lunes, 16 de febrero de 2015

ARRIBEN ELECCIONS, ARA ES POSARAN A VOLER FER COSES A PRESSES I CARRERES

Falten menys de cent dies perque es facen les elecciones municipals. Segur que ara els polítics tenen molta pressa per fer coses.
Tot el que no s'ha fet en quasi 4 anys es voldrà fer ara i passa el que passa, que s'actua per interés electoral i no pel que és prioritari o millor per tot el poble.
Estos dies ja hem vist casos d'eixe electoralisme que tenim a Tavernes.
Es feien unes obres en els passos de peatons de l'entrada del poble, i fins i tot l'associació de persones amb poca movilitat (Valldigna Accessible) les ha criticat.
El govern ha fet unes obres que podien ser "passables" i s'ha deixat altres més urgents. Ha actuat en un pas de peatons que ja era accessible. L'ha desfet per tornar-lo a fer, i tot perque com està a l'entrada del poble es veu més. Però no ha reparat altres més urgents o no ha llevat la farola que està en mig de la vorera que hi ha a l'entrada del poble i dóna a Marjaletes. Eixa farola és un perill perque si va algú amb carro ha d'arrimar-se molt a la vora i podria caure pel desnivell que hi ha entre la rotonda i el descampat de Marjaletes.
Venen elecciones i ara es vol reparar el sistema d'entrada al parquing. Fa un any que l'ajuntament té els diners i es posa ara a reparar-lo que venen eleccions. Abans de Nadal s'haguera pogut fer i no es va fer.
No ha sigut diferent este govern que tenim. Quatre anys parat, sense inversiones, amb el poble brut i abandonat, però ara en cent dies volen fer-ho tot.
La gent no és tonta i recorda que durant més de tres anys no s'ha fet massa, per no dir res.

2 comentarios:

  1. Ara voldràn llavar-l'hi la cara al poble per a dir que ho han fe molt bé ells mateixa. Esperem que la gent tinga cordura en Maig i el Sr Juan no torne a ser alcalde

    ResponderEliminar
  2. Pues en el meu carrer fa por pasar per la nit de lo fosc que està, a vore si el Sr Juan amb això que vénen les eleccions ho soluciona. Deurien canviar-l'hi el nom a "Pepe Gotera y Otilio"

    ResponderEliminar