martes, 3 de febrero de 2015

UN JARDÍ ON TIRAR CENDRES PEGAT ALS SEQUERS. IDEES QUE NO VAN A CAP LLOC NI SOLUCIONEN RES

El govern de Jordi Juan, es fa unes "empanades mentals" brutals i dissenya idees que no aporten cap solució als problemes reals del poble.
Ara se'ls ha ocorregut fer un jardí de la memòria. Això és un jardí on la gent puga tirar les cendres dels difunts incinerats.
I on vol fer eixe jardí de la memòria?
En el tros d'hort o jardí que hi ha davant el cementeri. Eixe que està junt el mur i pegat als Sequers. Front el quartel de la Guardia Civil.
En què estaran pensant? Per què gastar diners en eixa xorrada?
A Tavernes tenim quasi dos mil aturats, els poble abandonat, els carrers bruts, la platja oblidada, el propi cementeri ple i sense que el govern del Bloc haja buscat una solució. I ara ens venen amb fer un jardí de la memòria, una cosa que ningú ha demanat ni es veu necessària.
Que una persona tinga eixes idees es pot entendre, però que dels cinc regidors del Bloc ningú tinga el valor de dir que això és una xorrada no es pot entendre.
Si alguna vegada ens incineren, tireu-nos a la mar, montanya, poseu-nos en la urna, però no ens tireu a eixe jardí que quan faça ponent a saber on anem a parar.

8 comentarios:

  1. De estos de Compromís ja me ho crec tot. Fan de tot menys lo que fa falta.

    ResponderEliminar
  2. A JJ l'hi pega més ser alcalde de Hollywood..vendre fum i no fer res. Els valleros volem feina, volem anar a la mar i que les llums d'accés no estiguen apagades. Que faça un apartat al cementeri i aprofite per ampliar-lo si ara no sap que fer amb les cendres

    ResponderEliminar
  3. El jardin de la memoria. Vaya ocurrencia. O quizas es que yo soy anticuado, que puede ser, pero no les parece a Vds que estos Srs del gobierno municipal algunas veces fuman "llavoretes" y les vienen ideas que no se como calificar.... Jardin de la memoria, la Renfe en Bordería y alguna barbaridad mas.
    Les pido por favor que se tomen muy en serio su trabajo, dando soluciones a los problemas y no divagando o gadtando dinero donde no hay problemas como el "tancat para perros y dueños" y se centren en ampliar el cementerio, gastos sociales, mantenimiento del pueblo y la playa ... Etc etc.
    Por favor menos pelis y más realidad.
    Peor imposible #Jordidimisio
    Pepet.

    ResponderEliminar
  4. A mi personalment en pareix millor que fer nixos , i a vore cuant mos enterem que la mort no es un negosi per sempre i no fem eixa parafenalia cada vegada que mos deixa un familiar o amic , vos recorde que estem en el 2015

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A anónimo de 3/2 12:22
      Tu ho has dit be. Es la teua opinió que respecte i que no te res a vore en el que parlem.
      Si aixina anarem jo en que hen colguen al Raco de Joana estaria be, pero cal respectar majories i tradicións i donar solución a lo mes urgent i no anarsen "por los cerros de Ubeda" inventant historietes i no ampliant el cementeri que es lo que veritablemen li fa falta al poble.
      pepet

      Eliminar
  5. Yo tame vull recordar que igualmet governe qui governe , hi ha siga el BLOC, PP, PSOE, EU , TOTS FARAN EL MATEIX!.

    ResponderEliminar
  6. Que idees estos del Bloc: Jardins, estacions de tren a Borderia, disfresses a Fitur... I el poble cap arrere

    ResponderEliminar
  7. Subvencionaran també les incineracions? Això costa més que qualsevol nínxol i, a més a més,no es pot fer al poble.
    Els diners d'un nou jardí que se l'estalvien i tiren les cendres al Parc del Molló o el dels vents,total ningú es donaria compte.

    ResponderEliminar