miércoles, 30 de noviembre de 2011

COM ESTÀ EL TEMA DE L'ESTRATÈGIA TERRITORIAL? LA VERITAT DEL TRIPARTIT ÉS IMPOSSIBLE ENTENDRE-LA

La veritat sempre ens farà lliures, però hi ha més d'una veritat, la que conta el Tripartit i la que realment queda amagada.
Fins ara ningú (ni blogs nacionalistes, ni gabinets de premsa) ens han explicat que va a fer el Tripartit en l'estratègia territorial (on entre altres coses està el PAI).
EU es negava rotundament al PAI.
PSOE sí que el volia.
Bloc a la seua bola del "sí però no", sí però no així.
Ara s'ha firmat l'avantprojecte de la depuradora. Perfecte! però van a tornar-se els per comprar els terrenys perque l'alcalde diu que els tràmits burocràtics són llargs i el prèstec ICO de 900.000 euros demanat pel PP s'ha de tornar l'any que ve. No seria millor no tornar els diners i renegociar l'ICO? no sabem si d'ací 2 0 3 anys els bancs ens deixaran diners com fins ara havien fet.
A més, la notícia de la depuradora hauria de motivar una declaració del Tripartit respecte l'estratègia territorial. Què va a fer-se? Va a donar-se suport al PAI o tot allò fet fins ara es llançarà a perdre?
Si no hi ha PAI que passa amb les casetes?
Així la veritat és que s'ha firmat l'avantprojecte de la depuradora, però van a tornar-se els diners i no s'ha dit res de l'estratègia territorial. Com es menja esta veritat?
Per cert, fins on sabem nosaltres, encara està esperant l'associació que defensa el PAI ser rebuts per l'alcalde...foren rebuts i se'ls va dir que no s'havien estudiat el tema, que en octubre es tornarien a reunir i fins ara, ja en desembre, no se'ls ha dit res.

7 comentarios:

  1. I tu saps si es pot renegociar l'ICO? El PP sempre ha dit que no, que sempre has de passar per on vulga l'ICO i no fer el que tu vulguessiga que s'haurien de fer projectes que l'ICO aprovara i segons les característiques del prestec.
    Per no calles ja i deixes d'enredrar i dir tonteries.

    ResponderEliminar
  2. Per que no dius als teus amics del PAI que demanen cita com es va quedar que demanarien.
    Encara no ho han fet.

    ResponderEliminar
  3. No deia el psoe que si que volia pai.
    Que esta fent el psoe?
    No pinta res?
    Esta clar que es fa el que diu el Bloc i punt.

    ResponderEliminar
  4. el ventilador no enten que ara mes que mai no es pot fei un pai? d'altra banda, si voleu fer un pai feulo, el poble no te res a vore, un pai el pot fer cualsevol persona fisica que dispose dels diners i dels terrenys, feulo, qui tinga diners que el faja, a que ja no es tan bonic aixo de que façen el pai, pero a mi que no em toque la butxaca.

    ResponderEliminar
  5. Jo pense que ara es un bon moment per a comensar. Ara que es pot treballar sense tanta expeculació.

    ResponderEliminar
  6. Un hombre tranquilo2 de diciembre de 2011, 8:17

    Hay que ser honesto y, sobre todo, saber de lo que sestá hablando y escribiendo.

    Estais mezclando muchas cosas.

    La Estrategia Territorial de la Comunidad Valenciana es un texto normativo publicado en su dia en el Diario Oficial de la Comunidad Valenciana. Dicho texto establece límites y criterios frente a las barbaridades que han planteado muchos ayuntemientos (también en su día el de Tavernes). Desde luego no dice nada sobre un PAI en Tavernes y lo que si que establece son una serie de limitaciones que hacen inviables los deliros de grandeza inmobiliarios.

    El Tripartito no tiene por que hacer ninguna declaración frente a la estrategia territorial. Cualquier gobierno municipal lo único que puede hacer és ajustarse en los planteamientos urbanísticos a la Estrategia Territorial.

    El gobierno del PP lo único que hizo, poco antes de las elecciones locales, fue plantear una quimera (un castillo de humo) para ganarse el voto del los partidarios del PAI y de los forofos del ladrillo. Se presentaron unos dibujos (sólo unos dibujos) que costaron muchísimo dinero de nuestro bolsillo para asegurarse el mando 4 años más. Pero, como decís los de aquí "de forment ni un gra". Y eso debería considerarse un delito de malversación.

    Ya seria hora de que esta forma de hacer las cosas (dilapidar el dinero de todos para beneficio de algunos) acabase con alguien en la carcel. Como decía alguien de Tavernes al que aprecio mucho, España ha de ser riquísima porque tanta gente robando y todavia aguanta.

    ResponderEliminar
  7. El PAI en estos momentos no tiene promotores interesados, luego para qué discutir sobre él.Hablemos de inversiones más realistas para desestacionalizar la playa, nuestro bien más productivo y con futuro.

    ResponderEliminar