martes, 5 de julio de 2011

TAVERNES ELIMINA UN PUNT VERD DE RECICLATGE

Sense cap avís previ, els veïns de la replaceta dels carrers Metge Grau/Gabriel Hernandez/Sant Francesc, s'han sorprés quan han vist que sense dir-los res ni comunicar res els han llevat els contenidors, especialment els de reciclatge.
Eixe era un punt verd estipulat per l'ajuntament i estava estratègic perque la gent reciclara vidres, cartro, envasos... Ara l'han llevat i ningú sap on s'ha  posat els contenidors. El veinat haura de fer una excursió i buscar on reciclar.
Enlloc dels contenidors s'han trobat dos grans maceters, ni tan sols es pot estacionar, i un ample fabulós perquè els bars de la zona puguen traure taules i cadires.
Guai, així, quan els veïns tornen esgotats de traure el fem i reciclar, sempre podran fer-se un refresquet.

23 comentarios:

  1. Molt bona idea. Els contenidors han de procupar deixar-se en un lloc on no molesten i allí molestaven i molt: antiestatics, feien olors, destorbavan el pas de vehicles i convertien la plaça, suposem que el PP la va pensarper al gaudi i descans veïnal, en un lloc on no es podia estar per olors i molesties.
    Molt bona idea. I que mai s'haurien d'haver deixat allí.

    ResponderEliminar
  2. POR FIN. YA ERA HORA.
    Ahora si que podremos dormir en verano con las ventanas abiertas.
    A quien se le ocurre en una plazoleta, porque eso no es ni plaza, meter tantos contenedores. Si no dejaban sitio ni para los niños jugar. Y la olor, insoportable en verano.

    ResponderEliminar
  3. Ja comença a vore's com treballarà el nou tripartit.
    Senyors açò és el començament.
    No porten ni un mes en el govern i ja estan prenent decisions en benefici propi.
    Qui ha firmat la decisió de llevar este punt de reciclatge i reemplaçar-ho per jardineres sense alternativa per als veins?

    ResponderEliminar
  4. Espere que més que eliminar siga traslladar, perquè jo visc propet i no m'abelleix passejar les botelles buides ni els papers.
    També espere que no haja tingut res a vore la relació familiar d'un regidor amb el bar de la terrasseta i que el canvi d'ubicació es dega a algun criteri que algú ens puga contar. Algú ho sap??

    ResponderEliminar
  5. Olors? si eren contenidors de cartró, vidre, plàstic i demés. L'única olor que molesta en eixa zona és l'olor de fregit que se sent i se seguirà sentint. Això sí que fa olor.

    ResponderEliminar
  6. Que bo lo dels fregit!!! és cert, obris la boca i sopes amb la olor que fa. Ja ja ja que bo tu.

    ResponderEliminar
  7. Ja tenim la primera "alcaldà" del tripartit. Al regidor d'esport li ha faltat temps per a pegar una patada als contenidors. Esta decisió ha sigut pensada per a que els veïns fem exercici anant i tornant als contenidors. Podriem preguntar-li a Ca Saouret si vol traure unes tauletes i quan tornem cansats de tirar la basura i despr´res del refresquet ens prenem una tapa allí.

    ResponderEliminar
  8. I el cartró si està brut i podrit no fa olor? Ni el vidre si es corromp les restes de menjar que tinguen dins? Olor i no de fregit, de basura.
    Com es nota que no viviu allí.
    I ara i ades soroll de botelles, i de gent que meneja el contenidor. I si s'ha d'anar mes lluny, no passa res: qui mou les cames mou el cor. Cal fer ruta del colestorol.
    Redeu quant de senyoret.

    ResponderEliminar
  9. Sóc un veí i sols puc dir...que poca vergonya llevar una zona de reciclatge per posar tauletes de bar.
    Sí que són ecologistes els del tripartit, ara més que mai es reciclaran les cervessetes, però els afectats a buscar la vida on reciclar. Saps que et dic, tot al fem i avant. Un reciclador menys.

    ResponderEliminar
  10. Perdoneu però els amos i senyors de fer negocis per als seus i fer les gestions oportunes per a beneficiar a particulars dels pp han sigut els membres de l'antiga corporacio. I tot el poble ho sap, no critiqueu tant q la placeta aixina esta mes bonica. Jo no quiero frm una cervesa i tenir la basura al costat

    ResponderEliminar
  11. però els afectats a buscar la vida on reciclar. Saps que et dic, tot al fem i avant. Un reciclador menys.

    Dubte molt que tu recicles alguna cosa. Els que reciclem no ens molesta caminar mig km si cal.

    ResponderEliminar
  12. Amb la quantitat de problemes que té el poble i només es fixeu en estes tonteries???? Està molt bé ser crítics, però açò és alentar a la gent a criticar i despotricar contra una persona i/o empresa, jo no li veig tanta importància. Crec, ventilador que hi ha coses molt més importants per a fer notícies, i si preferixes notícies d'aquest tarannà, et recomane que preguntes al nou govern per les moltes "Manolaes" que s'han fet a l'ajuntament, algunes són memorables, uppsss perdona, no recordava que ací defenses a PPManolo i només ataques als altres partits.

    ResponderEliminar
  13. El reciclatje davant una placeta, per que no? no crec que ningú del nous regidors del tripartit vullguen els contenidors davant casa seua. Ara els contenidors estan al carrer Gabriel Hernandez caldria preguntar al veinat de este carrer que pensa, damunt que no tenen placeta els posen els cotenidors.

    ResponderEliminar
  14. Soroll de botelles? Gent que meneja el contenidor? Quins forçuts estem fets, per cert.
    Ahí només hi ha una cosa: que ara que la família està pel mig, el baret s'ha llevat els contenidors de davant. I ben orgullosa que ho diu la propietària.

    ResponderEliminar
  15. El ventilador és lliure d'escollir la temàtica de les seues publicacions, faltaria més.
    A l'anònim de les 05:08h li diria que és molt més "constructiu" criticar a Fernando Alonso (per exemple) quan no es troba res més a prop que dur-se a la boca, no?
    Notícies del poble. I el reciclatge és una d'elles.

    ResponderEliminar
  16. Fins ara no s'ha respectat la normativa sanitària, desestimant totes les peticions fetes per la propietària del comerç.

    Consulteu les normatives de sanitat i de seguida trobareu el motiu del trasllat dels contenidors, de fem i reciclatge que hi havia al costat d'una terrassa on es servix menjar, la qual paga les seues taxes religiosament i te tots els permisos de l'ajuntament concedits de ja fa temps pel govern anterior.

    ResponderEliminar
  17. A l'anònim de les 10:46, ja ho crec que el ventilador és lliure d'escollir les notícies que vol, faltaria més! però açò amic no és notícia i ací sabem tots perquè el ventilador ha escollit eixe "punt de reciclatge", perquè fa uns dies van cambiar uns contenedors prop de ma casa i el ventilador no ha dit res, eixe punt de reciclatge no és notícia?? Ganes d'atacar a qui tots sabem. Disculpa amic però jo si critique és per un motiu, i el que faça Alonso em té igual, per cert: que pinta este ací?? Jo no veig notícies, veig critiques, renegades, molta mala bava i contínues pataletes de gent afí al PP que no pot parir el no controlar res. Continue pensant que al poble hi ha coses més importants que este "punt de reciclatge", per dir algo perquè tots sabem de que estem parlant, recomane al ventilador, ell farà el que vulga clar està, que faça notícies d'algunes "Manolaes", eixes en que s'han beneficiat gent afí del PP.

    ResponderEliminar
  18. Al anònim que diu axó de:

    Consulteu les normatives de sanitat i de seguida trobareu el motiu del trasllat dels contenidors, de fem i reciclatge que hi havia al costat d'una terrassa on es servix menjar, la qual paga les seues taxes religiosament i te tots els permisos de l'ajuntament concedits de ja fa temps pel govern anterior.

    dir-te que axó no mos importa. No mos importa la normativa de sanitat ni fa ninguna falta. els contenedors els au llevat perqué voleu, sense ningun motiu i perque li interesava al bar. axó de la sanitat son excusses i prou.

    ResponderEliminar
  19. Pues fer com fan no és pecat!!!

    ResponderEliminar
  20. Sóc el del comentari de les 06:44.
    Es que sou de por i mira que teniu poc trellat. Heu publicat un comentari on només pretenia comprovar que publiqueu sense cap rigor ni serietat de les coses.
    I que només cal desproticar contra el govern actual i fer falttes d'ortografia escrivint , de seguida i a publicar-se! només importa que llenya pal mono! Sense cap rigor.

    Mira que publicar que la normativa de sanitat no importa gens ni cal tindre-la en consideració. Sabent com sabem que sou gent del PP i ben pròxima, ara comprenem perquè s'han fet tantes coses mal en este poble.

    ResponderEliminar
  21. Al anònim de les 6:44, el de no mos importa. Pot ser la normativa de sanitat no t'importe a tu, però no pluralitze, tu parla per boca teua. Pot ser que lo que si t'importa es que ara esteu fora i ja no podeu fer i desfer. I ha que acceptar les derrotes i mes quant a tota Espanya el PP ha pujat i ací a baixat, no ho heu fet tan be com penseu ¿no? alta tensió, avinguda, passeig del País Valencià... etc. (ventilador sigues imparcial i publica aquest)

    ResponderEliminar
  22. Hui he passat per la placeta en qüe´stió i he vist que al lloc dels contenidors hi ha "maceters" amb floretes. Per què no han deixat eixe lloc per a aparcar i posen les macetes sobre la vorera????????

    ResponderEliminar
  23. Mira que esteu flipats. A l'anònim de les 6:44 i després les 15:18, ¿tu t'has pensat que açò és l'escola, que van a corregir-te el text com si foren deures? Mira, cada u escriu com pot o vol. En tots els blogs, de cualsevol tema, la gent escriu amb faltes, de segur, sense voler. Tots no saben tant com tu.
    I si en realitat, encara que és una burrada, volies dir lo de Sanitat? De no publicar-se, aleshores, açi no hi hauria llibertat d'expressió i, mentre no ofengues, no entenc perquè no ha de publicar-se.

    ResponderEliminar