miércoles, 4 de marzo de 2015

RETÉN DE LA POLICIA, LA NOVA BIENPAGÀ DE TAVERNES

Altre mes ha passat i el retén de la Policia Local, situat a l’entrada del poble per Alzira, segueix tancat i fent gasto a tots els veïns.

Hem pagat ja 14 mesos de lloguer, més 120.000 euros per condicionar el local i moltes hores dels treballadors de la brigada municipal fent faenes en esta nau.

Una vergonya que fa que el govern de Jordi Juan s’haja gastat uns 200.000 euros en un retén que encara no està obert, ni dóna servici i porta molts mesos pagant-se sense trellat.

Hem vist que s’ha aprovat donar 100.000 euros pel taller d’ADISVA. Al govern de Jordi Juan li ha costat quatre anys fer eixa aportació de diners necessària per obrir el taller. Ha hagut de demanar eixos 100.000 euros el PP per activa i per passiva, eixir-li-ho la resta de partits de l’oposició i obligar-lo a presentar este punt al ple que es va aprovar amb el vot de tots.

Amb els diners del retén, el taller d’ADISVA faria anys que estaria obert i el col·lectiu de discapacitats treballant en ell i integrant-se a la societat amb una faena prop de casa.

El retén de la policia és el capritx dels que envolten a Jordi Juan i està convertint-se en la nova Bienpagà del poble.

Diners tirats al fem en un local llogat i que hagueren servit per altres inversions com la d’ADISVA, el mur del Vergeret, pintar els passos de peatons i molt més.

L’ajuntament es gasta diners en obres que no van cara l’aire i descuida a la gran part d’associació del poble.

3 comentarios:

  1. I a tot açò... els policies del poble que diüen?? Es podrien haver fet tantes millores i ajudat a tanta gent eixos diners!! Als veïns de Tavernes no ens sobren els diners, el govern del BLOC deuria de tonar-los de la seua propia butxaca!!

    ResponderEliminar
  2. Que vergonya! amb la crisis que hi ha i el BLOC tirant els diners a la basura. Si haveren fet el Centre de ADISVA, quant haguera guanyat el poble

    ResponderEliminar