lunes, 11 de julio de 2011

COMENCEN LES FESTES DE LA SANG

A Tavernes comencen a fer-se les Festes de la Sang. Enguany no hi ha regina de les festes i la programació s'ha reduit.
Tots els dies de dilluns a divendres hi haurà disco-mòbil. Destaca la Puja del Crist el dimecres a les 11:30h i la processó del crist a les 20h.
Recordeu que dimecres és el Dia de la Sang. pel matí al Clot hi haurà animació pels menuts amb la Pop, el centre excursionista posarà un rocodrom perque de matí i vesprada els xiquets puguen practicar de forma segura l'escalada. Per la vesprada toca el porrat i per la nit l'animació de la Peiotaire, amb un repertori d'aptacions de cançons valencianes.
Mantenim viva la tradició de la Sang!!!!

11 comentarios:

  1. Toca algo que no san carregat.

    ResponderEliminar
  2. San carregat és un Sant nou?? Qui és?? El patró del partit popular?? Ah! Bé! No ho sabia...

    ResponderEliminar
  3. Quina manera de faltar!
    A vore, digues que s'han carregat.
    Si fins i tot la processo del Corpus anava més lluida amb un alcalde jove presidint.
    Que ganes de faltar sense trellat! i damunt mentint!
    I com que dic la veritat i no falte a ningú espere es publique.

    ResponderEliminar
  4. Faltar sense trellat és dir que un alcalde jove lluia més.

    ResponderEliminar
  5. San carregat lobra de adecuació del voltant de la guarderia de la mar, san carregat la ceció dun local per a creu roja, san carregat la cessió dun local per a carites, san carregat el punt dencontre jove, san carregat el parc dels vents.....
    Segur que hem deixe coses.
    Axina que no es sentiu tan molestos, -esteu carrgantseu tot. A vorem el que feu.

    ResponderEliminar
  6. S'han carregat el tripartit la transparència, sabeu què? dilluns al plenari van aprovar que algunes competències que tenia el plenari (com projectes d' obres, prèstecs) ara es tractaren en junta de govern (sols els tinents d'alcalde) i no en el plenari. AIXÒ ÉS CARREGAR-SE LA TRANSPARÈNCIA. El PP mai havia negat que res es tractara al plenari. Ahi mare, l'esquerra és pitjor que Franco, ja ho crec.

    ResponderEliminar
  7. El que s'ha de debatre i discutir en eixa junta es fa anteriorment en les comissions. Així que no s'han carregat la transparència.

    ResponderEliminar
  8. Per a l'anònim del san carregat i un muntó de tontèries només dir-te que si el PP no haguera fet les coses tan mal!!!! ara no caldria anar retallant. L'escoleta no s'adequarà per falta de diners. Tu vols un local per a caritas??? Pues que te'l pague l'esglèsia!! Que diners li'n sobren i al cap i a la fi de l'esglèsia depèn caritas. Ara sou els salvadors de Creu Roja?? Mira a vore qui estan de socorristes a la mar, la Creu Roja NO!!! Tampoc hi ha diners per a la creu roja. El parc dels vents?? Aiiii el parc dels vents!! No te la concessió una empresa privada?? També cal que done diners L'ajuntament a una empresa privada?? Per a que faça igual que l'empresa del parking i se'n vagen corrent??? Millor no. De totes maneres tampoc hi han diners. No vaig a posar-me a detallar la quantitat de coses que el PP s'ha carregat, com per exemple: la Valldigna amb l'alta tensió... Perquè demà encara estaria ací i segurament el ventilador no m'ho publique, és el que hi ha i així estan les coses. El PP amb 16 anys de govern s'ha carregat l'economia del poble.

    ResponderEliminar
  9. Bueno ara ja reconeixes que san carregat algo. Ja anem avansant.
    Pero ara pareix ser que seu estan carregant perque ho va fer el pp o no els agrada.
    Pues val..
    al final a eixir perjudicat el poble.

    ResponderEliminar
  10. "Tu vols un local per a caritas??? Pues que te'l pague l'esglèsia!!"
    Quina poca vergonya hi ha que tindre per a dir això, senyors! Cáritas dóna un servei a la població de manera gratuïta i voluntària (ningú cobra, ninguna de les 50 persones que col·laboren). L'anterior ajuntament pretenia ajudar a esta associació en la seua tasca, que per desgràcia s'ha multiplicat amb esta crisi, evitant-los haver de pagar el lloguer de l'Economat.
    Amb un mes de treball, el tripartit ha començat per des-ajudar als més necessitats. Ole, ole i ole!

    ResponderEliminar
  11. Jajajaja No posseu paraules que jo no dic en la meua boca, no s'han carregat res, això voldrieu, no poden fer més perquè no hi ha diners, vosaltres sabeu com s'han gastat, si hi haguera superavit tot estaria clar, l'explicació que he fet era prou clara, però sou uns mestres en manipular les paraules dels demés. A qui pretenia ajudar l'ajuntament?? A caritas o als encarregats en cap de caritas a tavernes??? Qui són els responsables de caritas a Tavernes?? Ho sabeu tan bé com jo, favors en favors es tornen, no? Que voleu fer com el conseller Blasco?? Per que ha de cedir un local l'ajuntament a caritas i no a intermon, metges sense fronteres o qualsevol altra ONG??? Perquè caritas és catòlica i molts del PP sou catòlics, apostòlics i romans. Jo no he dit que l'ajuntament no ajudarà als més necessitats, això ho dieu vosaltres, a mi hem consta que ja està fent-se. Jo no faig broma ni política amb les necessitats de la gent, em pareix supermiserable i espere que vosaltres feu igual, o ací tot val?

    ResponderEliminar