miércoles, 23 de noviembre de 2011

EL TRIPARTIT ES FA MOLTES FOTOS AMB ADISVA PERO ES MULLA POC

L’ajuntament de Tavernes ha publicat en la seua web una nota pel seu gabinet de premsa on apareix l'alcalde firman un conveni amb Adisva. Eixe conveni és per la col·laboració entre ajuntament i esta associació.
El conveni puja a 3.360 euros que venen de la recaptació de les 560 paelles de festes del poble. Recordem que cada paella va passar de ser gratuïta a costar 6 euros.
Ens alegrem que s'ajude a Adisva i encara voldríem que es fera més perque encara falta equipar l'edifici del taller ocupacional que está gestionant Adisva.
Allò que no ens alegra és que s'utilitze a Adisva per a fer propoganda municipal. Sino recordem malament, el dia les paelles ja van anunciar i fer-se la foto entregant els diners de la recaptació. Ara, quasi tres mesos deprés torna el Tripartit a fer-se una foto. Així, es fan dos fotos en una mateixa ajuda. A més, l'ajuda l'hem pagat els veïns perque ara es paga per les paelles, poc o res a fet en este cas l'ajuntament.
Però encara hi ha més veritats amagades, han tardat quasi tres mesos en firmar un conveni que a principis de setembre ja tenia els diners en efectiu. Per que tanta poca agilitat?  
També volem fer memòria que este estiu es va impedir a Adisva estar en la Mostra de Productes Valencians, on venien coques i demés dolcets i guanyaven un bon pinyolet. El tripartit del Bloc no els va deixar posar-se en la mar, així que el Tripartit a fet més mal que be a Adisva, perque hagueren pogut tindre les paelles i també els diners de la fira.
Ara a vore l'any que ve quina partida destina el Tripartit a ajudar a Adisva a fer el taller ocupacional en el pressupost de 2012.
Menys fotos i més ajuda a Adisva.

6 comentarios:

  1. Sols aprofiten per aço, fotos i mes fotos. Clar el jefe de protocol i premsa te que justificar el sou que cobra, aixi siga fent la noticia dues vegades. O es que no sap que la foto ja es va fer?
    A qui volen enganyar?
    Despres vorem altra foto entregant el xec, perque açi sols es va firmar el conveni. Temps al temps que vorem altra foto.

    ResponderEliminar
  2. El TRIPARTITO no els va deixar estar tampoc el dia de la Sang al Clot de la Font.

    Ja han fet dos fotos pero crec que no han cobrat ni un euret.

    Jordi amolla la pasta que per a tu i per als teus si que hi han eurets.

    ResponderEliminar
  3. Adisva es un tema mol serios.
    Espere que el senyor Jordi Juan o qui mane del Bloc, ajude a esta agrupació i es deixen de mamonaes.
    Almenys en este cas.

    ResponderEliminar
  4. Comparem les fotos del PP:
    Foto per la presentació del projecte.
    Foto de la primera pedra de l'edifici.
    Foto del conveni on l'ajuntament aportava 100.000€ a Adisva per la segona fase.
    Les fotos fetes pel Bloc:
    3.500€ de les paelles.
    ESperem que en la foto d'inauguració del centre estiga el Bloc, però també es recorden que el PP és qui més ha fet i els deixem posar-se en la foto.
    Senyor Jordi, menys fotos i més anar a València a aconseguir ajudes.

    ResponderEliminar
  5. mes val açó que no res, per algo s'escomença.

    ResponderEliminar
  6. Si espereu ajudes anant a València en els temps que vivim és que el vostre món és laltre. Si els de València són els que estan perquè els ajuden, pobrets!

    ResponderEliminar