miércoles, 13 de julio de 2011

EL PP ACUSA AL TRIPARTIT D'ABANDONAR EL PARC DELS VENTS

La premsa de hui li dóna canya al govern en el tema del Parc dels Vents. Els diaris diuen que el PP acusa el tripartit d'abandonar el parc i afirma que hi ha papereres plenes, que les gàbies on estaven els animals encara estan brutes i això que fa dies que estan buides, a més diuen que les quatre palomes que quedaven porten dies amb la mateixa aigua i el mateix menjar.
El PP no es creu que llevaren els animals per una plaga de puces, de fet no s'han netejat encara les gàbies, ni es creu que els animals estan en una granja i demanen que el govern ho demostre.
L'edil de manteniment es defensa diguent que qui mentix és el PP i diu que l'encarregat de cuidar el parc no tenia relació contractual amb l'ajuntament i que els animals estan en millor condicions. Afirma que el parc es va obrir alegalment perque encara no havia arribat la qualificació de nucli zoologic.

Una defensa que no aclarix la falta d'atenció al parc, esperem que ara el govern cuide més el parc. En les fotos es veuen les papereres plenes, els cartell tombats i l'aigua dels colom totalment verda

13 comentarios:

  1. Fa uns mesos el parc donava gust, el xiquets miraven els animals, jugaven, tenien gent cuidant el parc, ara no hi ha res. Per favor, que el nou govern torne a dur els animals i cuide el parc. Ho diu una mare que passa de politica pero que veu que el parc era mes bonic abans. Gràcies per escoltar-me

    ResponderEliminar
  2. Senyora preocupada, jo no se si voste no enten que els animals no estaven ben cuidats, que ho passen mal tot el dia morint-se de calor ara i de fred a l'hivern, mentre son una exposicio per xiquets que van clavannt-los palets o els tiren escopinyaes i ho he vist amb els meus propis ulls. Que ma huelo tenia burres i es una senya molt inequivoca deq la burra esta mala quan esta tot el sant dia gita sense moure's. Que damunt s'han mort ja molts animals desde quer s'havia obert i que damunt no hi havia permisos. Encara sort que el nou governs els ha llevat d'ahi, si demanen netejar perfecte, però no es un lloc preparat per a tenir animals. Son quasi 300 persones les que estan en contra d'aquest maltractament i al pp deuria caureli la cara de vergonya

    ResponderEliminar
  3. jo no diria govern, jo diria desgovern

    ResponderEliminar
  4. Sols he vist una paperera plena. Jo vaig tots els dies al parc. La resta, em vaig fixar, estaven buides. Perque si es poseu així, les papereres del passeig, de Colom, dels Sequers, on passa molta gent, al final del dia estan igual o més plenes que la de la foto. Això demostra el civisme de la gent, que tira el seu fem a les papereres. Bona senyal, si senyor!.
    Encara que la solució està clara. A la terrassa de la piscina, què no estava planificada al projecte inicial, podriem tirar el fem que no ens capia a les papereres, i l'adjudicatari podria dur-lo, com a contraprestació per donar-li la concessió a dit, a reciclar, i així tots contents...

    Ah, i la multa per tindre els animalets sense autorització de punt zoologic, li la podrien girar al figura que va autoritzar EN CONTRA DE LA LEGALITAT, tot este desficaci.
    No, si tindrien raó els que dien que això seria un DIED PARC. O com diguem al poble, un PARC DE MALA MORT. Afortunadament, els nous han tallat tota esta història.

    ResponderEliminar
  5. He anat al parc dels vents i l'única paperera que te brossa és la de la foto, no hi ha cap més. Quina noticia més manipulada.

    ResponderEliminar
  6. Una mare que passa de política i entra al ventilador?????? jajajajajajaja si ací en som quatre gats i cap de nosaltres passa de la política. jajajajaja Que bó!!! Jo sóc una ueleta que patia molt pels animalets i els meus netets també, que no tornen els animals fins que no siga un nucli zoològic en tota regla, estiga tot ben adaptat per als animals i hi haja una persona CONTRACTADA per l'ajuntament que se'n faça càrrec

    ResponderEliminar
  7. jo no diria PP, jo no diria Partit Popular, jo diria PA PLORAR, pa plorar tot el que heu fet en 16 anys.

    ResponderEliminar
  8. El del desgovern tu loq no tens son argumentos.

    ResponderEliminar
  9. Que trist que un nou polític com el senyor Llacer tire balons fora. El parc estava cuidat, l'encarregat estava legal i per la nit el parc es cuidava i sempre hi havia algú amb claus. De fet el parc estava de categoria amb el PP i en sols un mes el Bloc l'ha llançat a perdre, i ara que han eixit al diari a gastar-se diners a pressa per arreglar-ho. Senyor llàcer reconega que ha fallat, ho solventa i avant, no invente arguments que no tenen res a vore en que el parc esta abandonat.
    A eixos que diuen que sols una paperera estava plena, ja és sufiecient, vol dir que en dies no s'han acostat a buidar-la. També hi ha cartells per terra i no els han arreglat. Trist senyor Llàcer, molt trist, mal comença vosté.

    ResponderEliminar
  10. El senyor LLacer ja ha donat la contestació pertinent a la problemàtica del Parc dels Vents, apareix en altre blog i a la Veu de la Valldigna, el dret a rèplica és legítim, no? Estaria bé que el publicares també ventilador.

    ResponderEliminar
  11. A l'últim anònim! Mentires, mentires i més mentires. En resum, manipulació del PP. El parc no es cuidava per la nit. Vaig tindre ocasió de parlar amb el Troyano de la piscina i segons ell, no té motiu per a mentir-me, ell era controlador del recinte de la piscina, únicament. Em va dir que si havien dit que de ves en quant, pegara una miradeta cap al parc...però sene eixir de la piscina eh! Si això és estar cuidat el parc per la nit...

    Crec que el nou govern està treballant de calent perque és impresionant tot el que han fet en unmes que porten en el poder. Motes de les coses, per cert, han sigut per arreglar els desaguisats del PP en l'anterior etapa.

    ResponderEliminar
  12. Jo vaig anar ahir al parc dels vents i vaig vore com estaven canviant les bosses de les papereres, que estaven ben plenetes. Si el río suena...

    ResponderEliminar
  13. Ventilador, no te'n vages de vacances! Els qui seguim el teu bloc no estem massa satisfets amb la tremenda baixada d'entrades que has fet. No hi ha res des del dimecres passat! Curra-t'ho! Ànim!

    ResponderEliminar