viernes, 25 de noviembre de 2011

ELS RESULTATS ELECTORALS PER TAULES A TAVERNES


Si be ja parlarem dels resultats generals de les eleccions, ara trobem altres análisis que també es poden fer. També es pot parlar de com han anat les eleccions generals en les 28 taules electorals. Esta análisis es dóna una idea de com es vota segons quines zones del poble.
En general, les eleccions donaren una victoria clara i aclaparadora del PP que sumava 5.503 vots, més del 50% de l’escrutini. Per Carrere quedava el PSOE amb 2.104, Compromís amb 1.410, EU amb 634. UPYD en sumava 327 i ERPV 62.
Per taules, el PP guanyava prácticamente en totes elles per majoria absoluta. Inclòs en 6 de les 28 taules passa del 60% dels vots. Estes 6 teules es troben en Consell Agrari, Divina Aurora, Centre Social Dolores Rojas, Mercat Municipal i col·legi Alfandech.
El PSOE passa del 27% dels vots en Víctor Calatayud i en una taula de l’Alfandech i es veu sobrepassat per Compromís en vots en 4 taules, dos d’estes les de la Casa de la Cultura. En altres 4 taules més, les diferències entre el Compromís i el PSOE són mínimes.
Compromís s’ha situat com a segona força política més votada en les dos taules de la Casa de la Cultura i en una taula del Magraner.
EU aconseguix passar dels 30 vots en 4 taules, les dos de la Casa de la Cultura, una a l’Alfandech i altra al Magraner.
UPYD suma 48 vots en la platja, es a dir, quasi el 15% dels seus vots icen de les dos taules de la mar. En estes dos taules, el PP aconseguix més del 50% dels vots.
ERPV no suma vots en 9 taules i suma 17 dels seus 62 vots en el Magraner.
Les gràfiques són de l'ajuntament de Tavernes

4 comentarios:

  1. Moraleja d'estos resultats:
    La gent vol que governe el PP, Compromís fa que els seus propis votants els voten i els consoliden. El PSOE es desunfla i els seus vots són per a nacionalistes i UPyD.
    No li pegueu més voltes.

    ResponderEliminar
  2. Algúns del PP ens avoran caigut, o acás no eu perdut 700 vots respecte a 2008?
    En quant a resultats, indiscutiblement som proporcionalment els que més hem creixcut, vosaltres i el Psoe eu baixat , EU ha multiplicat per 1,5 el seus vots, Compromís per 4 i nosaltres per 10, sobre tot hem creixcut a la platja. I perqué? perque ens preocupem per ella,escomençant que som els únics que hem fet campanya a esta i que el cap visible d'esta formació, el que signa, forma part i es preocupa pels problemes d'esta tots els díes, no sols cada 4 anys.
    Una cosa si tenim clar desde el 20-N :
    sols o en companyia d'aquells que, fora ideologíes, vullguen teballar pel poble o vagen demostrat haver-ho fet estos 4 anys, concurrirem en les properes municipals.
    Una abraçada a tos els nostres votans i animar-los a que no ens miren, a qu'es unixquen a nosaltres : si mitja dotzena de persones em tret estos resultats, que no farem quant em sigam deu vegades mes ?

    ResponderEliminar
  3. EL pesoe es el que te que saber traure conclusions.
    EL Psoe i sobre tot Victor Borras donen la impresió que treballa per el bloc. En 4 dies hens quedem sense PSOE.
    Alla vosaltres.

    ResponderEliminar
  4. El PP, el Bloc i UPyD han fet públiques les sues valoracions, però el PSOE no ha dit res. Crec que hauria de pronunciar-se, a mi és la valoració que més m'interessa, perque li veig una clau tan nacional com local. Està en joc saber quina és la tercera força política de Tavernes.
    Per cert, a EU què passa? com han quedat els plors de la regidora? Karina està dins d'EU? no estava a les eleccions d'interventora del seu partit. La gent tenim dret a saber quin paper polític estan tenint els seus governants.

    ResponderEliminar