viernes, 27 de febrero de 2015

UN ALCALDE AMB EL NAS LLARG I LA CARA DURA. NO VA DIR RES DE 7.000 EUROS GASTATS EN PROPAGANDA DEL FESTIVERN

El Bloc de Jordi Juan no pega patà bona. No hi ha setmana que no se li destape un escàndol.
Ara Karina Vercher ha trobat que l'alcalde no havia informat de més de 7.000 euros que ha pagat l'ajuntament en propaganda del Festivern.
El pitjor és que l'alcalde va mentir. Va dir que era molt transparent i que detallava els gastos de l'ajuntament al Festivern.
Va dir que s'havien gastat 15.000 euros en lloguer de wàters per l'acampada, vigilància, un concert a la casa de la cultura i augmentant el servei de l'autobús a l'estació.
Però no va dir res dels 7.266 euros que se li van facturar a l'ajuntament en sols una setmana, l'última de l'any per fer propaganda del Festivern.
Com és possible que l'alcalde no informara d'este gasto si és molt important?
Els defensors de Jordi Juan diuen que eixos diners no eren del Festivern, que eren de promoció turística de Tavernes.
Tot una mala excusa. No s'anuncia en tot l'any i ho fa els dies del Festivern? El que passa és que el govern de Jordi Juan sap que l'han pillat amagant dades i ara busca excuses.
En el concepte de les factures presentades posa clarament que és publicitat del Festivern.
Karina ho diu ben clar, amb estes ocultacions Jordi Juan serà un polític amb el nas llarg per mentir, i la cara dura per amagar.
Hem pogut saber que les factures són de ràdios de la zona d'Albaida, Pego i molts mitjans de comunicació clarament nacionalistes. Vaja, que amb diners de tots s'han beneficiat als arrimats.

5 comentarios:

  1. Cuantes coses ens tenen amagats aquestos del BLOC i mira que ahir va fer reunio a la casa de la Cultura en la sala menuda i no va dir res del Festivern, sols campanya politica! OLÉ!

    ResponderEliminar
  2. Sr Jordi Juan, es pensa que els valleros som tontos?? Vaja a riures d'altres i deixe d'intentar engañar-mos. Per sort pronte són les eleccions i el possaràn al seu lloc, a l'oposició però si tinguera dignitat el que faria es dimitir i anarse'n a sa casa, al piset de Valencia que en Tavernes no volem ni vore-l'ho

    ResponderEliminar
  3. Quan torne a gobernar el Partit Popular sabrem quantes factures han amagat estos del Bloc!! tot mentires i enxufisme

    ResponderEliminar
  4. Igual estan escondiendo cosas del festivern, como otras muchas,el RETEN nunca se sabra que ha costado, porque los jornales de los trabajadores del Ayuntamiento no cuentan y vale pasta que pagamos todos, CAPRICHO DE ALCALDE y jefe de POLICIA, mal hecho, y despues veremos si esta en condiciones de albergar una plantilla de Policia, vaya que pensavamos que eran transparentes y han salido ranas.
    Al fin y alcabo nos gobierna un ALCALDE NO LEGITIMO, es decir no ha salido de las urnas, si no hubiera sido apoyado en su momento, nunca hubiera sido Alcalde, ni gobernar Tavernes con su partido, pero cuando ha perdido el apoyo tenia que haber dimitido el y sus no legales concejales, EL PUEBLO NO LES HA VOTADO PARA LLEVAR LAS RIENDAS, ahora se ha demostrado 5 concejales no pueden mandar sobre 17, ó las matematicas engañan señores del BLOC-COMPROMIS

    ResponderEliminar