miércoles, 9 de noviembre de 2011

EL TRIPARTIT ES COLA, UNA VEGADA MÉS, OFERINT DADES A MITGES

Fa unes setmanes, a finals d'octubre, el Tripartit anunciava que havia tingut que negociar amb dos gasolineres del poble el deute de 40.000 euros que tenia l'ajuntament per poder seguir garantint el suministrament de combustible al vehicles. El regidor Victor Borras es mostrava com a salvador d'eixa situació i semblava que gràcies a ell els cotxes podrien seguir circul·lant.
Ara va i el Diari de Tavernes publica unes informacions on conta tota la veritat del deute de les gasolineres. Una vegada més, igual que feren amb el deute de l'ajuntament, el Tripartit manipula xifres, les exagera i les interpreta com vol per confondre a la població.
Al Diari veien una gràfica que ho explica molt bé:


Periode
fins al 30/06/11
desde 1/7 al 30/09
DEUTE
govern del PP en 6 mesos
govern del Tripartit en 3 mesos
1 gasolinera
23.414,73
6.890,88
16.523,85
2 gasolinera
22.474,94
12.534,08
9.940,86
total
45.889,67
19.424,96
26.464,71


A més, el deute del PP feia referència a sis mesos i el del Tripartit sols a tres mesos. És a dir, si algú no pagava amb regularitat era el Tripartit.
Ara plategem unes qüestions:
Ja és la segona vegada que clarament el Tripartit manipula les xifres per atacar el PP i no assumir les seues responsabilitats.
El regidor d'Hisenda hauria de rectificar públicament.
El regidor d'Hisenda hauria d'aclarir perquè a les gasolineres va a pagar-los mes a mes i la resta de proveidors han d'esperar a que l'ajuntament tinga diners per a cobrar, una vegada més es veu que diners hi ha per allò que interessa. No són igualment proveedors?


Així veiem que dels 40.000 euros que hi havia de deute al PP sols li corresponien 19.400 euros i la resta, més de la meitat al Tripartit 26.400, ja que en juliol ja estava el tridente.

8 comentarios:

  1. Eu torne a dir, qu'el PP faja una contra-assemblea i podrem escoltat i jutjar.

    ResponderEliminar
  2. Com poden gastar tant en gasolina ?
    Que algú m'ho explique!!!!

    ResponderEliminar
  3. Además las gasolineras son negocio seguro, pues los demás vehiculos pagan al contado, y sino todos los días, una vez por semana cualquier vehiculo va a por gasolina y paga al contado. ¿Cuantos vehiculos hay en Tavernes que se suministran solo de estas 3 gasolineras que se benefician?
    No creo que esten tan mal, lo pasan mucho peor el resto de proveedores.
    A ver si se ponen las pilas los del TRIPARTITO.

    ResponderEliminar
  4. Manolo, fes una assamblea tu també, jo vullc sentir a les dos parts i decidir en quina versió, o en ninguna, me quede, una abraçada.

    ResponderEliminar
  5. negocio seguro anonimo de las 07:37? i perque no et montes una gasolinera? quin percentatge creus que guanyen per litre? acas no han de pagar aigua, llum i jornals als treballadors? les gasolineres tambe ho passen mal, i crec que son dels primers que haurien de cobrar...perque sense gasolina...com patrulla la policia? com es desplaçen els operaris de l'ajuntament?

    pd: no tinc res a vore en cap gasolinera, sols tinc SENTIT COMÚ!

    ResponderEliminar
  6. Estruch, una contraassemblea?? ni tan sols sé si el pp, com a oposició, podria convocar eixe tipus d'acte.

    ResponderEliminar
  7. Un acte privat per supost, quant acabe la campaña.

    ResponderEliminar
  8. Qu'el ? Nova entrada al diccionari.

    ResponderEliminar