lunes, 2 de marzo de 2015

APROPIACIÓ INDEGUDA

Hem vist que el Bloc ha presentat la seua llista electoral, i ha escollit per a fer-se la foto el parc del Cantalot.
En mitjans nacionalistes, el candidat Jordi Juan afirmava que "ells" havien fet el parc.
Això no és així i Jordi Juan ho sap.
El Parc del Cantalot el va programar el PP i va començar els tràmits el PP. En arribar el Bloc a l'alcaldia el va tindre parat quasi un any i després el va inaugurar, però no el va fer el Bloc, venia ja del PP el projecte.
Vos recordem que el parc del Cantalot és molt més gran. El parc actual és la primera fase. En 4 anys Jordi Juan no ha menejat ni un dit per seguir empliant el parc del Cantalot. No ha fet res més que recollir el que ja va començar el PP.
El mateix va passar en l'escola Víctor Calatayud i el Molí del Pla. Són projectes començats pel PP i que amb el govern de Jordi Juan es van retrassar per a distanciar-los del PP que els va impulsar.
Pensem que la foto de la llista electoral hauria de'haver-se-la fet en el retén tancat de la policia. Un any tancat i quasi 200.000 euros gastats sense profit.

6 comentarios:

  1. Efectivament, la foto hauria d'haver-se fet en la porta de l'inacabat i car reten de la policia o millor encara, en la Renfe a veure si per al nou programa electoral ja l'acosten a Bordería.. jjjj Sr Alcalde, pitjor impossible.#Jordidimisio.
    Tintin

    ResponderEliminar
  2. Es la marca de Compromis. Tenir-ho tot paralitzat per a després arrancar i així pareixer que va ser iniciativa seva. Ja comencem a conèixer a Jordi Juan ja que coneixem al seu mestre. Teníem moltes il·lusions però s'han convertit en malsons.

    ResponderEliminar
  3. Tranquils, que la próxima foto del BLOC será en l'estació de tren que tenien que portar fins a borderia. Que poques coses noves han fet en estos quasi quatre anys, s'han dedicat a aprofitar-se dels projectes que han volgut del PP i ha destruir la resta.

    ResponderEliminar
  4. Molt bo el comentari d'abans. Per que no es va fer la foto en l'estacio en Borderia?? jajajaajjaa aixo es el que tenim en Tavernes. Uns egocentrics prepotents en el govern.

    ResponderEliminar
  5. El parque del Cantalot lo han pagado los contribuyentes, no ningún partido político.

    ResponderEliminar
  6. Apropiacio indeguda? Que s'han endut el parc a casa?

    ResponderEliminar