miércoles, 16 de noviembre de 2011

L'HANDBOL S'ACABA NOVAMENT A TAVERNES

La passada temporada celebravem que el Club Balonmano Tavernes tornava a estar present en Tavernes després d'uns anys de no tindre equips en competició.
Un grup de xavals de categoria cadet començaven a jugar. A poc a poc, l'afició per este esport tan propi de Tavernes, va anar reviscolant i hi havia espectatives de fer nous equips.
Però poc li ha durat l'alegria a l'handbol. No tenen suficients pistes per entrenar ni per a jugar i encara que parega increïble, han hagut d'anar-se'n a jugar a Favara, el Club Handbol Tavernes ara és de Favara.
Allí els han cedit el nou pabelló i vora el 80% de xavals que tenen són de Tavernes.
Tot açò ha passat este estiu i una vegada més la notícia no s'ha dit, el govern l'ha callat i el regidor d'esports, Josep Llàcer no ha donat cap explicació.
La gent de l'handbol no vol problemes, prou tenen veient que no se'ls ha valorat, i no ha armat cap revolt. Però al Ventilador considerem que açò s'ha de saber.
Que llàstima que l'handbol haja volat a Favara i no es quede a Tavernes. Donant-li el 1% que se li dona a altres clubs l'handbol estaria a Tavernes.

9 comentarios:

  1. Gran jugada del edil LLacer,se carga el balonmano y no explica porque tiene este deporte que sucumbir al futbito o baloncesto. Tenemos dos institutos varios colegios, un pabellón y se tiene que sacrificar el balonmano. Suerte tenéis que los del balonmano estAn callados. Todos deben tener igual derecho a entrenar

    ResponderEliminar
  2. no tendra nada que ver que el entrenador de balonmano era el padre de un jugador, que recientemente se ha retirado y ha dejado el equipo sin entrenador? no se tendra el equipo que mobilizar y buscarse nuevo entrenador? y si el equipo no consigue hacerlo no es normal irse a otros equipos que si dispongan de el?

    ResponderEliminar
  3. jo ho vec clar. El president no es del bloc. ahi esta el problema.

    ResponderEliminar
  4. No digueu mentides, jo baixe a entrenar al poliesportiu, este estiu van baixar els del handbol a entrenar y eren 3 o 4, sols van entrenar 1 dia i em va cridar l´atencio que hi havia un d´ells entrenant en pantalons vaquers. No será que no hi ha aficio per este esport? Mireu-vos a l´espill PePeros

    ResponderEliminar
  5. I quin president de quin club es del bloc?

    ResponderEliminar
  6. Com a pare d'un jugador no puc consentir que alguns comentaristes diguen eixa sarta de mentires.
    Primer que res, els xicons han cumplit amb els partits i els entrenaments i amb molt de sacrifici el balonmano ha tirat endavant.
    Ara el nou regidor no ha mogut ni un dit per fer res pel balonmano. Pepe LLacer ha consentiti que ens anarem a Favara. Em jugue un euro a que si haguera sigut altre club no haguera consentit que li tocaren el seu camp de jugar, tot sabem a quin club ens referim. Per cert, han baixat de categoria, ara la subvenció tambe la baixaran? no vull fer mal amb ninú, es una duda que tinc

    ResponderEliminar
  7. Si hi haguera interés dels jugadors i demes del handbol no s'acabaria. Això segur. Mira si s'acaba el ciclisme i tampoc hi ha pista.
    A més, digueu que els problemes apareixen a l'estiu. Quina casualitat quan el nou regidor porta un o dos mesos. I que vols dir que exploten de repén, que no venien de cap problema anterior? Jo no m'ho crec perquè totes les coses tenen el seu procés i ara ja no, però fa uns anys quan jo practicava esport, els clubs no es formaven ni desapareixen d'un dia per a un altre.
    A més, considerant que alguna gent de sempre del handbol està molt pròxima al PSOE encara m'ho crec menys que tinga alguna cosa a vore el nou govern.

    ResponderEliminar
  8. LLacer di algo sobre este tema, quien calla otorga.

    ResponderEliminar