponderEliminar
  4. Al comentarista de les 04.35
    Benlloch, que gran població coneguda pel festivern!!!!
    A mi Benlloch em sona més a un alcalde socialista de Saragossa que també va ser ministre.
    Benlloch com a poble no em sona de res, i menys pels Festivern.
    Perdó...de quin poble estavem parlant? Ah! Bonrepós, a no, Beneixida, a no, Benifayo, a no...Benllcoh, tampoc, Benifotrem! eixe era Benifotrem del Tripartit, gran poble!

    ResponderEliminar
  5. Mira que vos dol als feixistes que tinguem el Festivern a Tavernes. Tindrem música dels Països Catalans, així com grups locals i ens divertirem amb beguda i alguna coseta més... Gran idea, és nota que Jordi és alcalde. Amb el Festivern Tavernes ja està al mapa, però al mapa dels Països Catalans, al d'Espanya no volen ni estar.
    VISCA EL FESTIVERN, VISCA LA QUATRIBARRADA, VISCA JORDI!
    I a qui critique hi ha que dir-li "els diners i els collons per a les ocasions"

    ResponderEliminar
  6. Estos mentirosos del BLOC-PSPV-EU sols tenen diners per a FESTIVERN, Xavi Castillo, Bous, Técnic de Protocol, cap de policia, bons jornals per a ells,...

    Pero tanquen el Punt d'encontre Jove, lleven els locals a Caritas i Creu Roja, tanquen la Guarderia de la platja,...

    I aixó que ara estan quetets perque el diumenge son eleccions.

    ResponderEliminar
  7. Contestant a valldignenc:
    es nota que tu i la cotorra sou molt amics, la cotorra s'ha desplomat defensant el Festivern i contestant automáticament tots els comentaris critics que han volgut publicat.
    Deuen tindre a algu pegat a l'ordinador contestant i replicant els pocs comentaris critics que s'atrevixen a publicar.
    Si volen fer el Festivern que el facen, per mi com si volen agafar aire i escabussar-se a vore si arriben a Mallorca, però que no tornen a dir que no hi ha diners! Diners en te el Tripartit per a lo que vol!
    Jo pensava que el PSOE i EU pararien un poc als peus al Bloc pero ja veig que no, el Bloc fa el que vol i els socis de govern callen.
    Borras es qui diu que no hi ha diners i Jordi qui ix anunciant els events i actes. Un va de bueno i altre de malo, espavila Borras, que no t'utilitzen se sac de boxeo.

    ResponderEliminar
  8. Quan ens tocarà descansar? ja ens molesten a falles, a festes del poble, en paelles falleres i ara els Nadals amb el festivern. El dia 1 estarem dinant la família i al costat nostre tots bufats.
    Prou per favor! que pague el pato un altre!
    Per que no s'ho posa l'alcalde prop de sa casa que també té ample.

    ResponderEliminar
  9. Si el meu fill va al Festivern serà en eixe moment quan sí que em preocuparé...

    ResponderEliminar
  10. Jo em preocupava l'any passai i l'altre i l'altre quant el meu fill se n'anava fora del poble el dia de cap d'any quan aci no hi havia res.
    Este any em diu qu es queda al festivern i jo content i pagat.
    Gracies Jordi

    ResponderEliminar
  11. No es per res però la finca on viu l'alcalde també esta en la zona de Vergeret. De lo que era la via cap avall Vergeret, no solament les finques fetes fa uns anys. I tu estaràs dins de ta casa i no voras que passa al carrer. Exagerat, només per criticar. Igual ni vius allí.

    ResponderEliminar
  12. El Festivern l'organitza una productora, l'ajuntament no posa un duro

    ResponderEliminar
  13. El ventilador i el pp es dedican a criticar absolutament tot tot i sense arguments les bones accions del nou govern. Seguiu aixina i voreu com acabeu al 2015. Enhorabona per a l'organitzacio d'este aquest acte, sense cap cost per a l'ajuntament, barato per als amics i damunt mos quedem en casa i no agarrem cotxe! Quantes voltes ha fet aso manolo i els seus???? Maiiii. Critiqueu per criticar!!! Inclus si l'ajuntament fa una consulta popular per a preguntar a la gent sobres l'escoleta de la platja! Axo es democracia i transparencia senyores!

    ResponderEliminar
  14. Vaig a fer acumulació de xocolate hatchis i alcohollllll, mot de tot, un bar de Benifairó es va fer d'ort amb aixó.

    ResponderEliminar
  15. mira enguany ens toca emigrar a les families amb xiquets menuts,per poder dormir i que no vegen més de quatre trastades que faran i tambè vore on ens guardarem els cotxes per a que no ens els destrosen.

    ResponderEliminar
  16. Abans de res, dir-li a l'anonim de les 22:44, i 5:52 que xocolate i hatxís, es el mateix, marihuna no se el que vol dir, perfavor ves a l'escola, ensenyat a llegir i escriure, i una volta hages apres aixo ja entres en pagines d'aquesta indole i et poses a comentar.
    Em fa mal els ulls de vore la poca cultura que escriu aci.
    Segon, dir que com a habitants del poble sabem que hi han certes activitats que molesten en certes dates senyalades, com jo per exemple que soc veina dels sequers, la festa de san cristòfol on la beguda corre sense parar i camions tocant tot el dia el clàxon i sardines per tots els costats, o les paelles, que la casa acaba negra i el carrer negre i but durant semanes i no pots aparcar el cotxe, i problemes derivats.
    Tots sabem que hi han festivitas, i sintenten repartir per el poble, per a que no sempre afecten els mateixos, pero al cap i a la fi formes part del poble anonim de les 9:22 , 23:48 , i 4:48.
    Altra cosa es el cost economic, per exemple a borriana es fa l'arenal sound, i desde que es fa la gent de tota espanya coneix burriana, on l'empresa gestiona tot i l'ajuntament tansols ha de disposar dels recursos necesaris per a l'acondicionament i neteja, que ja te pagats per ser funcionaris de l'ajuntament, aixi que a preu efectiu es un cost nul, perque ja de normal es te pagat, a tavernes passa el mateix. I qui no vullga voreu ha de ser molt tantat de mires, o molt miope per la cual cosa aconsellaria anar a l'oculista anonim de les 4:35, 8:29 ,8:36 i 9:03.
    a l'anonim de les 8:36 li diria que mirara de quin color te la bandera d'aragó, i preguntarli si alguna vegada ha estudiat historia, i si sap des de cuan tenim a valencia la bandera en el blau davant i perque?
    A l'anonim de les 9:12 , si hi ha un blog que seguix gent i la gent que el regenta , per dir d'alguna manera es preocupa per actualitzarlo, a tu que mes et dona? millor mes informat al moment estaras, no com certs blogs, que poden passar dies abans que t'autoritzen un comentari, o actualitzen les noticies, i cada blog es lliure de plublicar allo que mes li vinga en gana sempre amb respecte i educació i si hi ha algun comentari fora de tono, normal que el censuren, dic jo, mai he moderat un blog, pero al facebook si que faig aixo.
    I per ultim pero no menys important, a l'anonim de les 9:31, vull transmitirli la confiança que un festival de musica en valencià no fa mal a ningú, damunt aniran els amics i gent del poble, si tant et preocupa tambe pots anar tu a voreu, estas al poble, i no hauras d'agafar cotxe i el teu fill podra anar a dormir a casa, o et quedes mes tranquil\a sabent que el teu fill agafa el cotxe per anar a benidorm, una ciutat a 2 hores en cotxe, que beu, i que si passara algo esta lluny de tu? Jo he anat a aquest tipus de concerts i soc una enginyera, no es incompatible el gaudir d'una festa valenciana al teu poble i acabar be en la vida.
    En definitiva, discuplarme si he ofes les sensibilitats d'algun dels comentaristes anteriors, pero com diu un refrany " la verdad escuece".
    Bonanit i a gaudir del nostre poble, hui per tu dema per mi.

    ResponderEliminar
  17. On van a parar els diners de les entrades per al Festivern i el cost que ha de pagar l'ajuntament de Tavernes?

    Hi ha que investigar tot el benefici que genera el FESTIVAL. L'ajuntament li farà el llit als oganitzadors pagant la neteja, la seguretat, el lloc d'acampada, la Casa de la Cultura, l'escenari, la llum, el muntatje,.... i els beneficis, si hi han, seran per als organitzadors.

    Si hi han perdues les pagarem els de Tavernes. Segurisim.

    ResponderEliminar
  18. Veí de Violant d'Hungria21 de noviembre de 2011, 3:15

    Anonim de les 4:48 (C... que mati)
    Vist que eres matiner no cal que et preocupes per dormir. Tu no emigraràs primera perquè no vius en la zona.
    Els que si que vivim ho notem quan un parla per parlar com es el teu cas.
    Perquè tu parles per criticar. Ací tenim jaleo quan fan les 24 hores de la cosa que siga i que dona per a salar i com ens deixen el carrer i les portes de casa.
    Tampoc te'n recordes tot els jaleos que hem viscut per falles amb la carpa davant del pvalló quen la posaven, també diries que ens toca posar el cotxe fora de la zona moltes vegades perque ens el fan retirar per qualsevol acte, el queixaries de tota l'activitat nocturna que tenim els caps de setmana davant dels camps i en la zona vora del riu, parlaries de les mascletaes i de les carreres a peu, de biciclesta, de carrera de motos que ens molesten.
    I d'això no dius res perquè ni ho saps ni ho coneixes que pasa ja que no vius.

    ResponderEliminar
  19. El benefici és per als de Tavernes i gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament tindrem a preu super baix unes actuacions que alguns les voldrien, sense desplaçar-nos i nomes a uns eurets.
    És que no voleu entendre-ho: Quan aci fan campionat de takeuondo o com es diga, qui s'emporta el benefici? I quan fan curses ciclistes? I qui s'emporta el benefici dels actes de falles? Sempre els mateixos: el poble que té activitat i vida.
    Si fora per alguns, aci no es faria res mes que Arevalos i companyia.
    La veritat ¿que vos molesta: el festival o que es musica en valencia? Sigueu sincers i digueu-ho d'una: ho volem en castellà!!!

    Que pregunta mes tonta on van a pares els diners de les entrades: Que el penses que els grups venen debades? Tu aniries si fores musica a tocar debades a Cap d'Any?

    ResponderEliminar
  20. Les entrades del festivern son per a pagar les propies despeses que provca aquest, grups de musica, gent treballant en les barres, equip de so, escenari i tot el que FAJA FALTA.

    I si, TAVERNES apareixera en el mapa igual que en el seu moment va apareixer Benifairo. I NO S'ACABARA EL MON, en cap moment.

    Es lamentable llegir molts dels comentaris: que si em trencaran el cotxe (tel poden trencar un dia de celebracio de FUTBOL...es a dir qualsevol diumenge per exemple...), que si no podre dormir (es cap d'any I UN DIA ES UN DIA, i no vos morireu...), que si vindran a fumar porros (com si en Tavernes la resta de l'any NINGU fumara porros....)....

    Un tall de tonteries i de barbaritats que no venen a conter, jo trobe que es MES BARBARITAT que l'Ajuntament anterior consentira que QUATRE EMPRESES DE TAVERNES tingueren la llum PUNXA al cementeri PUBLIC...AIXO SI QUE ES UNA BARBARITAT....!!!

    Amunt el festivern i mes iniciatives com estes!

    ResponderEliminar
  21. Abans de afirmar lo de la llum , mes val que t'en assebentares be del tema, son uns perjudicats més del govern anterior i les seues peculiars menes de treballar, amb algo compensaven a canvi al ajuntament, la llum no els era gratis, t'eu asegure, ells pagaren, entre altres coses, tota l'instalació de llum del camí la Dula, a que no eu savíes? i ens aprofitem tots els que circulem per allí.

    ResponderEliminar
  22. Ja esta clar:

    El poble pagará les actuacions a la Casa de la Cultura i els 3€ la entrada per als del FESTIVERN.
    El poble deixará, arreglará i netejarà debades la zona de la acampada i el pabelló als del FESTIVERN i els 20 o 25 € de l'entrada per als del FESTIVERN.
    Els del FESTIVERN ho embrutaràn tot i el poble pagarà la neteja.
    Els del FESTIVERN utilitzaràn la zona d'acampada, els vestidors del Camps d'esports i el pabelló i a pagar-ho el poble.

    Supose que la Regidora del PSOE, que ha organitzat tota esta historia, tindrà firmat un bon contracte, supervisat pels advocats de l'ajuntament, amb els del FESTIVERN deixant clares les responsabilitats: seguro, IAE, alta Seguretat Social, SGAE, ..... i despres ens explicarà que li ha costat al poble i que ha guanyat el poble.

    De moment sols supose perque l'ASSOCIACIO que organitza esta festeta no hem dona cap seguretat.

    ResponderEliminar
  23. Als hostelers de la platja no es ha fet cap de gracia, doncs que son unes dades en les qu'es defenien un poc donat la gent jove que baixaba a la platja e inclús dormía en ella.

    ResponderEliminar
  24. És cert tot el que es diu. Això del Festivern és una porqueria que pot corrompre els nostres jóvens. El que cal fer és un ball amb una bona orquesta i promptet tots a casa a dormir que el dia de Cap d'Any hem d'anar a missa.

    ResponderEliminar
  25. Í cuant va costar els bous? Ventilaor mos u tenies que dir que el cotorro no u pensa fer. I hara damunt el Festibern. Mos dexaran arruinats del tots.

    ResponderEliminar
  26. aixo aixo, menos bous i menos festivern i mes desfer ceres que estaven be i tornarles a fer,

    ResponderEliminar