martes, 19 de julio de 2011

ES CARREGUEN EL PASAONES DE LA FESTA DELS PESCADORS

Qui no es mor quantes coses veu...ja ho diu la dita valenciana. Per Sant Jaume, el club de pescadors de Tavernes fa des de fa anys la seua festa. comencen pel matí amb un esmorzar i després fan un passacarrer musical per la mar, conegut com el pasaones. Amb barcos recorren tota la costa amenitzant als banyistes que estan a la mar durant tot el matí amb música. De la Goleta a Padur es passejaven donant alegria a tots.
Mira per on que segons ens han dit, no els ha deixat fer este passaones tan original.
Els pescaors faran un esmorzar, un dinar, un sopar i ball però no podran fer la cosa més original que es feia que era un passacarrer per dins la mar. Com ja hem dit, qui no es mor quantes coses veu.

18 comentarios:

  1. Tranquils que ara els del desgovern faran una explicació perfecta i tècnica, com que les llises es posen nervioses i ataquen als golfasos, o que les vibracions de la trompeta atenta contra la petxina vallerensis, o que queda cutre pel postín cultural de laplatja que volen instaurar.
    Deixeu-se de romansos, el passaones era una cosa original i no fa mal a ningú i si jo manara, em digueren el que digueren el passaones es faria assumint tota la responsabilitat.

    ResponderEliminar
  2. Si si son molt legals..... quan no els pica

    ResponderEliminar
  3. Sense passaones ja no serà el mateix, al igual que el parc dels vents ja no és el mateix sense els animals, ni l'avenida sense la gent que ven cacau, o la fira sant jaume sense adisva, o els joves sense el punt d'encontre jove, o els de la marina sense els contenidors de la sequia la bova, o els del carrer metge grau sense el punt verd, o l'escoleta de la mar sense el projecte d'urbanització...ostres, quantes coses s'ha carregat el nou govern en un sol mes. I més que no m'hauré enterat.
    Per cert, hui el senyor alcalde J.J., tenia el seu fabulós cotxe aparcat en l'espai reservat per a minusvàlids que està junt a l'ajuntament. Això no és correcte, ni digne.

    ResponderEliminar
  4. Per cert, hui el senyor alcalde J.J., tenia el seu fabulós cotxe aparcat en l'espai reservat per a minusvàlids que està junt a l'ajuntament. Això no és correcte, ni digne.

    A quina hora, per favor?

    ResponderEliminar
  5. A saber per tots els peperets, quants de vosaltres vau anar al passaones de l'any passat? Quants estiguereu allí mirant com cantaven des del vaixell?? Jo vos ho dire: CAP NI UN!!!! perquè l'any passat ja no es va fer!!! Si senyors, quan governava Manolo Vidal ja no es va fer passaones!!! I aquest any, segons sé (de primera mà, no com altres que no s'enteren de res) en l'ajuntament s'ha aprovat allò que els han proposat, ni més NI MENYS, el que han volgut. Quantes ganes de xarrar teniu...

    ResponderEliminar
  6. Aquest ultim anonim quin cretiri té per dir totes estes mentires i voler fer creure que el nou govern s'ha carregat tot axo?
    Si els animals estaven morint calor, si les obres de l'avenida no tenen res a veure amb l'ajuntament i començaren quan governaba el pp, vendre cacaus? Qina rellevncia te axo? el punt d'encontre jove, era de tot menos el que tocaria ser, i tots u sabem, l'escoleta de la mar esta mal feta, quatre blocs de ciment q ara cal planificaro per al proxims anys.... Axo matex, ha passat un mes i tu ja vas jutjant. En canvi no dius res dels abocaments ilegals, de la piscina, del parking, de les finques en zona inundable a malta i vergeret, de factures moltes per pagar, etc etc.
    Per favor, no digues coses per dir i espera't 2 anys en jutjar. Que sino recorde mal, el qui ha deixat 20milions de deute, i sols 1'7 dels 5'7 milions de prestec q tenia lajuntament ha sigut el pp. Si no hi ha maniobra per fer res, es pel que s'ha heredat. I no es una escusa, saps? Es la REALITAT.

    ResponderEliminar
  7. EL COTORRO HA DIT:

    El pròxim dissabte, dia 23, el Club Esportiu de Pesca la Valldigna celebra, com ve essent habitual de fa uns quants anys, un conjunt d'actes per celebrar el dia de Sant Jaume.

    El Club Esportiu de Pesca la Valldigna, segons les nostres notícies, ha demanat a l'ajuntament celebrar un pasacarrer pel matí, una paella al cine Olimpo i després un sopar en honor a Sant Jaume. Eixe programa festiu ha rebut el vistiplau municipal sense haver posat cap de pega ni dificultat als mateixos. Per cert, ens diuen que tenen confirmada l'assistència de membres de la corporació a alguns dels actes.

    Davant això, ha sorgit per Tavernes rumors que el nou govern municipal "s'havia carregat" el "passaones" quan res d'això és cert. Cal saber primer que res: el passaones és una celebració relativament moderna: una passejada-comitiva en barca amenitzat amb cançons. Segon: que l'any passat ja no s'hi va celebrar. Tercer: que no es pot celebrar així com així en ser una activitat dins de la mar.

    O siga, serà una activitat atractiva, bonica i tot el que vulgam, però al cap i a la fi es fa dins de l'aigua i en zona de bany, i cal un permís de Costes i de la Guardia Civil, que ha de participar obrint i tancant la comitiva amb una barca/lanxa amb els agents de la Benemerita. Com veieu, prou complicació.

    Com deiem, l'any passat no es va fer i enguany, el Club de Pesca sembla ser que sabent de bestreta que ni Costes ni la Guardia Civil no els anava a concedir el permis.... ni l'han demanat!!!!

    Com veiu, un cas estrany. Calen permisos especials, el Club no els demana perquè sap que no els van a donar i la conclusió que alguns trauen: el tripartit s'ha carregat el passaones

    QUI TE RAÓ?

    ResponderEliminar
  8. Perquè dius mentides ventilador?
    Encara no heu acceptat la derrota a les eleccions? I des d'aleshores, tot val?

    ResponderEliminar
  9. Ací no diguem cap mentira, obrim un tema de debat perquè la gent puga oferir la informació que té.
    Li recorde que açò és un blog i els blogs tenen la finalitat de comentar.
    Sembla ser que a alguna gent li molesta el Ventilador...

    ResponderEliminar
  10. Em donen igual els permisos, jo sóc l'ajuntament i deixe que es faça assumint la responsabilitat i la titularitat de l'acte, la resta és no voler implicar-se.

    ResponderEliminar
  11. I si després passa algun accident, ja tenim el problema i després de judicis i demés, a pagar-la l'ajuntament i que siga només econòmicament perquè si hi ha alguna desgràcia... Mare meua!!!! Es penseu que podeu fer el que vos isca dels co*****? no sabeu que hi ha normes que complir??? Així ens ha anat amb 16 anys de govern popular.

    ResponderEliminar
  12. si dieu mentides perquè afirmeu una cosa que no es certa, i això es dir una mentida, no obrir un tema de debat....

    obrir un tema seria: aquest any no es farà el passaones....però quan dius es carreguen el passaones, està clar que acuses al consistori (ho fas a quasi totes les notícies), quan no es cert que se l'han carregat, i per tant, ahí tens la mentida.

    Està clar que un blog està per comentar, però pretens que es comente una cosa que algú (ja que no se si ha sortit des del vostre propi blog) s'ha inventat?

    ResponderEliminar
  13. Repetim, no hem dit cap mentira, S'HAN CARREGAT EL PASSAONES...a qui li pica alls menja, nosaltres no hem acusat a ningú, qui ho ha fet que ho explique o qui sap dels tema que ho diga, lo cert és que el passaones es feia i ara no.

    ResponderEliminar
  14. Ara s'han carregat el PASSAONES i el dia de la Sang no vaen deixar que ADISVA (Associació de discapacitats la Valldigna) montara una paradeta al Clot de la Font.

    Menys mal que estas tu per a poder dir el que pasa pel poble

    ResponderEliminar
  15. Per què no li pregunteu a Manolo per què des de fa 2 anys no es fa el passaones? Ventilador et faig un suggeriment, canvia el titular de la notícia i posa algo així: EL PP DE MANOLO VIDAL ES VA CARREGAR EL PASSAONES I EL NOU GOVERN NO L'HA RESTABLERT. És un titular molt més real que l'actual (com t'agrada criticar al nou govern ventilaoret), tot i que ja sabràs que no es fa passaones perquè no s'ha sol•licitat pels organitzadors. És un plaer comentar per ací.

    ResponderEliminar
  16. Si ventilador, tu a la teua, pero este ultim anonimo en arguments i criteris esta llevan-te la rao. Tu no saps ni q contestar...

    ResponderEliminar
  17. Un comentarista ha dit:
    Menys mal que estas tu per a poder dir el que pasa pel poble

    Esperem que digues TOT "el que pasSa pel poble" i ens expliques que passa amb la piscina i perquè l'any d'obres s'ha convertit en anys i anys.
    I a vore a qui li tires la culpa.

    ResponderEliminar
  18. ...segons les vostres paraules...Jordi ho està fent bé...ha fet més coses (encara que vos paregfuen mal) que Manolo i Eugenio junts! i sols en un mes!!!!!!!!!!ALMENYS FA COSES!

    ResponderEliminar