martes, 24 de marzo de 2015

RISC DE PLUGES, PERÒ I EL COTXE PERQUÈ NO HA EIXIT?

La falta de previsió és habitual en el govern de Tavernes. A poblacions veïnes com Alzira o Carcaixent han eixit literalment en barca per les pluges. A Tavernes ens hem lliurat, però no han sigut ni per a traure el cotxe del perifònic advertir a la població del risc de fortes pluges.

L’ajuntament trau el cotxe per anunciar actes de l’alcalde on no convida a l’oposició. Anuncia actes de l’interès del govern, però no l’utilitzen per avisar a la població del perill de trombes d’aigua.

Què poc haguera costat traure el cotxe perquè la gent estiguera advertida. Si ens arriba a caure l’aigua que ha caigut a la Ribera ens haguera pillat d’imprevist.

L’alcalde té el cotxe dos dies pegant voltes per anunciar les seues “reunions manipulatives” i no és ni per traure el cotxe en cas de risc de pluges.

 

5 comentarios:

  1. El riu va de gom a gom, l'azut està ple, estem en alerta per fortes plujes i Jordi com si res passara.
    #JordiDimisió

    ResponderEliminar
  2. Alerta d'on teu has tret?? D monent cap alerta, sino toca i informat

    ResponderEliminar
  3. #PitjorImposible
    Ja no es deixadesa... Ja no es tracta de faltar als actes propis del carrec. Ara es tracta d'una irresponsabilitat greu que ratlla el delicte...
    #JordiDimisió

    ResponderEliminar
  4. Però el Sr. Jordi Juan estaba a Tavernes ahir? Es va assabentar de com anava el riu? Més pasotisme i deixadessa no pot demostrar cap al nostre poble

    ResponderEliminar
  5. Tenia la roda punxada

    ResponderEliminar