lunes, 25 de julio de 2011

LES FESTES DEL POBLE VAN DONANT-SE A CONÉIXER

Encara que no siga de manera oficial, el programa de festes del poble va donant-se a conéixer poc a poc per webs gestionades pel govern municipal.
No hi ha cap comunicat oficial, però van comentant allò que interessa a poc a poc através dels seus mitjans.
Sabem que el nou govern ha llevat l'espectacle de l'humorista Arévalo que estava previst a la Plaça Major i que s'ha canviat. No s'ha dit per quin altre espectacle.
Sabem que el nou govern està cansat de dir que no hi ha diners, però sí que ha sabut fer un budellet per a contractar a Xavi Castilló per a un dimarts a la plaça. Es tracta d'un espectacle irreverent amb els polítics del PP, les tradicions valencianes, l'església...vaja, que llevat del tema nacionalista critica a tot.
Sabem que han canviat l'horari del concert de bandes, que la festa dels joves seguirà sent privada.
Hi ha coses misterioses com ara si hi haurà bous o no, si hi haurà rock, si les disfresses sols es faran en la plaça, si per a les paelles es paga una quota simbòlica o no...
En precampanya es comentava que les festes serien preparades per les associacions i de moment no se sap clarament ni quins actes estan previstos. Entenem que seria transparent donar a conéixer a la vegada i per a tots quins actes estan ja clars i quins no.

29 comentarios:

  1. No crec que Carmen Canet deixe que es facen espectacles com el de Xavi Castillo a la plaça, si volen que ho facen en el musical o la casa de la cultura, però no en la plaça i en festes...seria similar a fer un strep-tess en plena plaça a les 10 de la nit.
    Una cosa és l'art i altra cosa és insultar.
    Tampoc em pareixeria bé que isqueren los Clones de Intereconomia criticant a ZP o els xanxullos de Chaves en la plaça, el PP ho haguera pogut fer i no ho va fer

    ResponderEliminar
  2. Una pregunta, és cert això que es diu per ahí que l'alcalde Jordi, està de viatge a Nova York? em pareixeria molt fort anar-te'n de viatge un mes després d'haver sigut investit alcalde, i més quan hi ha tanta faena per a fer.
    Haguera pogut anar-se'n més tard.
    Algú sap si és cert?

    ResponderEliminar
  3. Efectivament és cert. Es troba en un Congres Internacional de Matematiques que està programat de fa mesos i molt abans de que fora alcalde i fins i tot que es convocaren eleccions. O siga el doctor en Matematiques Jordi Juan no ha elegit ni ha marcat la data.
    I per a mi és un honor que l'alcalde del meu poble estiga en un congres internacional, en Nova Iork, i a nivell muncial, on només van els grans matemàtics, i per a mes honor seu i meu com a valler que siga l'encarregat de donar hui dilluns la PRIMERA conferencia del congres després de l'acte d'inauguracio oficial previst hui dilluns pel mati, hora Nova Iork.
    Tot un honor per a Tavernes i per al seu ajuntament, i per a la nostra comunitat.
    Ah, i si el poble no s'ha ensorrat després de 12 anys de govern del PP, no crec passe res perque se'n vaja una setmana a representar la Universitat Politècnica de Valencia i a Espanya en eixe congrés. Manolo Vidal se n'anava de retiro espirtual amb el fotografo oficios de la Valldigna en companyi dels monjos per terres del nord i no ha passat mai res.

    ResponderEliminar
  4. si amic si, el puc assegurar que està a nova york. es lo bo de tindre 2 sous que deixa per anar a nova york,australia o aon vullga. i mentres asi la feina k li la deixen a carmen canet la k pert 2 consejals i practicament alcaldesa de tavernes. la 1 en la frente,i lo k vindra.

    ResponderEliminar
  5. manolo tambe se nanava alCEU d Barcelona a fer dret i a fer el curs del CAP tot i q tenia jornada exclusiva.

    ResponderEliminar
  6. No es compren com publiqueu comentaris com el de les 13,17 quan sabeu que el que diu es mentira i que l'alcalde estiga en N.Y. no es xq té dos sous sino que va dins d'una delegacio de la politècnica de Valencia a representar España i Valencia, com ja s'explica en atre lloc, a un congres internacional de Matematiques.
    Quant ens hauria de caure la bava de satisfacció de tindre un alcalde així, comencem a pegar-li palos, i damunt diguent mentires.

    ResponderEliminar
  7. Donant conferències i a la UPV és ajudant de professor?? Què fuerte, no sé si creure-m'ho.
    (Disculpeu la poca fonamentació del comentari, és totalment personal).

    ResponderEliminar
  8. A l'anonim de les 03:58
    Disculpa que t'ho diga però demostres una total ignorancia (o és malintencionada potser??) de com es promociona ara dins de la universitat quant a la tasca de professorat.
    Primer ajudant professor, després si cal ajudant doctor, després si es crea la plaça aspires a professor i després si torna a eixir o es crea pots ser catedràtic.

    Això sí: amb X anys d'experiencia docent, x publicacions i altres etc. I tot això avaluat per una Junta Nacional que determina si tens els merits suficients i eres idoni per anar promocionant en cada pas i aspirar a les successives places dins de l'escalafo universitari.
    Són passes que cal fer, com qualsevol sap.

    I això no te res que vore amb la tasca de conferenciant-ponent en representanció de la UPV en un congres internacional.

    I si és un comentari poc fonamentat com dius, perque primer no t'assabentes i després, si et cal, el fas.
    Justificatio non petita, acusatio manifesta.

    ResponderEliminar
  9. Pues si, creuteu. Al seu blog del facebook tens les fotos... Ser doctor i ajudant professor no li lleva a uno la seua tasca investigadora.

    ResponderEliminar
  10. Em dona igual que era...jo vull que siga alcalde tots els dies que el meu poble: Tavernes, ho mereix.
    Entre la mitja jornada de l'ajuntament i la paga de la universitat doblarà el que cobrava a Manolo i damunt quan li criden estant en classe el poble haurà d'esperar. No m'agrada, vull un alcalde al 100% o perque els matemàtics ho entenguen al 10 x 10%.

    ResponderEliminar
  11. http://atlas-conferences.com/cgi-bin/abstract/cbcd-57

    ResponderEliminar
  12. estic amb tu, anònim de les 08:14,crec que trobarem molt a faltar a jordi en l'ajuntament i més ara quant comense a donar classe. ja m'explicaran si a meitat de una classe podrà agafar el mòbil per alguna cosa important o el deixarà sonar. total si voleu parlar en l'alcalde, crec que anirem a parar a carmen canet i aixó si que no eu vec be. aixó no vam votar. jo vullc jordi 100 per 100 alcalde.

    ResponderEliminar
  13. JO SIMPLEMENT VULLC UN BOL ALCALDE.

    PERQUÈ SI AMB 24 HORES DE DEDICACIÓ LA CAPACITAT NO DONA PER A MASSA A MI EM DONA IGUAL QUE ESTIGA 24 QUE CAP.

    ESTIC ORGULLÓS QUE L'ALCALDE DEL MEU POBLE, A MÉS D'ALCALDE SIGA UN INVESTIGADOR PERQUÈ, DE SEGUR, LA CAPACITAT QUE DONA SER INVESTIGADOR EN MATEMÀTIQUES SERÀ ÚTIL EN EL GOVERN DEL POBLE.

    ResponderEliminar
  14. Per la manera d'escriure podriem afirmar que eres dona sense por a enganyar-nos i sembla com si tingueres una relació molt íntima amb l'alcalde que saps fins i tot el que guanya, quan jo se que soc amic de quadrilla no ho sé i eres capaç de dir que "Entre la mitja jornada de l'ajuntament i la paga de la universitat doblarà el que cobrava a Manolo".

    Independentment de que això és mentira, i més gran que un cabàs, em semblaria molt bé que guanyarà el doble. Simplement es faria justicia a la capacitat i vàlua de cadascú.

    ResponderEliminar
  15. Tu no vols un alcalde al 100%, tu vols malmetre i clavar-te en la persona de l'alcalde, no respeteu res, quan per exemple el Sr Manolo es va traure 3 carreres en quatre anys (sic), Et vas queixar a cas?? vols dir tu que el Sr Manolo feia la dedicació exclusiva???? Sí, de boqueta i prou... perquè sinó és o que li les han regalat o les ha comprat, és impossible anar a classe, preparar apunts, participar als grup de treball, fer-ne el treballs, anar a les tutories DE TRES CARRERES SENYORS!!! que cada u traga les seues conclusions, però... El poble mentrestant ben enmerdat, que n'ix a cada una... DE POR XIQUETS, DE POR!!!! Que doblarà el sou de Don Manolo Vidal, però quina mentira és eixa?? Com poden publicar-te eixa barbaritat!!! Els sous dels alcaldes són públics, mira'ls i voràs la diferència econòmica dels guanys de cada un. Abans deies que el comentari no tenia fonament, que era personal, tu mateixa et mostres, demostres ser un covard que t'amagues darrere un "anònim" i només busques parlar mal, amb la vostra manera de fer política, així ens ha anat: el poble fet una merda.

    ResponderEliminar
  16. Es lo que te, la gent del nou govern tenen tots la seua faena, i per axo cobren 1000e i pico de l'ajuntament. Cosa q els q estaven no poden dir lo mateix? O no? Mos posem ací a dir qui cobrava casi 4000, 3000 i pico euros o com?
    Pa que vols tu l'alcalde? Vas tts els dies a parlar en ell a fer-li reclamacions? Q jo sapiga eugenio no apareixia mai i ningú a dit res mai. Que passa si sen va a una conferencia una setmana? De tot teniu q criticar? O critiqueu per vici?
    Mare meua senyores, tavernes ahorra 60.000e a l'any en sous i dietes i encara vos critiquen! Ale q sen vagen a pondre!

    ResponderEliminar
  17. Estic content de que Jordi Juan estiga a Nova York donant conferencies pero l'alcalde del meu poble ha d'estar 100% dedicat a Tavernes.

    Es un molt bon matematic i sap que un jornal de mestre i mig jornal d'alcalde es mes que un jornal d'alcalde soles i, per tant, ha triat la millor opcio per a ell no pel poble.

    ResponderEliminar
  18. Per a l'anònim de les 08:14.
    I per a que vols tu un alcalde al 100%? Els alcaldes del pp ho eren i fixat be com han deixat Tavernes.Es miserable vore el poble que tenim, ara que voreres noves i taxes super elevades que tots els vallers pagen si que han sabut fer-ho ben be.La vorera de ma casa en 4 anys l'han feta i desfeta 5 vegades.Si això a tu el sembla governar al 100% explicame-ho perque a mi em sembla que el unic que han fet a segut fer i desfer.

    ResponderEliminar
  19. la conferència de l'alcalde

    http://atlas-conferences.com/cgi-bin/abstract/cbcd-57

    ResponderEliminar
  20. Eduardo Bononad 10 anys d'alcalde, Josep Escrihuela 4 anys alcalde, Eugenio Pérez 12 anys alcalde.
    CAP D'ELLS VA TINDRE DEDICACIO EXCLUSIVA, NI TAN SOL de MITJA JORNADA.

    Des del 1979 primeres eleccions democràtiques fins ara han passat 32 anys desl quals 26 no hem tingut alcalde amb dedicació exclusiva, ni de mitja jornada.

    No vull traure conclusions. Que les traga l'anònim de les 08:14.

    Gràcies per l'atenció.

    ResponderEliminar
  21. Per a ser professor de la universitat no és condició necessària haver estat becari, ni donar totes les passes que s'han comentat anteriorment. Una persona, per valua curricular, pot ser professora sense haver passat necessàriament per tot el que ahí es diu.
    Potser és el comentarista qui s'ha d'informar abans de parlar. Jo havia avisat del meu comentari fet des de la parcialitat i la subjectivitat, ja que m'agrada fonamentar el que dic.
    (No es "justificatio..." sinó "excusatio...")

    ResponderEliminar
  22. Amic de les 15:54 i encara que semble que no sóc modest, a mi no em cal informar-me perquè estic dins del fregao. N'estic prou informat.
    Efectivament no són condicions "sine qua non" però tu que saps tant, ja m'exdplicaràs com s'aconsegueix eixa valua curricular que esmentes. ¿Solament amb la titulació de llicenciat o de doctor? ¿Sense cap experiència docent? ¿sense cap investigació, participació en congressoss, publicacions, seminaris, masters...?
    Ara va i resulta que la vàlua curricular s'obté quedant-se assegut i contemplant la titulacio oficial universitaria!
    Val més que ho deixem.
    I lamente dir-te que la frase és "Justificatio non petita, acusatio manifesta".

    ResponderEliminar
  23. Be, jo puc assegurar que els tràmits actuals són els que diu un dels comentaristes. S'ha d'anar passant per tots els graons i assolint el suficient curriculum per superar avaluacions. No val solament el titol, com apunta un altre.

    Sempre hi ha una excepció: que un siga un amiguito del alma i tinga un bon endoll. Del PP, clar. No crec siga el cas del nostre alcalde.

    ResponderEliminar
  24. A pero Jordi es el Alcalde. No era Carmen Canet?

    ResponderEliminar
  25. Clar que es Carmen, que tu que el pensaves.
    Ignorant, que es Carrrrrrrrrrmeeeeeeeeennnnn!!!!

    Ulleres, Ulleres, Ulleres.... el fan falta!!!

    ResponderEliminar
  26. A J. Juan no li ha fet falta tindre enxufe, pagar, i que el col·loquen per a tindre carreres com a atres EX-alcaldes.

    Lo que jo dic, sou uns difamaors, faltons i poc trellat. Vos moriu d'enveja de q tingam un alcalde del Bloc, formal, format, en criteri i trellat i q esta solucionant i parlant amb els veins, posant remei a tantes empastraes i grans del pp. Piscina, parking, finques en zones inundables, indalecies, guarderies en la platja, la sardina, etc. Seguim?

    ResponderEliminar
  27. Carmen Canet alcaldessa?? Però l'alcalde no és Manolo Vidal??? Ah, no!!! Que ha perdut les eleccions!!!!! Jajajajajajaja

    ResponderEliminar
  28. Espereu-se!!!!Aquesta notícia no fa referència a les festes del poble????aleshores que feu diguent tonteries uns i altres!!!Más val que es fiquen a solucionar les festes, ja que crec que aquest any, tot el poble, ens haurem d´anar a Andorra com quant feiem abans perque les festes no valien ni un duro. Ara que les festes eren un poc mes agradables... tot comenca a ser com fa 15 anys. I que me digueu del tema dels bous??????heu vist huí la notícia de la premsa????que vos pareix?ningú d´aquest poble recorda unes festes sense bous...

    ResponderEliminar
  29. A l'anónim del 2 d'agost de les 23:24 vull recordar-li que en el seu poble el dia 22 de maig va guanyar les eleccions MANOLO VIDAL, pero va hihaure una cuadrilla de "............" (no vull diro) que es van aprofitar de la llei i van fer el que van fer.
    Per que en tots els vostres comentaris no nombreu a Karina? Trobe que es l'única persona que vos va salvar el culet, i es l`´unica persona que ho deixat un poc de costat, es veu que es tracta d'una "granera" que quan vull l'agafe i quan no la vull la deixe. Eixina que calleu un poc la boqueta i quan tingau que dir qualsevol cosa primer penseu el que aneu a dir.

    ResponderEliminar