sábado, 7 de marzo de 2015

ESQUERRA UNIDA PRESENTA A EDUARDO BONONAD COM A CANDIDAT A L'ALCALDIA

Em vist a premsa que Eduardo Bononad serà el candidat d’Esquerra Unida del País Valencià.

Una aposta poc renovada, ja que torna a la primera fila una persona que ja era el passat d’Esquerra Unida.

Pel que em llegit, Bononad ha criticat al PP i al PSOE però no diu res del Bloc. Sabem que Esquerra Unida i el Bloc parlaren per fer una possible llista conjunta que ha Tavernes no ha collat, sí a altres ciutats com Gandia.

Interpretem que això vol dir que hi ha una sintonia entre Esquerra Unida i el Bloc que ens fa pensar que hi haja un possible acord entre els dos després de les eleccions.

Esquerra Unida voldrà tindre pes, el Bloc voldrà conservar l’alcaldia i com s’ha barallat amb tots sols li queda l’opció d’Esquerra Unida i si algun partit més trau representació.

Una llàstima que Esquerra Unida no haja aprofitat per  renovar-se i posar a gent més jove en els llocs decisius de la llista.

5 comentarios:

  1. Esta clar que hi ha pacte EU/BLOC però a mi m'agrada més la llista de EU que la del BLOC. Per example veig a Jareño molt més sensat i responsable que a Llum i aixina podrien ferse més compacions personals entre les dos llistes.

    ResponderEliminar
  2. Una llista que combina experiència i renovació. Bones idees, honestidat, ética, sentit comú, ganes de treballar pel poble, amb idees clares. Ganes de TREBALLAR PER LES PERSONES, SOBRETOT PER LES QUE MÉS HO NECESSITEN. GANES DE CREAR TREBALL. Un partit d'esquerres, nítidament d'esquerres.

    ResponderEliminar
  3. Una llista excel.lent! La millor. Una bona combinació: experiència, preparaciò, integritat, sentit comú...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Partint de la base de que personalment i per principis no tinc res en contra de ningú dire que veig en la llista es inexperiencia de tots els de la llista (ningú mai ha tingut cap carrec municipal) combinada en la experiencia arcaica i siniestra per al poble del seu cap de llista.
      A qui i de que es vol covencer? ....

      Eliminar
  4. Entoces, votar a EU = a votar al BLOC?? El poble no els importa sols omplir-se les butxaques. Trist, molt trist

    ResponderEliminar