domingo, 22 de marzo de 2015

LA PLATJA A FOSQUES I ELS COMERÇOS PAGANT IMPOSTOS

Ens hem trobat poble i una platja a fosques. L’avinguda de la Marina està totalment a fosques. I mentre restaurants i bars de la platja ja oberts per a començar la part forta de la seua temporada.

Els baristes paguen els seus impostos, i l’ajuntament els paga apagant els llums de la principal artèria de la platja.

Els turistes que puguen haver han d’anar a fosques, ni tan sols l’ajuntament és capaç d’encendre els llums de l’avinguda en dissabte, quan més moviment tenen els bars.

Ni una perilla encara que siga fins la mitja nit. Res tot a fosques, eixa és la forma com l’ajuntament vol potenciar la platja i els negocis que hi ha.

 
 

Al poble, hem vist com els llums s’engeguen tard, a últimes hores del dia en algunes zones es va quasi a fosques i sinó fóra per la llum dels comerços aniríem a palp.

Per cert, hem sabut que l’oposició li ha demanat al govern de Jordi Juan les factures de la llum per vore eixe estalvi promès per l’alcalde en apagar llums.

S’han demanant les factures al ple, per escrit, a viva veu... han passat els mesos i el govern del Bloc encara no les ha entregat a l’oposició.

Això és ser fosc, per partida doble, per tindre’ns amb les faroles apagades i per no facilitar informació a l’oposició.

També ens deien que el govern de Jordi Juan porta anys prometent una auditoria energètica que no s’ha produït i que no es produirà perquè estem ja damunt d’eleccions.

8 comentarios:

  1. I tambe bruta i abandonada. Res li importa a este govern la platja

    ResponderEliminar
  2. I després sel's ompli la boca parlant de turisme... VERGONYÒS!!

    ResponderEliminar
  3. La platja sempre ha estat abandonada en ple hivern, després a l'estiu li llavaran la cara. La veritat que pareix que les persones que vivim tot l'any a la platja no paguem igual que cualsevol persona del poble. A mes a mes el servei de la policia local es molt pobre. Pero res es i será aixi....

    ResponderEliminar
  4. JJ te abandonada la platja.

    ResponderEliminar
  5. Viure en ivern a la platja es veritablement dur. Sen se servicis en condicións. I a fosques... El que faltava.
    Está clara la importancía turistica de la platja en l'estiu....pero hi han prou persones que viuen tot l'any (i mes que viurien) i que paguen religiosament els impostos... I que exigeixen enllumenat, netetja, seguretat, sanitat etc etc. Per a quant un projecte sostenible per a la Platja? Ja está be de tindrela abandonada. En estos darrers anys está infame.

    ResponderEliminar
  6. No critiqueu a l'ajuntament que ara han plantat palmeres, cactus,... en la Avenida i s:ha quedat molt aseat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixes plantes fan llum? Les han plantat perque venen eleccions

      Eliminar
  7. Cuant manava el PP la Platja rebosava llum per tost els costats, teniem que anar amb hulleres de sol

    ResponderEliminar