lunes, 2 de febrero de 2015

PER QUE MOLESTA TAN LA FOTO QUE PUBLICAREM DIVENDRES DE L'ALCALDE A MADRID?

Divendres publicarem una simpàtica foto on es veia a l'alcalde de Tavernes fotografiat a la fira de Fitur acompanyat d'unes xiques d'un carnestoltes de Múrcia.
Pareix que ha molestat molt als cercles del govern de Tavernes que eixa foto l'haja vist la gent. No sabem perque se senten tan ofesos. Ha sigut l'alcalde qui ha posat, qui s'ha posat un collar de plomes, qui s'ha posat una xistera i qui s'ha prestat a eixa foto.
Més greu que la foto és que l'alcalde no estava en el seu lloc quan hi havia que saludar a les autoritats. Va preferir anar-se'n no sabem on i per a postres la foto disfressat es fa pública.
Si algú ha fet el que no tocava no hem sigut nosaltres publicant una foto que hem trobat en pàgines oficials, ha sigut qui no estava quan tocava, que en este cas és l'alcalde.
Ens han acusar de fer un muntatge. La foto és real, veídica i sense cap muntatge. Ens han dit que danyem la imatge del poble.
Tot barbaritats.
Si algú l'ha danyat és l'alcalde.
Si algú no estava en el lloc que li tocava és l'alcalde.
Si algú no ha mirat pel seu poble és l'alcalde.
Ja són moltes les vegades que l'alcalde no ha estat quan tocava. No estava en la inauguració de Cáritas, no estava en el lliurement del ram a la fallera major, no estava la nit de disfresses, ni en la mascletà, ni en la festa del Pilar, ni en els actes de la Mancomunitat. I en tots els casos era alcalde, no estava de vacances ni res de res.
Qui ha faltat a les seues obligacions en estos llocs ha sigut l'alcalde.

3 comentarios:

  1. Per que han pillat a Jordi fent Turisme i de festorra amb la seua companya en lloc de estar en el stand de la Valldigna que per això li paguem un bon jornalot.

    ResponderEliminar
  2. Este xiquet no té categoría per a ser Alcalde

    ResponderEliminar
  3. Este Sr (L'alcalde) ha perdut els papers. Jo crec que ara que ho veu tot perdut (alcaldía y corts) fa allo de lo que por lo que me queda de estar en el convento....
    Pasa del poble, pasa dels ciutatans, pasa del seu treball, pasa de preocuparse per res i per ningú i aixó no se ho mereix el poble.
    Provoca. I provoca a tots. Autoritats, Institucións ... Ex socis de govern, a tots.. I aixo el que fa es perjudicar al poble en tots els aspectes.
    Li molesta tant per que com tot aquell que te un egocentrisme malaltós es creu en possesió de la veritat i es justament el contrari. Sr Alcalde fasa que li ho miren.
    Tintin

    ResponderEliminar