jueves, 26 de marzo de 2015

EXAGERAT, ESTRANY I RAR... TINDRÀ ALGUNA COSA A VEURE LA GRUA?

Ens han passat esta foto i ens han vingut a la ment molts pensaments.

D'entrada ens pareix molt exagerat no deixar aparcar des de les 6 del matí per un acte que començarà a partir de les 10:30 hores.
Cal tindre present que posar a les 6 del matí implica que en ser diumenge, el dissabte per la nit ja ningú aparque en el carrer major perque molts pocs, quasi ningú, s'alçarà abans de les 6 hores.
I anem un poc més allà. Més que una excessiva previsió, açò fa olor a que tinga que vore amb el nou servici de grua que el fa ara una empresa d'Antella.
Pareix que es faça així per a les 6 localitzar els cotxe que puguen estar estacionats i sino es troben avisar a la grua amb més de tres hores de marge.
És una hipòtesi, però fa olor a això.
Vaja que fotem a veïns del poble que un dissabte per la nit hauran de buscar lloc on aparcar una cincuantena de cotxes. I mentre la grua a una empresa d'Antella.

6 comentarios:

  1. Vaja pu... O aparques en dissapte al blau de la mar o t'alces a l'encesa en diumenge o venen d'Antella i el poen el cotxe.
    Arre aca... Aixo si que es previndre!

    ResponderEliminar
  2. La grúa que han portat es mes vella que ma güela
    Tindra la ITV ?

    ResponderEliminar
  3. Ara hi ha que recaudar!!! qui aparca un poc malament multa al canto i grua que s'emporta el cotxe

    ResponderEliminar
  4. No hi ha dret que un servei com aquest li ho hagen llevat a una empresa del poble per donar-lil a una forastera. On anirem a parar...

    ResponderEliminar
  5. Tindrem que alçar-nos a les 6 per a llevar el cotxe per a un acte de les 10:30 del matí si tingueren per a tot la mateixa pressa altre gall cantaria.

    ResponderEliminar
  6. Als veins ens denuncien però als policies que aparquen mal el seu cotxe particular no els denuncia ningú.

    ResponderEliminar