lunes, 9 de marzo de 2015

QÜESTIÓ D'ACTITUD. "EL PUXX AMO"

Hem llegit al blog Diari de Tavernes que un tipo, va arribar a la matinal de motos de la falla del Portal i va aparcar el seu cotxe en la zona reservada, on la grua es va emportar altres cotxes. I eixe cotxe pertany a un alt càrrec del govern.
Quan a tots els feren llevar els cotxes, l'alt càrrec arriba l'últim i aparca fent-se valdre d'uns drets. Este alt càrrec del govern de Compromís té plaça reservada davant l'ajuntament (a pocs metres) i també al parking.
Però amb un somriure aparca on li apeteix.
Ens preocupa eixa actitud. L'alcalde dirà alguna cosa d'estos fets? esperem que aclarisca els fets i perque eixe permisivitat en un càrrec que ha de donar exemple i enlloc d'això pareix "el puxx amo".
No és la primera vegada que en el govern de Compromís trobem a faltar una actitud més humild. La regidora Llum s'atreveix en un ple a dir alguns noms de gent que treballa a l'ajuntament i són família d'exregidors del PP, però calla i no diu res dels que són afins de Compromís i estan treballant en l'ajuntament. Nosaltres no direm noms perque ens sembla una falta d'ètica i educación que la regidora Llum ho faça amb el consentiment de Jordi Juan.
Ens preocupa l'actitud de l'alcalde quan no està present en el ball de disfresses i se'n va al cinema amb la novieta. Quan no va a la inauguració de la seu de Cáritas i se'n va a un acte de Compromís, quan desapareix de la mascletada, o el criden en una presentació  fallera per dur un ram i ja se'n ha anat per pates de la casa de la cultura.
Ens preocupa quan un veí diu que vol parlar amb ell per temes de faena i no li donen cita.
Ens preocupa quan trenca un govern i es queda en solitari manant de forma autoritària.
Ens preocupa que se li lleva el servei de grua a una empresa del poble per donanar-li'l a altra d'Antella que ha tardat més de 3 mesos en donar el servici.
Ens preocupa que es gaste 200.000 euros en el retén i no li done la gana pintar els passos de peatons del poble.
Amb un somriue, i una gavinetada a l'esquena, però eixa és l'actitud.

4 comentarios:

  1. El carrec se li ha pujat al cap a esta persona.
    També porta la gosa de passeig per la arena o la porta desnugada pel carrer i com ell es el "puxx amo" pues ninguna li casca una bona multa.

    ResponderEliminar
  2. Li falta un poc d'humiltat a esta persona.

    ResponderEliminar
  3. A este xiquet li a quedat molt gran el càrrec

    ResponderEliminar
  4. A banda de la poca humiltat, , també demostra poc respecte al treball que en aquell moment, esta fent un treballador al seu carrec, li lleva tota l´autoritat davant de totes les persones presents al acte, I demostra un caciquisme vil. Als altres si, a mi no. I ara, quina excusa posarà, que tenía pressa per eixir amb la foto?

    O que tal volta ha segut un error humà?.

    Vaja exemples.

    ResponderEliminar