jueves, 5 de marzo de 2015

EL PP DEMANA PINTAR ELLS MATEIXOS ELS PASSOS DE VIANANTS. VOREM SI L'ALCALDE DÓNA PERMÍS

http://www.lasprovincias.es/safor/201503/05/tavernes-solicita-pintar-pasos-20150305000305-v.html




A Les Provincies hem llegit que el PP pintarà personalment els passos de vianants més deteriorats i pròxims a les escoles.

El PP ha presentat per registre d’entrada a l’ajuntament un escrit demanant que l’alcalde autoritze estos treballs que serán iniciativa del polítics i simpatitzants del PP de Tavernes.

Ens agrada la iniciativa. Ens agrada que els polítics s’arromanguen i actuen quan altres no ho fan.

Durant 4 anys el govern de Jordi Juan no ha sigut capaç de pintar els passos i ara vorem que diu quan altres s’oferixen a fer una faena bona pel poble.

Vorem que diu l’alcalde. Esperem que autoritze la pintada dels passos de peatons, no és res mal i es solucionaria un problema sense cap gasto per l’ajuntament.

El PP ja ha explicat que té el suport d’empreses del sector i gent que li ha mostrat el seu recolzament. Els populars també han dit que utilitzaran pintura homologada i que estan a disposició que els técnics municipals supervitzen els treballs.

El que no ens agrada és com ha reaccionat un blog molt pròxim a Compromís. Ja s’ha posat a faltar al respecte al PP dient que volen fer una xirigotada.

Si el PP pinta els passos pensem que és bo, i no cap xirigotada. Sols que s’oposen a eixa iniciativa perque la fa el PP.

Damunt el blog no diu tota la veritat en afirmar perque no s’han pintat els passos. Diu que al govern li han bloquejat eixa acció.

Mireu, el govern de Juan demanava 108.000 euros per pintar els passos, però ho feia posant-ho tot en un mateix sac amb altres coses. Fins a 800.000 euros i això ho feia Juan sense cap debat. Després, quan l’oposició li fa propostes o vots particulars, no els escolta i prefereix no portar estos temes al ple.

No és bo barrejar passos amb retens de policía, o amb cotxes de renting. Cada cosa ha de tindre el seu apartat, perque sinó el govern pot fer un xantatge i posar els passos junt a propostes electoralistes pel seu partit.

A més, l’ajuntament té molts treballadors en la brigada. Ells hagueren pogut pintar els passos, però el govern de Juan ha preferit destinar a gent de la brigada al retén que porta més d’un any tancat.

Per tant, sí que s’hagueren pogut pintar el passos, però Juan ha preferit fer altres coses abans.

Ara, ja que no han fet, que deixen al PP pintar els passos de peatons, almenys tots els veïns ens ho disfrutarem.

4 comentarios:

  1. Vamos açò de ficar-se un mono de pintor i agafar la broxa no ho fa el Sr Jordi Juan ni pagant-li i molt menys si els diners de la pintura han d'eixir de la seua butxaca!!!
    El Partit Popular de Tavernes demostra que lo important per a ells són els veïns. Ànim que pronte tornareu a gobernar!!

    ResponderEliminar
  2. Anim Manolo!! A la gent li ha agradat la iniciativa!!

    ResponderEliminar
  3. Gran iniciativa Manolo! Jo m'apunte!!

    ResponderEliminar
  4. Jaja quin xiste mes bo

    ResponderEliminar