viernes, 20 de marzo de 2015

DIA DEL GOS, POLÍTICS, CRÍTIQUES I PROTOCOLS


Ja han passat les falles i ens quedem amb una sensació estranya. L’oratge ha impedit que es fera algun dels actes previstos, però almenys se n’han pogut fer altres.

La plantà i els premis anaren bé, però l’ofrena i els actes del dia de Sant Josep estigueren passats per aigua.

Es notava que eren falles preelectorals. Els polítics s’han deixat vore molt, encara que ho han fet de diferent manera. No parlem tan d’actes institucionals, ens volem fixar més en la normalitat del dia a dia.

Mentre els partits minoritaris han passat desapercebuts, PP, PSOE i Compromís sí que s’han deixat vore molt.

Els regidors del PP han passat per diferents comissions. Han participat de dinars i sopars amb un to més informal amb la brusa fallera.

La gent del PSOE, alguns dels que aniran en la nova llista electoral, han lluit mocador on es llegia “Socialistes” i la típica brusa.

Compromís ha tirat de llista i en grup han anat diferents membres de la llista electoral sense brusa.

Entrem ara en els actes institucionals. Ha estat present, com és normal, l’alcalde i el regidor de festes. En altres falles estaven els socialistes i els nacionalistes. Ara, després del segon trencament del govern, sols s’ha vist als nacionalistes.

Veiem una falta de protocol institucional. Igual l’alcalde es vist de faller, que es posa de tratge. Pensem que hi hauria que tindre més criteri i participar dels actes com s’acorde, no com li rota a l’alcalde de torn.
En la foto trobem a l'alcalde un any vestit de faller, mentre que enguany anava en el mateix acte de tratge i corbata.
 

Com que hui és el dia del gos, ens podem permetre el luxe de divagar un poc d’estos temes amb poc interès.

Esperem que els polítics hagen llegit les crítiques. El trencament del govern i les difícils relacions propiciades pel govern s’han endut la palma amb les crítiques. 
 

 

7 comentarios:

  1. El dia de l'entrega de premis em van comentar que el pare de l'alcalde va arribar l'últim a la zona reservada per a fotògrafs i es va posar el mig de tots i davant. Un dels fotògrafs m'ho contaba indignat.

    ResponderEliminar
  2. En falles li han arreat de valent al govern. Jordi ja no cau simpátic

    ResponderEliminar
  3. Es que el pare de l'alcalde és el fotografo oficial de la Cotorra.

    ResponderEliminar
  4. Sense comentaris sobre el pare del alcalde,ojalá s.emporte un bon xafó en les proximes elleccions i li baixen els humos que te.

    ResponderEliminar
  5. Ara ja no queda bé a les falles. Ara va a la seua,ni brusa ni mocador, per a que? Ara,la gent no es tonta. Els socialistes i els del pp han sabut estar a tot cosa que ells anaven com aquell q ix d provessó...

    ResponderEliminar
  6. Ser pare de l'alcalde no dona cap privilegi però el pare de JJ sels agarra i el seu fill li ho permet.

    ResponderEliminar
  7. La carpa de la Falla la Via continua plantada. A qué esperen? es perque plou?. si la poden montar plovent que la desmonten plovent també. Les altres falles ja no la tenen.

    ResponderEliminar