lunes, 23 de febrero de 2015

NI UN EURO PER LA CAVALCADA DEL NINOT, PERÒ MOLTS PER LA CAVALCADA DE REIS. DISCRIMINACIÓ A LES FALLES

Els fallers li han donat una bona lliçó a l’ajuntament amb la cavalcada del ninot. Han sigut capaços de fer una espectacular cavalcada que ha agradat a tots.

L’ajuntament es gasta 30.000 euros en la cavalcada de reis, en dóna 7.000 a les falles per la cavalcada de reis.

Ara, les falles, han fet una cavalcada espectacular, que ha durat més que la cavalcada de reis, seguida per moltíssima gent i on els menuts han disfrutat il·lusionats.

Hem vist que en la cavalcada del ninot no hi ha premis en diners per a les falles.

Com és possible que l’ajuntament es gaste 30.000 euros en la cavalcada de reis no es gaste ni un euro en la del ninot?

Les dos són molt boniques i seguides per la gent. Però una es fa a colp de talonari i l’altra s’aprofita de la bona voluntat de les falles.

Proposem que dels 30.000 euros de la cavalcada de reis se’n gaste menys en ella i es destinen eixos diners a les falles que han treballat en la cavalcada.

Que menys que l’ajuntament donar mil eurets en premis a la cavalcada del ninot!

És una clara discriminació de l’ajuntament al col·lectiu faller. Tal vegada els fallers haurien de ser més reivindicatius amb l’ajuntament i no consentir tan de despreci per part del govern de Jordi Juan.

5 comentarios:

  1. Es coneix que els de la junta local son arrimats a JJ i per això no reivindiquen

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tan arrimats, fins la fallera major de l'any passat en les llistes del bloc!! A mi em pareix molt bé que es reconega l'esforç amb un premi en metàlic, com també em pareix un desficaci 30.000 € la cabalgata de reis per a lo pobra que va ser.

      Eliminar
  2. La cavalgata del ninot es una festa fallera de la que se la disfruten i la celebren els fallers, ells es paguen la seua cuota i per lo tant qui vullga festa que se la pague. Per altra banda la cavalcada de reís es una celebracio que fa el ajuntament per a tot el poblé i de lo que es gaste en ella ix dels impostos que paguem tot el poblé, aixi que les falles que es paguen les seues festes.

    ResponderEliminar
  3. En la calavgata del ninot cada faller es paga o es fabrica la seua disfresa. Ai tens els 30.000€.
    Son dos festes totalmente diferents que no pots comparar

    ResponderEliminar
  4. Falles son per als fallers, i crec que ningu es queixa de que no es pague res per a la cabalgata, sempre voleu fer lio on no hi ha.

    ResponderEliminar