lunes, 30 de marzo de 2015

L'ALCALDE PREGUNTA PER LOCALS A VALÈNCIA ENLLOC DE DEMANAR MÉS VIVENDES PROTEGIDES AL POBLE

L'alcalde, Jordi Juan Huguet, ens torna a mostrar la seua vertadera cara. En un acte de lliurar vivendes de promoció social, l'alcalde, enlloc de preocupar-se per Tavernes, ha demanat informació per comprar pisos o locals dei EIGE a València capital.
Això és de tindre molt poc trellat. No es preocupa per la gent que s'ha quedat sense vivenda, no reclama més vivendes. Sols es preocupa de vore si a ell o algú dels seus li interessa comprar al EIGE un pis o local a València.
Després critiquen als especuladors i ara fan pitjor.
I ho ha fet dins l'ajuntament mateix, ha tingut la cara dura de preguntar-li-ho a la directora general. Ens han dit que esta li ha dit que a la web del EIGE tenia la informació.
Ací està la nota del PP on es denuncien els fets.
Algun incondicional de Jordi Juan el defensarà,però a ulls de la majoria és indignant.
 

El Partit Popular de Tavernes veu indignant l’actitud de l’alcalde, Jordi Juan, en l’acte de lliurament de cinc habitatges de promoció pública.
 
En el lliurament, i dins del saló de plens, l’alcalde, Jordi Juan, amb total descaro, li ha preguntat a la directora general de la Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (Eige), María Inmaculada Solerneou, sobre si hi havien locals i pisos del Eige en venta al centre de València capital.
Davant dels regidors, alguns del PP, i al saló de plens, l’alcalde ha mostrat interès en els seus assumptes personals i no en els de Tavernes.
El candidat a l’alcaldia pel PP, Manolo Vidal, després d’atendre a diferents veïns de la població, es va acostar al saló de plens per saludar a Solerneou i demanar-li més habitatges de promoció per a la gent de Tavernes, així com comentar-li possibles solucions de problemes de persones de la Vall que estan vivint en pisos del Eige. “Em sembla indignant que l’alcalde, enlloc de preocupar-se perquè es lliuren més habitatges de promoció a la nostra ciutat, es preocupe per locals i pisos al centre de València pels seu interès personal. És molt fort, una falta de responsabilitat i preocupant vore que els interessos de l’alcalde van per altre lloc diferents dels interessos generals de Tavernes” comenta Manolo Vidal.
El Partit Popular vol mostrar el seu rebuig a eixe particularisme mostrat per Jordi Juan. “No ens valen excuses, jo mateix i altres regidors hem escoltat com l’alcalde, en el saló de plens, s’ha dirigit a la directora general per preguntar per temes particulars de compra-venta d’immobles. Jordi Juan no ha preguntat per més habitatges pels veïns o solucionar problemes, sols s’ha preocupat dels seus assumptes personals. El Partit Popular demana que es faciliten més habitatges de promoció social a Tavernes. No ens podem conformar en 5 ó 6, han de ser les màximes per beneficiar al major nombre de famílies de la ciutat”.

6 comentarios:

  1. Es una vergüenza, la prepotencia de este alcalde no la supera nadie

    ResponderEliminar
  2. Es que no ho comprenc.
    vols dir que ha anat una directora general de la Generalitat per a resoldre temes de vivendes socials a Tavernes i ell li ha preguntat per especular en valencia?
    Es aixo?
    Que vol comprar pisos embargats o algo aixi?
    Pues si que te diners este home.
    Ventilador per favor. Confirmam si es aixo per que no se el que es el Eige eixe

    ResponderEliminar
  3. Jordi utilitza el seu carrec i les instalacions municipal per demanar per ell en lloc de demanar per als veins de Tavernes que pel que cobra.
    #JordiDimisió

    ResponderEliminar
  4. No Li importa mes que el seu interes.

    ResponderEliminar
  5. Fa un poc de risa tot

    ResponderEliminar
  6. Ahí demostra lo poc o no res que l'hi importa Tavernes i els seus veïns

    ResponderEliminar