miércoles, 6 de julio de 2011

ENCONTRE DE BANDES A TAVERNES

El 9 de juliol es farà a la platja el I Encontre de Bandetes. Serà a les 20h al Cine Olimpo. Participen les bandes infantils de Betxí, Buñol i Tavernes.
Serà un bon espectacle. Es rebrà als músics i es farà un passacarrer per la Goleta, ja que l'Avinguda està en obres.
Durant el dia s'han preparat activitats i es dinarà paella.
Este encontre està organitzat per la Unió Musical de Tavernes.

14 comentarios:

  1. El meu fill és músic i en la reunió de la societat per prepara l'encontre, la regidora nova va acusar a l'anterior regidora de no haver fet res perquè quedara constància de l'encontre a fi d'anar fent preparatius.
    Vull dir que he fet averiguacions i que això és fals, la nova regidora ha mentit. L'anterior concejala va deixar en intervenció la proposta de despesa per acollir l'encontre.
    El govern actual ens ha negat utilitzar el cine pel matí. Haurem de traslladar-mos a la ciutat per a dinar. Sols saben dir que no hi ha res preparat. Jo conec a més d'una empresa del poble que vos prepara una ombra, jocs infantils, 500 cadires i paella per a mil amb molts pocs diners i sols un dia de temps.
    Per favor, feu el que pugueu, però no critiqueu falsament.
    PD: En la meua opinió, la Banda hauria d'haver cancel·lat l'encontre per falta de col·laboració municipal i que s'apanyaren.

    ResponderEliminar
  2. Quantes falsetats, mare meua.
    Com va deixar la proposta sense consignació ni diners? I eixa proposta estava aprovada? Jo conec propostes del govern del PP fetes a poques setmanes d'eleccions sense consignacio amb diners. I escamparan per ahi que tenien ja tañl i cual.

    I qui t'ha dit a tu que l'ajutnament no col·labora? Això a qui li ho vols fer creure? no son els del govern actuual tan tontos per a tirar-se damunt a tota la societat.

    ResponderEliminar
  3. Com es menja això que l'ajuntament no ha volgut deixar el cine pel matí, i el dinar es fa en el cine.? Si algu m'ho pot explicar, li ho agrairé.

    I ho sent dir, pero la regidora anterior, Amparo Espí, no va deixar res preparat ni consignat.

    I és incomprensible que es publiquen noticies sense contrastar. I falses. La nova corporació i la banda mantenim una molt bona relació i col·laboraran en tot el que calga.

    ResponderEliminar
  4. El proper dissabte, 9 de juliol, hi ha un altre esdeveniment relacionat amb la música, més en concret amb el cant coral, que ja porta cinc anys realitzant-se. Es tracta de la Trobada Nacional de Cors que organitza el Cor de Cambra Quinze de Març i la Mancomunitat de la Valldigna. Aquest, tindrà lloc a l'Almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, i hi participaran, a banda del cor organitzador, tres corals més. La llàstima és que ambdós esdeveniments hàgen coincidit en el temps, dividint així al possible públic assistent...

    ResponderEliminar
  5. Jo també havia sentit el mateix que diu el comentari de les 09:23. Que l'ajuntament actual ha dit que no sabia res i que no havia res preparat. i no ho podien preparar ells ara, encara que fora ràpidament?? Perquè mira que serà difícil gestionar que puguen utilitzar el cine de la platja, eh...

    ResponderEliminar
  6. Vinga va serietat:
    -11 de juny: investidura del nou govern.
    -9 de juliol: encontre de bandes.
    En quasi un mes el nou govern no ha pogut organitzar res? no ha pogut aconseguir el cine de matí?
    Vinga va, no culpem als altres perquè sí i assumin la responsabilitat. Governar no és fàcil, implica prendre decisions i arreglar coses. Estar en l'oposició sí que era fàcil.

    ResponderEliminar
  7. El cas es que el nou govern no sap com fer ho i el mes facil es donarli la culpa al anterior.
    Jo no se de consignacions ni de histories jo se que el antic govern es comprometia a pagar o ajudar amb algo ho feia.

    ResponderEliminar
  8. Music en el "fregao"7 de julio de 2011, 6:51

    El millor de tot és que el govern municipal ha solucionat tots els problemes que hi havia després que l'anterior haguera passat de l'acte i està tot programat i es farà, fins i tot millor del que estava previst.
    Què fem ara de tots eixos comentaristes negatius? S'ho tragaran? O posaran una dotzena de ciris a Sant barbara a vore si plou i trona i no es fa?

    ResponderEliminar
  9. jo he sentit que ja està tot organitzat i com cal no tot mal fet com es pretenia,

    ResponderEliminar
  10. deixeu que em riga de l'últim comentari: "jo he sentit que ja està tot organitzat i com cal no tot mal fet com es pretenia".
    tota una lliçó d'informació contrastada i argumentativa.

    ResponderEliminar
  11. Superguai, van a vindre de buñol a la platja i els portarem a la piscina a nadar. vaja propaganda.

    ResponderEliminar
  12. Music en el "fregao"9 de julio de 2011, 1:47

    Per aquell que diu:
    Superguai, van a vindre de buñol a la platja i els portarem a la piscina a nadar. vaja propaganda.


    Has de saber que l'anterior corporació no va previndre que amb totes les bandes venen un centenar o més de musics amb els seus vestits de musics i intruments i també acompanyants s'han de canviar per a prendre el bany i arreglar-se despres.

    ¿On es canviaven? ¿Què havia organitzat l'anterior corporació? REs de res a pesar que ho proposarem el mes de gener. Ni tan sols telefonar per vore la paella gegant.
    Son les mateixes bandes les que han dit que amb eixes condicions no podien anar a la platja, calien vestidors i lloc per a l'instrumental, etc a l'hora del bany.
    I per això, amb tota la col·laboració de la nova, vam decidir que millor el Vergeret: piscina, vestidors, camp d'esport, lloc per jocs, etc. i damunt bona ombra per a dinar.

    Tu deus ser també molt bon music, perquè parles -millor dit escrius- molt d'oïda pero sense tindre idea del que dius.

    I no es questio d'estos o aquells, sino la veritat i que l'acte es faça que hi ha molta gent que pareix ser no vol que ixca be.

    ResponderEliminar
  13. Xe, tu, tot un desastre.
    Ha sigut un desastre. Queda demostrat que tots estos del tripartit no saben fer res.
    Les bandetes? Res de res. Quatre músics fent xaranguetes i soroll per la platja i para de comptar.
    Manolo, tornaaaaaaaaaaaaaaa!

    ResponderEliminar
  14. Anònim de les 00:53 que Santa LLucia el conserve la vista-
    O millor ves i confessat perquè aniràs a l'infern amb la mentida que has dit.
    Per cer no cal que torne Manolo, no se n'ha anat. Està de regidor en l'ajunament. I esperem que faça de regidors els 4 anys.
    O només vol estar si és manant? No em crec això de Manolo Vidal.

    ResponderEliminar