jueves, 21 de julio de 2011

EL VEÏNAT GRAVA EN VÍDEO L'INCUMPLIMENT D'HORARI

Diversos joves de Tavernes ens han comentat que dissabte passat hi havia veïns a les 4 de la matinada filmant amb videocámares la festa nocturna que es viu a la mar.
Sembla ser que els veïns estan recopilant proves per queixar-se i denunciar que els locals d'oci de la platja tanquen més enllà de les hores que els està permés per llei.
És un situació incómoda entre els que volen divertir-se fins la matinada i els que volen descansar. Estos últims volen que els locals tanquen quan toca i que no es faça botelló.
Al Ventilador ens consta que almenys hi ha un local que sí que acomplix l'horari de tancament, també ens consta que altres no ho fan.
De totes maneres, poseu-se guapos i guapes si esteu a partir de les quatre en la zona de marxa que igual vos tornen a filmar.

13 comentarios:

  1. policia per vocacio21 de julio de 2011, 0:46

    Jo també tinc una bona gravació, beneit mòvil, el cotxe de l'alcalde en la plaça de minusvalids junt a l'ajuntament. Tot el matí, inclòs mentre esmorzava tanquilament en la plaça.
    No és correcte i si els de l'oposició no em creuen, que demanen les imatges de les càmeres de la policia que es veu perfectament el seu cotxe blanc estacionat en la zona de minusvalids.
    Mal, molt mal.

    ResponderEliminar
  2. Els responsbles politics de este ajuntament sabran que son responsables subsidiaris del que puga passar.
    Saben que podrien ser responsables dun delicte de prevaricació?
    Eixe delicte es mes gros que el de camps.
    La responsable de turisme y activitats es carmen canet?

    ResponderEliminar
  3. Perque no es reunixen amb els presidents de les finques de la zona i amb els locals de la zona per arribar a un enteniment?
    Pa dur, acuarium, xiringuitos,
    Escala, acuarium,delfines, mar i vent, haiti.

    ResponderEliminar
  4. Prevaricació????? Però tu saps que és això????? Ves i informat que em pareix a mi que no tens ni idea. Sincerament, si hi ha 4 que es posen a filmar a la gent la culpa serà d'ells (i els pot caure un grossa filmar algú sense permís) i no de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  5. Camps ha dimitit!!!!! Yuhuuuuuuuuu

    ResponderEliminar
  6. jo no estic en contra de pontenciar el turisme, guanyem tots. S'ha de donar oferta, el que no pot ser es que es trenquen les normes. Jo no sé de quins locals esteu parlant pero puc asegurar que tan sols hi ha uno dins de la platja que no cumplix. i es el que mes temps duu dins l'arena. Hi ha gent nova i es veu que respectuosa. temps al temps pero no parleu sense sbaer. Els que tan molestos estan saben quin es l'horari real?? jo si.

    ResponderEliminar
  7. No em pareix correcte que un alcalde ocupe una plaça per a minusvàlids. que demane disculpes.

    ResponderEliminar
  8. Des de l'any 1995, Any de la Gloriosa Victòria del PP a Tavernes, fins l'estiu del 2010, tots els anys hem llegit a Las Provincias i al Levante multiples cartes de veïns queixant-se i molts articles de premsa, firmats per corresponsals, des de Carles Gimeno, passant per M. Joan i acabant amb S. Espinosa queixant-se de les festes, sorolls de discoteques i altres saraos i en eixos 15 anys mai l'ajuntament del PP ha solucionat res.
    I ara voleu que qui ens governa ho solucione? Com ho ha de fer tota la jovenalla si la seriositat i experiència dels governs del PP no ho van fer?

    ResponderEliminar
  9. El tema de la plaça d'estacionament em pareix molt mal, eixes places s'han de respectar.
    En quan al tema de les zones d'oci això ha passat sempre i no es cosa de la nova corporació, que s'ha de solucionar, po zi, però no li tireu les culpes als nous governats.
    Ja era hora, com anem a riure-nos quan facen el judici.

    ResponderEliminar
  10. El Pub de enfrente del Rest. "Medi" tiene musica ambiental exterior con altavoces funcionando hasta altas horas de la madrugada, (cosa prohibida). Yo vengo a descansar desde Madrid y me encuentro con eso. Que yo sepa solo se puede tener musica en locales insonorizados y con puertas y ventanas siempre cerradas

    ResponderEliminar
  11. No es tracta de tirar culpes a ningú. S'incomplix l'horari i hi ha botelló. La cosa està en triar un criteri; si todo vale o si es posen límits.
    O tanques quan toca o deixes que facen la festa. Qüestió de criteri

    ResponderEliminar
  12. I que em digueu de la més jove regidora del PP fent botelló al parquing de Padur amb les amigues? Ai mare, quants en governa la farina i ella fina que fina.

    ResponderEliminar
  13. EL QUE ESCUCHA...

    Para os primeros contertulios que discuten sobre que es prevaricacion:

    DEFINICION:
    "Artículo 404A la autoridad o funcionario público que, a sabiendas de su injusticia, dictare una resolución arbitraria en un asunto administrativo se le castigará con la pena de inhabilitación especial para empleo o cargo público por tiempo de siete a diez años. Artículo 405A la autoridad o funcionario público que, en el ejercicio de su competencia y a sabiendas de su ilegalidad, propusiere, nombrare o diere posesión para el ejercicio de un determinado cargo público a cualquier persona sin que concurran los requisitos legalmente establecidos para ello, se le castigará con las penas de multa de tres a ocho meses y suspensión de empleo o cargo público por tiempo de seis meses a dos años. Artículo 406La misma pena de multa se impondrá a la persona que acepte la propuesta, nombramiento o toma de posesión mencionada en el artículo anterior, sabiendo que carece de los requisitos legalmente exigibles."

    Para los que no los saben y discuen sobre delitos, Que es coecho impropio?

    DEFINICION:
    El cohecho es un delito que puede ser cometido por autoridad o funcionario pública en caso de que soliciten, acepten o reciban dádivas, promesas o regalos a cambio de realizar actos u omisiones constitutivas de delito (cohecho propio) o no constitutivas de delito (cohecho impropio), en estos casos estaríamos hablando de cohecho pasivo.

    Lease profundicese, y despues conversemos. Todo españos es inocente hasta que se declare lo contrario, y otra cosa ahora hay que probar que camps realizo lo que se dice, y segun muchos abogados, es y sera mas que dificil poder probarlo. Por este motivo seamos cautos y sigilosos cual gacela acechando a su presa.

    ResponderEliminar