jueves, 12 de marzo de 2015

JORDI JUAN TORNA A FALTAR A ACTES DE L'AJUNTAMENT I LA MANCOMUNITAT PER ACUDIR A ACTES DEL SEU PARTIT


Un alcalde pagat pel poble, però sense el poble. Així de descarat està fent-ho l’alcalde de Tavernes.

El 8 de març, no se’l va vore en els actes que organitzava l’ajuntament pel Dia de la Dona.

Però si que se li va trobar un “selfi” d’ell i altra persona disfrutant de l’ambient prefaller per València.

Ahir dimecres va convocar un ple a les 9 del matí. En un horari gens habitual i sense preguntar a la resta de regidors si els venia bé l’hora. El més normal és que es fera a les 20 hores com es fa sempre.

Dimecres per la vesprada, a les 19 hores, hi havia la presentació d’un llibre pels actes de la Valldigna. Estaven els alcaldes de Simat i Benifairó, però no el de Tavernes.

Per les xarxes socials s’ha sabut que l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va acudir a un debat a la Universitat de València per a representar al seu partit Compromís. Va canviar l'hora habitual del ple pel seu propi interés sense importar-li res ni ningú.

Vaja el món. Jordi Juan cobra més de 2.000 euros nets a l’ajuntament i les pagues extres. I altres 600 euros al mes de la mancomunitat de la Valldigna.

Però deixa de fer les seues funcions a Tavernes per anar-se’n a València de festeig o a un acte del seu partit.

Molt mal. La seua faena ha de ser complir primer amb el poble i després el seu partit. Si sap cobrar de l’ajuntament i la mancomunitat que els atenga com ho requereix el seu càrrec.

Jordi Juan ja va faltar a la festa de les disfresses de festes del poble per anar-se’n al cine. No va acudir a la inauguració de la seu de Cáritas per anar a un acte de campanya de les primàries de Compromís. I ha faltat a molts actes de la mancomunitat quan era president de la mateixa.

 

3 comentarios:

  1. Vergonyós!! Però que voleu d'un jornaler de la política que lo únic que li interessa es fer-se lloc a Valencia, mai li ha importat Tavernes el que passa és que ara ho fa molt descarat.

    ResponderEliminar
  2. Eixa persona no esta per a governar un poble... pensa en el seu futur politic deixant de banda allò que reivindicaba "TREBALLARE PER A TOTS ELS CIUTADANS"

    ResponderEliminar
  3. Pitjor imposible. #Jordidimisio.
    Este Sr. alcalde es un cinic descarat i un desleial treballador. Si estaguera en l'ambit privat en un puntello al cul el despatxarien... Jo tinc clar, al igual que molta mes gent, que hi ha que fer fora al qui es desleial amb el que se li encomana per el que se li paga.
    Ja sabem a qui no hi ha que donarli el vot. Senyors..qui paga mana i el poble es qui paga. No mes treballadors irresponsables i desleials al Ajuntament!

    ResponderEliminar