sábado, 7 de marzo de 2015

EN 4 ANYS EL DEUTE NO BAIXA QUASI I AIXÒ QUE EN EL POBLE S'HA FET MOLT POC

Per a parlar del deute municipal, hem vist una publicació del Bloc que fa un balls de números que l’únic que fan és marejar i dir sols el que li interessa al polític de torn.

La realitat és molt més simple quan ens arriben noves informacions.

El PSOE ha informat que quan els tiraren del govern en desembre hi havia 1’2 milions d’euros en la caixa de l’ajuntament.

Ara el govern de Jordi Juan ha demanat una pòlissa de 600.000 euros i diu que és per pagar a proveïdors.

Val que hi ha que tindre pendents els saldos i les despeses de l’ajuntament, però els número canten molt.

En primer lloc. L’alcalde ha tallat la xifra del deute per on ha volgut. Diu que el 31 de desembre de 2014 el deute municipal era de 13’9 milions. Però caldrà afegir ara 600.000 euros de la pòlissa nova. Així el deute es queda en 14’5 milions. Sols ha reduït 1’5 milions d’euros de deute en 4 anys! I això que paguem més contribució ara i tenim menys serveis!

Clar està que en dos mesos s’ha buidat la caixa que hi havia a l’ajuntament i que tan de parlar de deute municipal i Jordi Juan a penes l’ha reduït. S’ha reduït molt poc per a lo poc que ha fet en el poble.

S’ha trencat el bipartit i els conters comencen a fallar-li al Bloc que ha de demanar una pòlissa fins que ens cobre la contribució novament.

1 comentario:

  1. Ara el PSOE traurà tot lo que el Sr. Juan ha estat amagant-mos estos anys. Serà profesor de matemàtiques però com a gestor d'Ajuntament tindrien que suspéndre-lo.

    ResponderEliminar