miércoles, 30 de noviembre de 2011

A GUANYAR DINERS! ON ESTAN? ON ESTAN?...

Benvinguts a un nou programa de Monleón! Anem a guanyar diners! però no vosaltres, no. A guanyar diners l'ajuntament!
Prou de conya que anem a parlar d'un tema molt seriós. Ens hem adonat que des de fa dies el Tripartit a donat ordres al policies de denunciar a "tot quisqui".
Són molts els veïns que ens han contat açò. Un veí en la Avinguda de Germanies "m'han denunciat per tindre una roda dalt la vorera, com sempre hem fet per aparcar i deixar passar als cotxes i als veïns".
Altre veí "a mi la moto per estar dalt de la vorera (una vorera ampla)".
"A mi per parar dos minuts en càrrega i descàrrega" ens contava un altre.
"A mi per tindre un tros de para-xocs en un gual al carrer Major" contava altra.
I així un fum més d'històries on cada sanció són 200 euros per les arques municipals.
Però el cúmul va ser dimecres, es van denunciar a tots els cotxes aparcats en la vorera de l'antic magatzem del Pallero, en l'Avinguda de la Valldigna.
Cada denuncia són 200 euros, així que en una nit, el policia en qüestió li va fer de caixa més de 2.000 euros a l'ajuntament.
Està clar que qui estiga mal estacionat cal denunciar-lo, però hi ha casos i casos. Està filant-se molt prim i a la mínima es multa a la gent i 200 euros hui en dia fan molt de mal a la gent i li venen molt be a l'ajuntament.
En el cas de la vorera del Pallero s'ha denunciat a la gent i porten 47 anys estacionant ahi. Ara van i els denuncien per la nit sense avisar a cap veí en una vorera molt ampla, on hi ha una zona delimitada per una ratlla on es pot aparcar des def a décades.
El cas  de la moto dalt la vorera té castanyes, perque es va denunciar en la zona centre i curiosament, a pocs metres, estaven vinga el "trapicheo" davant dels morros de tots.
Està donant-se molta canya a la zona centre i de la carretera, mentre que s'està sent molt permisiu en carrers com Barranc, Santa Bàrbara, Calvari o el Sequers, on aparquen camions i dificulten el pas de cotxes.
Estem d'acord en que s'aplique la llei, pero a tots a a ningú. A més a més, hi ha formes i formes, i ara es va a cabaç i llegó a omplir les arques municipals.

7 comentarios:

  1. Cobrar si que saben si.
    Pero i pagar.....
    Per que no paga el ajuntament?

    ResponderEliminar
  2. Está completament prohibit aparcar en la carretera. Codic de circulacio i demés. I això es de sempre, cosa a banda es que en este poble no s'ha fet mai cas. Som aixina de guapos.

    I este estiu es van llevar les multes i es va avisar als veïns que no es podia aparcar.

    Seria bo que informareu pel bé de tots de la prohibició i que no es multa perquè si. Seria bo que tots tinguerem sentit civic, quan s'ha informat al llarg de tot l'estiu i son els veïns qui no fan cas. No crec que es multen perquè si. Conec el cas d'alguns que els multaren, els llevaren la multa a l'estiu i han continuat com si res. Es sobren els diners.

    Que 200 euros son diners. Per favor, informeu que no es pot aparcar, encara que els conductors ja ho havien de saber quan es van traure el carnet i damunt estan avisats.
    Gracies.

    ResponderEliminar
  3. "En el cas de la vorera del Pallero s'ha denunciat a la gent i porten 47 anys estacionant ahi".

    Tú no saps el que hi havia allí fa 47 anys.

    ResponderEliminar
  4. Jo de vosaltres miraría quí es el que més multa, es podeu trovar amb una sorpresa, doncs es ù dels vostres i no es eixa la seua faena.

    ResponderEliminar
  5. Crec que és el moment de demanar serietat.

    1er.-Una multa per infringir una norma és una multa procedent SEMPRE.
    2on.-No crec que estiga passant el contrari però, per si de cas, totes les zones de Tavernes han de tenir el mateix tractament en allò que respecta a les multes, per aparcament i pel que siga.
    3r.-Tavernes es un PARADIGMA DEL DESPECI A ALLÒ QUE ÉS PÚBLIC, A ALLÒ QUE ÉS DE TOTS. El trencament de mobiliari públic (sobretot en certes dates festives) és una prova. Les cagades dels gossos per tot arreu és un altra prova. I en aquests assumptes també ha d'actuar la policia municipal amb molta contundència.

    No em sembla procedent, i a més a més és indignant, que un blog que pretén ser seriós denuncie que s'estan posan multes que, d'acord amb les normes són procedents i la policia té l'obligació de posar-les.

    Seria més lògic denunciar aquelles faltes que mereixen ser multades.

    Però, això sí, si l'unic objectiu d'aquest blog és criticar al govern municipal, siga pel que siga, podeu continuar per aquest camí ple de merda.

    ResponderEliminar
  6. Jo sóc un dels denunciats. Jo vaig i pague la multa, però ara que vagen els policies i denuncien a tots, i quan dic a tots també em referisc a algú que aparca al carrer Santa Bàrbara i no hauria de fer-ho per ser peatonal. I que denuncien les cagaes dels gossos, i els trapitxeos per la zona centre i que tinguen 2 col... per para a furgones grans molt sospitoses. O tots moros o tots cristians! No és adecuat vindre a denunciar-me després d'estar tota la vida aparcat en una zona on hi ha una ralla pintada a terra que delimita on estacionar. SI L'ALCALDE VOL DINERS QUE HO DIGA.

    ResponderEliminar
  7. QUE PASSEN TAMBÉ PER TEODORO LLORENTE, ALLI TORBARÁN DE SEGUIT A MITJANA VESPRADAUNA FIAT BLANCA D'UN CUNYAT D'UN POLI LOCAL.

    ResponderEliminar