martes, 24 de febrero de 2015

UN ALCALDE QUE SAP QUE NO HA FET SUFICIENT PEL POBLE EN QUATRE ANYS

Ens hem quedat de pedra quan hem llegit les declaracions de l’alcalde Jordi Juan presentant la seua llista electoral.

L’alcalde s’atreveix a dir “ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS EL QUE HEM FET, SINÓ COM S’HA FET”.

És una forma descarada de reconèixer que han fet ben poc per haver estat quatre anys en el govern, haver pujat els impostos i arribar a tindre superàvit.

Clar que importa el que s’ha fet! I tant! La gent vol polítics que facen coses i lògicament que les facen bé. No volem gent que està cobrant el jornal de polític i es meneja ben poc.

Imagineu una persona que estiguera anant a treballar a un magatzem de taronges i li diguera a l’encarregat “no importa el que faig, sinó com ho faig”. No tardaria ni un minut en anar a para al carrer. Has de treballar de valent i fer-ho bé.

Imagineu un mestre que li diguera a un pare “al seu fill l’he ensenyat sols a sumar, no a restar, però que bé suma”. Ens queixaríem i consideraríem que no és un mestre com cal.

O un policia que diguera “he fet una actuació en quatre anys, però va ser molt bona”. Li demanaríem que les bones actuacions es prodigaren dia a dia.

Tots tenim un nivell d’exigència i els polítics més. Per molt que parle de transparència, sabem que el govern de Jordi Juan ha sigut un expert manipulant.

S’ha enganxat a la llum irregularment, ha portat anàlisis malament, ha deixay el poble brut i abandonat, i paguem més impostos.

Senyor alcalde, vostè ha de fer coses, i fer-les ben fetes. Importa com és fa i el que fa, amb les seues declaracions reconeix que el seu govern no ha sigut productiu perquè ha fet ben poc. I damunt, moltes coses de les que ha fet han sigut una xapussa. Un exemple la superpista d’atletisme.

3 comentarios:

  1. JJ no ha fer res en 4 anys i no vullc tindre 4 anys més a un alcalde que no fa res.
    #JordiDimisió

    ResponderEliminar
  2. Durant el temps que Jordi Juan ha governat Tavernes, hem tornat al poble als anys 80 quan no hi haven mitjos. Volem tindre serveis, que el poble estiga net, tindre un poble segur...Esperem pel bé del poble que el Partit Popular torne a gobernar amb Manolo Vidal al capdavant.

    ResponderEliminar
  3. #JordiDimisió
    Cal menejar cel i terra per que els ciutatans, que de tontos no tenen res, s'enrecorden el que ha pasat en este govern. Hi a que fer memoria continuament que deixen el poble sumergit amb el pitjor de l'inmovilisme, brut i abandonanat. Sen-se solucionar cap problema important ni escoltar als ciutatans ningunejanlos i deixanlos plantats en molts actes i fent us partidiste dels diners de tots afavorint ademés a els seus afins.
    Ah... I l'estació encara no está a Bordería...
    Bo.. Caldría una llibreta sancera per anant apuntant i no vullc avorrir..
    #PitjorImposible #JordiDimisió

    ResponderEliminar