sábado, 7 de marzo de 2015

MANOLO VIDAL EXPLICA CLARAMENT QUE ELS PASSOS DE VIANANTS S'HAGUEREN POGUT PINTAR ABANS I INSISTEIX EN QUE SE LI DONE PERMÍS AL PP PER PINTAR-LOS ELLS MATEIXOS

Apreciat senyor Juan, em veig en la necessitat de contestar-li a la carta oberta que vostè ha publicat per tal de deixar clars diferents punts.
En primer lloc, com a portaveu del Partit Popular de Tavernes, jo entre per registre d’entrada un document on li sol·licite permís per pintar els passos de vianants que el seu govern ha descuidat en quatre anys.
Vostè no respon a eixe requeriment i se’n va per les rames amb una carta agradable però que és un NO disfressats de bones paraules. D’entrada vostè ja ha rebutjat una proposta bona per a Tavernes que feia el Partit Popular.
En la seua carta amable hi ha moltes inexactituds que bordegen un falsejament de la realitat.
Diu que el PP s’ha mostrat contrari a la pintada dels passos de vianants en tres ocasions. Això no és així i ara li ho explique.
La primer d’eixes vegades que vostè va dir és a mitjans de 2014, quan volia fer una il·legalitat. Vostè planteja al ple destinar el superàvit de 2013 a moltes coses. Li diguérem que la seua proposta no es podia fer i veient que era il·legal, vostè mateix va deixar la proposta damunt la taula. Cap regidor va arribar a votar si sí  o no.
Com a alcalde vostè no va ser hàbil, per a fer el que volia hauria d’haver-ho pensat abans que acabara el 2013 i fer aleshores una modificació de crèdit per pintar els passos de vianants. Però no ho va fer, no es va acordar dels passos i sols volia traure una notícia on es diguera que tenia superàvit. Ja veu que car ens ha eixit eixe superàvit aconseguit amb la pujada d’impostos als veïns. Sense fer res i la ciutat abandonada, i tot per voler-se lluir dient que tenia superàvit.
L’altra ocasió que vostè diu és a finals de 2014, quan pretenia aprovar un pressupost sense cap debat, sense cap consens i fet únicament per vostè atenent a interessos molt electoralistes pel seu partit i descuidant a associacions i necessitats de Tavernes. Ningú li va votar a favor del seu pressupost que mai ha sigut res i que va significar el trencament definitiu del seu debilitat govern.
No s'oblide que 3 mesos abans, al setembre de 2014, vostè i a porta tancada en un despatx havia aprovat un pressupost municipal i seguia sense acordar-se dels passos de vianants i tampoc de les necessitats de la nostra ciutat i veïns.
La tercera ocasió és ara, a uns pocs dies per eleccions. Vostè demana més de 100.000 euros per pintar passos de vianants. Una autèntica barbaritat de diners.
Siga més seriós i pense que els passos han de tindre un manteniment anual continuat, no acordar-se de pintar-los per una barbaritat de diners quan arriben eleccions.
Vaig a fer una pregunta bàsica. L’alcalde, que és vosté, haguera pogut fer que es pintaren el passos de vianants?
La resposta és SÍ.
Com ho haguera pogut fer?
Escoltant a la resta de partits que li demanàvem modificacions de crèdit amb un únic concepte. Vostè no ha presentat una opció justificada i raonable pel manteniment dels passos de vianants. 100.000 euros és molt excessiui sols atén a l’arribada d’eleccions.
Com a alcalde haguera pogut destinar part de la partida de manteniment a pintar 20 passos a l’any. Ara estarien tots pintats.
A més, té vostè a una gran nombre de treballadors qualificats a la brigada. Haver destinat a dos a pintar-los enlloc d’enviar-los a fer hores a un retén de la policia que ens ha costat ja més de 200.000 euros.
Vostè ens denega el permís i diu que hi ha que buscar la supervisió d’empreses especialistes. El Partit Popular ja li deia a la seua sol·licitud que tenia el suport d’empreses del sector i ens oferíem a que els treballs els supervisaren els tècnics municipals.
Mire vostè com estaven pintant-se els passos de vianants de la platja el dimecres pel matí. Li assegure que el Partit Popular posarà més mitjos de seguretat i protecció per a les persones que assistisquen a pintar-los que els que vostè ha facilitat. Adjuntem fotografies del que parlem.

 
Senyor Juan, vostè ha volgut confondre als veïns. Amb el PP en majoria hi havia més consens i debat que ara amb un govern de 5 regidors sobre 17.
En el Ple del passat 2 de març ens espantarem quan va dir que votàrem el que votàrem sobre els passos de vianants no els pintarien fins a l'estiu. Açò és una barbaritat.
Tot és molt senzill. Autoritze el PP a fer una pintada de primera urgència i parle amb la resta de partits, no vulga imposar el seu criteri amb partides molt inflades que sols es preocupen de les eleccions.
El Partit Popular seguirà fent la seua tasca de fiscalització des de l’oposició i demanant un diàleg que fins ara vostè no ha oferit mostrant-se molt autoritari. El PP li ha demanat una acció real de pintar els passos. Done permís i abans de falles podran estar pintats els passos més urgents de les zones escolars. Després iniciem el debat que vostè considere que ja seria hora. El Grup Popular porta quatre anys esperant que ens asseguem a parlar i debatim.

4 comentarios:

  1. Un alcalde té al seu abast els recursos suficients per a pintar un pas de vianants. Si l'alcalde no els pinta algú haurà de fer-ho. Si el PP els pinta si Jordi dóna permís jo aplaudiré la iniciativa de Manolo

    ResponderEliminar
  2. Molt be Manolo Vidal,un aplaudiment...

    ResponderEliminar
  3. Però este xic sense uniforme de l'Ajuntament, sense xaleco reflectant,sense conos que delimiten la zona de treball,etc. Treballa per a l'Ajuntment o és que li sobrava pintura de sa casa?

    ResponderEliminar
  4. Gran iniciativa, per damunt de tot ganes voler lo millor per al poble de Tavernes

    ResponderEliminar