miércoles, 23 de noviembre de 2011

EL PAVELLÓ ESTÀ PLE DE GOTERES

El passat cap de setmana aparegueren més goteres al pavelló de Tavernes. Ja fa anys que en té però ara han anat a més, fins i tot es suspengueren dos partits de basquet que havien de jugar-se al pavelló. Això mai havia passat fins ara, que es suspenguera un partit que es juga al pavelló perquè la pista tenia aigua.
Fins ara hi havia alguna que altra gotereta que no impedia jugar, però dissabte va ser massa i s'hagué de parar un partit i no jugar-se l'altre.
Ara hi haurà que arreglar estes foteres perque no es suspenguen més partit. El primer equip del Basquet sí que va poder jugar diumenge, encara que els jugadors anaven a bacs per l'humetat de la pista.
Ha arribat el moment de reparar urgentment les goteres que han eixit noves, una d'elles cau al mig de la pista gran i la balva té les bandes plenes d'aigua.

10 comentarios:

  1. Pues ara apart de goteres el pabelló tindrà clots, pintades, alcohol, parquet arrancat, asientos trencats, bruticia,....

    Perque els del tripartito van a fer el FESTIVERN dins del nostre Pavelló d'esports.

    Diuen que porten pensant on fan el FESTIVERN desde l'estiu i no han trobat altre lloc millor.

    Si no hi ha lloc que vajen a altre poble i ja està.

    L'us del pabelló serà debades per als del FESTIVERN, les entrades a 25 € les cobraràn ells pero les destroses, la llum i tot el demes ho pagarem els del poble.

    Gracies Jordi, gracies Pilar, moltes gracies tripartito per portar-mos este regal per Nadal.

    ResponderEliminar
  2. Jo nomes volia dir que ara hi han les mateixes goteres que abans. S'han d'arreglar ara igual que deurien de haverse arreglat fa 3-4 anys!!
    Portem molts anys patint aquestes consequencies i hem agut de necessitar que un arbritre suspenga el partit per a que el govern(siga quin siga) s'haja d'interessar...
    Aixi que demane que s'arreglen ja que el pavello es utilitzat per un gran nombre de persones!

    ResponderEliminar
  3. Que no es gasten ni un euro!!!ja se'ls gastaran per a arreglar-lo quan s'acabe el festivern.
    A qui li s'ocurreix fer un espectacle d'aquesta índole en un local esportiu? Es que no saben la genteta que ve? Ara després, quan JJ es gaste el que no té per arreglar el pavelló també li tirarà les culpes a Manolo.
    En quines mans hem caigut?
    Vaja alcalde i equip de govern de pacotilla que tenim. Ni triats a posta.

    ResponderEliminar
  4. mireu la cotorra i entereuse, que vos fa falta, ja estan arreglantles, un nou govern que porta semanes en la temporada d'hivern ja esta arreglant les goteres, el pp en 16 anys en el governs i per lo tant 16 hiverns seguits no ho va saber fer, ole ahi tus huev... tripartit

    ResponderEliminar
  5. En la cotorra tornen a mentir.
    o son uns ignorants. No se que es pijor.
    El sostre del pavelló ha segut un problema de fa temps i moltes vegades ha segut arreglat, com ara. Segur que no es la definitiva.
    I si no, al temps.
    El tripartit no ha fet res que no fera el pp abans. Bo si el pp no feia una foto per a cada coseta que es feia. El pp no es venia tan be. Aixo si es cert. Hi ha que vore com ha cambiat la cotorra. Ara tot esta be. Fantastic

    ResponderEliminar
  6. El pavelló sempre ha tingut goteres i sempre s'han reparat. Isqueren goteres i es repararen, als dos anys tornaren a eixir i es tornaren a reparar. Ara es reparen i d'ací 2 ó 3 anys eixiran altra volta, ja voreu.
    Es tracta d'una estructura molt gran i sense pilars, això propicia que el terreny dilate i demés i isquen porus per on filtren goteres.
    En els últims anys, pràcticament cada any pujaven els operaris a reparar filtracions, i cal tindre previst que cada certs anys s'han de reparar les goteres.
    Tranquils que a partir d'ara tots els dies aniran els cotorrins a comprovar que no hi ha goteres i quan isca una l'arreglaran abans que ens enterem.
    Sí que és ràpid el regidor en concret. En un dia també va llevar els contenidors de la plaça Metge Grau. No ha sigut tan ràpid gestionant que l'handbol no haguera d'anar-se'n a Favara per la falta de suport del Tripartit.

    ResponderEliminar
  7. Doncs quant entreu a la piscina coberta caureu de cul, una sala de parqué de 137 m2 per a tirar al fem i aigua de plutja entrant per les portes d'emergencia que donen al camp de fútbol.

    ResponderEliminar
  8. Per què digueu mentires alguns comentaristes?
    Tots els que estem pel camp sabem, i aixína ho confirmen els treballadors de l'ajunament i els tecnics, que les goteres només es van arreglar una volta i va ser FELMARP ja fa anys.

    I perquè seguiu amb el hadbol si es un problema d'ells? Són ells els que se n'han anat a Favara i son ells els que no han tingut cap interés.
    El ventilador sap i sino sap a qui preguntar-ho perquè treballa en el camp, que a hores d'ara ni tan sols s'han presentat per a res. Qui és el president? Algu ho sap.
    Ni tan sols han justificat les despeses de la subvencio de fa unes quantes temporades i per a pagar-li al expresident? les factures que se li deuen per haver-les avançat.

    Feu critica i xafigueu al tripartit pero publiqueu també les veritats.

    ResponderEliminar
  9. vosaltres mateixa ho heu dit, el pavello ja fa temps que te goteres, no es d'ara i el govern anterior no ho va solucionar. esperem que l'actual govern ho solucione

    ResponderEliminar
  10. En una pistola i un tubo de silicona no es soluciona res.

    ResponderEliminar