miércoles, 30 de noviembre de 2011

EL TRIPARTIT DESTINA MOLTS ESFORÇOS PEL FESTIVERN

Una vegada més ens sorprenen algunes polítiques municipals. Hui em llegit a la premsa, i si ho hem comprés bé, veiem que el Tripartit va reunir a les inmobiliaries de Tavernes per parlar amb elles perque feren una bolsa de pisos i cases per llogar a la gent que ve a vore el Festivern.
Tota iniciativa és sempre bona, però pensem que l'ajuntament té un interés desmesurat amb el Festivern i no ha tingut el mateix interés en altres temes municipals.
Ara resulta que el Tripartit vol posar un autobús que vaja del Festivern a la platja perque s'alquilen allí apartaments.
Perque tan d'interés en temes que no són competència municipal i sí del Festivern?Què s'amaga darrere?
La implicació del Tripartit en el Festivern no s'ha vist en altres temes municipals com ara: Aclarir l'estratègia territorial, permetre els bous en la plaça, tornar a posar en marxa el punt dels joves que van tancar, cedir els locals del Vergeret a Caritas i Creu Roja, accelerar les obres de l'Avinguda de la Marina durant l'estiu, buscar una solució a la piscina desde l'ajuntament, pagar als proveïdors municipals, ajudar a esports com l'handbol... i molt més que ja sabeu.
L'interés del Tripartit per ser tan implicat sols s'ha vist

3 comentarios:

  1. El poble no sap que gracies a la mala gestió del Bloc Tavernes no te cicle nocturn i tame ha perdut el taller ocupacional?
    Molta foto i molt poca feina.

    ResponderEliminar
  2. Que curiós, les entrades de Benifairó les ven celes, perque será?

    ResponderEliminar
  3. "El poble no sap que gracies a la mala gestió del Bloc Tavernes no te cicle nocturn i tame ha perdut el taller ocupacional?"

    I tú saps del que estàs parlant o estàs escrivint un llibre de por.

    Ja està bé de indocumentats escrivint d'allò sobre el que no tenen ni p... idea!!

    Aquest poble l'unic problema que té és el d'un nivell cultural, cívic i de formació política propi del soterrani del tercer món.

    ResponderEliminar