sábado, 23 de julio de 2011

I ADISVA? I CREU ROJA? I PROTECCIO CIVIL? EN LA FIRA

ens ha agradat molt la fira de productes valencians, però hem trobat a faltar la representació d'Adisva, Creu Roja i Protecció Civil. Tots els anys han participat per ser entitats locals i els ha anat molt bé. Adisva arreplegava dinerets pel centre ocupacional, creu roja es donava a coneixer i protecció civil també.
Hem preguntat i ens han dit que no els han deixat posar-se.
Resulta poc lògic, perquè en eixa fira es venen productes i s'oferix informació, com la de turisme o del camp de la Valldigna.
Eixa no és la millor manera de promocionar Adisva i ajudar-los a acabar el centre, venent coques guanyaven un pico per a la causa.

7 comentarios:

  1. Que te el tripartito contra ADISVA?
    No els deixen montar al Clot, no els deixen montar a la fira.
    Aportaran diners per acabar l'obra?
    Com volen que paguen l'obra que estan fent?
    Tant al Clot com a la Fira eren bons llocs per a fer socis i tindre ingressos.
    I l'alcalde que dia en el primer plenari que es dedicaria les 24 hores dels 365 dies de l'any a l'alcaldia esta de congres a New York (quede clar que el viatje no el paga l'ajuntament).
    Este mig jornaler de la politica esta cobrint-se de gloria i de la resta de mitjos jornalers ja palare'm.
    Al menys tenim de alcadesa a Carmen que esta tots els dies al front de l'ajuntament.

    Ventilador continua aixi que com diuen: "ladran, luego cabalgamos"

    ResponderEliminar
  2. La millor manera de donar a coneixer Creu Roja era continuar oferint-li el servei de salvament de la platja.
    La millor manera d'ajudar a Adisva era haver aconseguit en les dues anteriors legislatures que la Generalitat pagara tot el taller ocupacional, igual que va poder pagar algunes residencies privades.
    I la millor manera d'ajudar a protecció civil és potenciar i dotar-la de quan necessite, cosa que no ha estat mai així i per això algun dirigent va dimitir - o el forçaren a dimitir, per exigir? - en vore que de material i ajudes res de res.

    Dit això, vull fer constar que em sembla molt bé que es potencien i es donen a coneixer eixes entitats, però cal recordar que si la Fira és de productes agraris valencians, no és el lloc adient per eixes institucions per molt agraïts que els estem. Ni d'altres que també estan.
    Gràcies per publicar-ho.

    ResponderEliminar
  3. He sentit que és perquè el nou ajuntament vol fer una fira d'associacions i és ahí on estaria ADISVA. Pense que la recaptació de fons no és l'objectiu d'este tipus de fires, on les associacions locals es donen a conéixer i tenen la possibilitat d'interactuar. Així que em sembla que ADISVA ha deixat de guanyar-se uns eurets.
    Em sembla molt bé la iniciativa de la fira d'associacions però tinc una pregunta: en quin programa electoral anava, a banda del PP?

    ResponderEliminar
  4. la idea de fer una fira d'associacions ve sols en el programa del PP i ara el nou govern la vol fer seua.
    Esta fira està molt be per dir que fan les associacions i com sumar-se a elles, però adisva, creu roja i protecció civil eren un element més de la fira sant jaume, a ningú li molestava que es montaren, encara que fora al final de tot. Adisva recaptava diners per taller ocupacional.

    ResponderEliminar
  5. No hay ninguna excusa para dejar fuera de la feria a Adisva. Los propios miembros están muy desencantados con el gobierno porque les ha impedido recaudar dinero. Vendían dulces caseros y cocas para el taller ocupacional aprovechando la afluencia de gente que visitaba la feria, por mucho que ahora quieran arreglarlo ya no será lo mismo, se ha perdido el efecto tirón de la feria de productos.
    Ahora que el gobierno se quite de su sueldo y lo dé a Adisva aquella cantidad que lograron en la feria el verano pasado, no hay derecho.
    Fdo.:LA PASIONARIA (DE LOS PINOS)

    ResponderEliminar
  6. Que gelosos son alguns, que no sabent fer l'o en un canut, diuen ser del PP, tenen càrrecs o millor dit, han tingut càrrecs i es quan han aprofitat per eixir del poble... mentres tant, un Alcalde com un pi, a mitja jornada, que té assumptes professionals importants que resoldre arreu del mon. Que es trobe a l'altra banda del xarco no vol dir que abandona les seues tasques com a Alcalde; el telèfon, skype, internet... hi ha moltes formes de continuar en contacte amb Tavernes. "Senyors" remugadors, aprengau noves tecnologies!

    ResponderEliminar
  7. Estem parlant d'ADISVA o de que l'alcalde és guapo, templat, sabut i que ix bé en les fotos? Va home, un poc de serietat: que demostre la seua valua!
    I si l'alcalde no està al poble, no passa res. Per a això tenim a Carmen Canet, que és primera tinent d'alcalde i que, si em permitiu, quasi vos diria que fa les funcions d'alcaldesa fins i tot quan Jordi està ací.

    ResponderEliminar