miércoles, 11 de febrero de 2015

QUE PUBLIQUEN JA I DE FORMA ACTUALITZADA LES POSSESSIONS I RENDES DE CADA REGIDOR

Sabem que els regidors han de fer presentar la relació de possessions i rendes que tenen. Cal fer-se a principi d'entrar i abans d'eixir.
Però volem demanar que les facen públiques ja. Amb temps suficient perquè els ciutadans poguem vore i jutjar com els ha anat en quatre anys als nostres regidors.
No volem que es facen públiques quan ja hagem votat o quan no tinguem temps de poder-se enterar.
Cal presentar-les ja.
Durant el mes de març haurien de fer-se públiques.
Hem tingut nous regidors. Hem vist molts canvis de dedicacions i regidories. Ha sigut una legislatura amb molt de jaleo.
Per això volem que ja es facen públiques eixes declaraciones actualitzades, ben actualitzades. Que la gent puga enterar-se i vore.
Si tan ens parlen de transparència que es faça ja. Que no esperen quan la gent no puga enterar-se.

4 comentarios:

  1. Em sumisc a esta exigència i m'agradaria que estos defensors de la democràcia, transparència i honradesa predicaren amb l'exemple, mostrant amb absoluta claredat en què situació patrimonial van entrar i en que situació es van i que ho fasen en el temps necesari per que els ciutatans pugam vore-ho

    ResponderEliminar
  2. Les declaracions servixen de ben poc, he de recordar que quan publiquen les dels diputats autonòmics o estatals, molts d'ells tenen unes declaracions que fan risa, alguns tenen uns pocs mils de euros als bancs i deutes per valor de milions d'euros, o declaren una vivenda per valor de 80 o 90.000 euros (alguns no tenen ni vivenda al seu nom) y un coche de l'any de la pera. Alguns d'ells veus les declaracions i et preguntes si aniran a una ONG a per aliments... Fer publiques les declaracions a dia de hui es poca garantia de transparència.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que servix de ben poc es no mostrar res.
      Al meinys sabrem que ha guanyat cadascu. I sabrem si hi ha jornalers o no i si despres de valorar el treball fet es un sou justo no.
      Poc sempre es mes que res. Jo vullc vore ho. Estic al meu dret d'exigir ho.

      Eliminar
  3. Transparencia?? El Sr alcalde no ho farà, sino tot el poble s'enterarà que no té cap vivenda ni arrendament a Tavernes, i que el pis que es va comprar el té en Valencia...PERQUE SERÀ!!!!!

    ResponderEliminar