martes, 19 de julio de 2011

ELS LLAURADORS I LA GENT DEL MARENYS ESTÀ FINS EL GORRO

Traure el fem cada dia és més complicat per la gent que viu entre Padur i Xeraco. Fins fa uns dies hi havien contenidors en la Sequia la Bova (en l'encreuament que va al camí Marenys) i la gent que viu en este sector, quan anava al poble o la mar, aprofitava per deixar allí la basura. La seua sorpresa va ser passar i vore que havien llevat els contenidors sense cap avís. Ale, fem cap a munt i cap avall.
Algú ens pot explicar perquè s'han llevat els contenidors? hi ha una terrassa de bar prop?o és l'última moda la de llevar contenidors?

7 comentarios:

  1. A saber. Una mes de este desgovern

    ResponderEliminar
  2. No patiu.
    Ara li pegaran la volta i la culpa sera del pp.
    Ja voreu ja.

    ResponderEliminar
  3. Tota eixe gent paga el fem? Jo tinc un amic en eixa zona i no paguem arreplegada de fem, els 40 + 40 euros.
    Per tant....
    Perquè tinc que pagar jo per ell?

    ResponderEliminar
  4. En serio, tanto esta com la de antes. Aso son noticies? O xarraes de bar? O es que el nou gobern esta posant criterio, fent les coses be i no teniu atra cosa en que criticar.

    ResponderEliminar
  5. El que no s'explica ningú es com això no ho va fer el PP i va eliminar un lloc de merda i porqueria i de possibles infeccions per rates i altres animals.

    Una altra cosa que no es comprén és com tot el món paga fem i si ells tenen els contenidors no el paguen. Perque tots estos anys el PP no ho ha arreglat i que paguen?. El servici que els donaven el pagavem entre tots.

    I si hi ha un ecoparc i contenidors en la depuradora, perquè no van allí a tirar-los quan tenen el fem debades?

    ResponderEliminar
  6. jeeeeps ventilador!!!! no et poses al dia? que camps a dimitit no tens res que dir? mare de deu!!! "con la iglesia hemos topado"

    ResponderEliminar
  7. SI SI,a lo millor es que està el bar d'algún familiar dels membres del govern a prop

    ResponderEliminar