jueves, 21 de julio de 2011

LES PLAQUES DE MINUSVÀLIDS DE LA AVINGUDA LA MARINA SÓN LES MATEIXES PER A TOTS

És una curiositat però val la pena publicar-la per ser un fet insòlit. Estos dies han estat pintant-se a l'Avinguda la Marina de la Platja de Tavernes les places d'estacionament per a minusvàlids.
La sorpresa ha sigut que totes les que hi ha tenen les dos mateixes matrícules! totes les places reservades teniem la mateixa matrícula impresa, és a dir, a totes les places reservades se'ls havien posat la mateixa indicació. Places hi ha unes set reservades i totes igual.
Hui s'ha procedit a tapar amb cinta las matrícules de les plaques i avant.
Resulta curiós que com a mínim qui ha fet les plaques no es donara conter, ni tampoc qui les ha posat, ni tan sols qui les ha supervisat...ai mare, així va els país i una més en l'Avinguda de la Marina.

3 comentarios:

  1. Que chapuzas, de risa. ¿Cómo pueden fallar tantos en un mismo tema? que país, así nos van.

    ResponderEliminar
  2. No has publicat el meu comentari que deia que per a nosaltres això no era una noticia important quan al cap i a la fi tenim el lloc d'aparcar sinó que la noticia era que despres de 4 anys per fi un govern de Tavernes ens facilita una grua para el bany, i d'això ni un comentari.
    ¿Serà, pensem, perquè el PP en 4 anys no ens va resoldre res?
    De totes maneres, gràcies per la part de preocupació que demostres per les persones que tenim problemes de mobilitat. Esperem que no siga una preocupacio interessada només cap a un fi.

    ResponderEliminar
  3. PLAQUES?!?!?!?! seran PLACES, no?!?!?!?!?!

    ResponderEliminar