lunes, 21 de noviembre de 2011

ELECCIONS NACIONALS: EL PP ARRASA AMB MAJORIA ABSOLUTA I EL PSOE VA CAP AVALL


Les eleccions nacionals a Tavernes ens donen moltes dades, com per exemple:
-El PP ha sumat majoria absoluta amb 5.503 vots, més del 50%.
-El PSOE obté un mal resultat i es queda amb poc més de 2.100 vots, fet que fa pensar que la gent està castigant tremendament a este partit, ja siga per la política nacional o per la local.
-Compromís suma més vots que les pasadse eleccions nacionals, pero en perd un miler respecte a les locals.
-EU, amb més de 600 vots, aguanta el tiró. UPyD puja com l’espuma i ERPV va secant-se.
Estes dades ens podrien portar a unes conclusions:
-El poble de Tavernes no ha vista mb bons ulls el Tripartit. El PP suma més vots ell a soles que sumant els vots del PSOE, Bloc i EU. A més el Bloc baixa un miler de vots respecte a les locals i el PP en pujaria vora mil. Si les eleccions nacionals foren ara les locals el PP tindria 10 regidors.
-El Bloc, tot i tindre representació al congrés, a Tavernes no ha tret els resultats esperats.Molts dels vots locals han volat, molta gent que els va votar no s’ha mostrat contenta amb la gestió del Bloc. Cal recordar que el Bloc ha fet una campanya nacional centrant el seu missatge en “votar Compromis es votar a Jordi Juan”. El PP ha pujat respecte a les locals, mentre que el bloc ha baixat.
-UPyD cal tindre molt present, amb estos resultats la seua representación en unes locals seria molt possible.
-EU la seua crisi interna amb el tira i afluixa de karina i EU no li ha costat vots. Possiblement perquè s’han nutrit de la debacle del PSOE.
-ERPV sembla ser que s’ha quedat amb un soll de votants.
Llancem una pregunta arrel d’estes dates, què passaria si hui es feren unes eleccions locals a Tavernes? Com quedarien els resultats?

12 comentarios:

  1. Els resultats de unes locals, sera d'aci 4 anys , que es cuan toca, tota la resta es demagogia barata perque no es pot estrapolar la politica nacional, a l'ambit local

    ResponderEliminar
  2. Contetació a la teva pregunta:

    PP MAJORIA ABSOLUTA

    ResponderEliminar
  3. Home t'has oblidat fer la reflexió del PSOE local que ha pujat 600 vots de les locals, el que voldria dir, segons la teua anàlisi que estan premiant la tasca feta en el tripartit.
    Fas una lectura interesada comparant el PP i el BLOC amb les locals i al psoe en les generals. una mica massa gorrí. No creus?

    ResponderEliminar
  4. Dius que el PSOE trau un mal resultat? respecte a què? a les passades locals van traure 1498 vots, i ara 2104 son 600 més. Si les compares amb les generals de 2008 si que, efectivament, ha baixat molt de 3714, pero ocultes que el PP va traure a Tavernes el 2008, 6207 vots i ara n'ha tret 5.503, uns 700 menys. Serà que han castigat al PP local?. Segons la teua teoría si, perque al PSOE li ha passat el mateix que ha passat a tota Espanya, l'han castigat per la crisi. En canvi al PP que ha augmentat molt a tota espanya i més a València, ací a Tavernes ha perdut 700 vots. Mal senyal.

    ResponderEliminar
  5. Esta mol clar. el pp guanyaria les eleccions igual que les va guanyar en les locals. Es un problema de temps que coneguen a la gent del bloc i lo que signifiquen.

    ResponderEliminar
  6. O siga que cal tindre en comtper els resultats de la UPyD per a unes futures locals, però ha ens dius que pujarà perque puja a les generals.

    I el mateix argument el gires al reves per a dir que el Bloc, que augmenta per 4 els vots del 2008 en les generals, té un fraças perquè no arriba a les locals. Si augmenta per 4 les generals, segons apliques a la UPyD, en les locals haura de pujar respecte a les anteriors com dius en eixe partit. ¿O ara ja no val?

    Jo sé que açò no vos agrada pero si les locals foren ara, vist el que hem vist últimament i coneixent la gent el que va fer el PP amb els diners, no sé si arribaria el PP a 6 regidors.
    Vos agrada o no és el que pense. I com respecte les demes opinions espere que respecteu la meua.

    Crec que mesclar les dades pot arribar a ser la pitjor manipulació. No son eleccions ni iguals ni paregudes, no es pot mesclar dades de locals i de nacionals per a traure conclusions.

    ResponderEliminar
  7. Gracies pel vostre comentari , vos faig arrivar altre :
    UPyD MULTIPLICA PER DEU ELS SEUS RESULTATS A TAVERNES I AVANÇA A TOTA LA VALLDIGNA

    Moltes gràcies, moltes gràcies a tots els vallers : gràcies per haver multiplicat per deu, de 31 a 327, els nostres resultats de fa quatre anys a Tavernes.


    Si això eu hem conseguit treballant mitja dotzena de persones, que no conseguirem quant hem sigam deu vegades més? Erem un projecte, ara som una realitat.


    Des de açí anime a totes eixes persones a qu' ens unixquen a nosaltres en esta fructífera tasca que hem escomençat uns pocs a La Valldigna, on hem multiplicat per casi el mateix múltiple els resultats a Barx, Benifairó i Simat.


    Ens podeu trobar a la plana del partit UPyD.es o a inmoestruch@gmail.com o al telefon 639088185 (Enrique Estruch).


    GRÀCIES DE NOU A TOTS. Signat, Enrique Estruch i Ferrando

    P.D. Felicitar especialmente también a mis compañeros de partido Vicente de Oliva i Lidon de Gandia, que han multilplicado por 8 sus resultados, i a Pepe de Xeresa que ha multiplicado por ¡¡¡15 veces!!! sus votos , enhorabuena, fenómeno, y que además han conseguido todos ellos unos magníficos resultados en el resto de La Safor, pateándose los pueblos vecinos.

    ResponderEliminar
  8. Enhorabona Enrique. Te ho has currat!

    A quin partit creus que has agarrat els vots?
    Al PSOE? Al PP? Al BLOC? A EU? Als independents?

    ResponderEliminar
  9. LA NEFASTA LLEI D'HONT :

    UPyD ha pasado de 1 a 5 diputados, por la nefasta Ley de Hont, pero ha casi cuatriplicado su número de votantes, de 300.000 a más de 1.120.000 sus resultados nacionales, y, lo mejor aún, TONI CANTO A SIDO ELEGIDO DIPUTADO POR VALENCIA EN LAS CORTES GENERALES.


    Ello indica que vamos por el buen camino, de ser la ley proporcional habríamos obtenido de 17 a 18 diputados.


    LA NEFASTA LEY D'HONT :


    ¿Y porque sólo 5 en vez de 17? Porque la nefasta ley beneficia a los pequeños, aunque ahora ya no lo somos, somos más de un millón, decía pequeños partidos y beneficia a los grandes.


    Así, a Amaiur le han costado 47.000 votos cada escaño y a nosotros o a EU más de 200.000.
    CiU con casi 300.000 votos menos que nosotros i la mitad que IU han conseguido 16 (IU 11).


    Por lo tanto, hay que conseguir que se cambie la ley Yá, pero, ¿quién lo pide? sólo nosotros e IU porque el PP con un menos de un 50% no solo ha conseguido la mayoría absoluta si no que ha conseguido casi un 60% de los escaños, parecido pasa con Psoe o CiU.


    Con la mayoría absoluta del PP estamos en sus manos, pero paciencia, que es la madre de la ciencia, dentro de 4 años, cuando los votantes vean que el PP va ha hacer lo mismo o pero aún que Psoe, se acordarán más de nosotros : SIN PRISA PERO SIN PAUSA.


    PERO VAMOS A LO POSITIVO : HEMOS CONSEGUIDO, NUESTRO OBJETIVO, GRUPO PROPIO Y NOS VAN A OIR, VAYA SI NO VAN A OIR, Y UN VALENCIANO DE VERDAD VA A ESTAR ENTRE ELLOS.


    Aprovecho para felicitar de todo corazón a EU i, sobre todo, a Compromís, otro valenciano de Sueca al congreso, felicidades de todo corazón.

    ResponderEliminar
  10. A qui li hem llevat vots? jo crec que el nostre vot es com el del 15-M pero moderats, qu'em som molts: xicotets comerciantsm profesionals i empresaris sense faena, treballadors en ERE i paro, molts independents locals que eu eren farts d'uns i d'altres, un poc de tot. El tinc que dir qu'em trovat molt de apoyo en les forçes de seguretat del estat també, i evidénment ninguna amb els nacionalistes qu' ens acusen espanyolistes, centralistes ie feixistes per voler retornar justicia, sanitat i educació al estat central , acás serem menys valencians per aixó? Som un partit federalista pero amb igualtat per a tots espanyols, sense drets adquirits de cuna per" históricos" que casi els diría "histéricos" : Ahí tens els catalans, preferixen copagar la sanitat o que els pujen les taxes en tal de no tancar embaixades, i aixó la gent, simplement, eu entés.

    ResponderEliminar
  11. Estruch, dius
    "Som un partit federalista" i la teua presidenta es refereix a les autonomies com Xiringuitos. No ho entenc!

    En primer lloc,
    Sabeu el que significa el model federal?

    ResponderEliminar
  12. Doncs si, algo hem estudiati d'aixó, n'hi una asignatura en dret que es denomina dret constitucional i ahí es dona, i tu, tu eu saps? Quant Rosa parla de xiringuitos es referix a totes les fundacions i demés que s'han inventat els governs autonómics per a colocar als amics,enterat abans de dir mitjes veritats que ve a ser pitjor que mentires moltes vegades.

    ResponderEliminar