miércoles, 4 de febrero de 2015

L'AJUNTAMENT S'ENGANXAT A LA LLUM I IBERDROLA EL PILLA

Vaja escàndol que protagonitza el govern de Tavernes amb la notícia que ix hui als diaris.
Iberdrola va pillar este estiu a l’ajuntament enganxat a la llum en la nau on volen posar el quartel de la Policia Local a l’eixida del poble.
El PSOE ho va dir al ple i demanava explicacions. L’alcalde s’ha limitat a dir que ha sigut un error humà i cap decisió política.
A qui volen enganyar? Un error humà? Enganxar-se a la llum no es fa per “error”. Si ho fas és a posta i volent. Segur que cap treballador decideix per ell mateix enganxar-se, algun polític ho sabia, ho permetia i ho manava.
El responsable no és un treballador, és un “manaor”, en este cas un polític. Qui? Vorem si l’alcalde té la valentia de dir-ho o calla i tira balons fora sense assumir responsabilitats.
És fàcil. Té cinc regidors, algun d’ells sabia els fets.
L’ajuntament es veu que ha hagut de negociar en Iberdrola per no passar mals majors, però l’exemple que han donat és lamentable.
El govern de Jordi Juan porta una ratxa que “vaya tela”. Porta les anàlisis de sang en un remolc, no deixa parlar al rei Melcior en castellà, vol fer un parc per a tirar cendres junt els Sequers, no troba l’arbre Gingko que va llevar del cementeri, planta arbres en terres privades, es disfressa a Fitur enlloc d’estar rebent a les autoritats i una grapat de patinades més a les que ara s’uneix enganxar-se a la llum de forma incorrecta.
En este cas podríem dir allò de "Enlloc de donar llum...l'agafem i avant"


8 comentarios:

  1. Que fuerte. Que conejo le queda sacar de la chistera al Sr Alcalde para que veamos el espectáculo completo? El ayuntamiento robando electricidad.... Increible.
    El alcalde con plumas pavoneandose por fitur.
    Y la estación en su sitio. Sin venir a Borderia.
    Este parece un Ayuntamiento de película de Berlanga.
    Peor imposible. #Jordidimisión

    ResponderEliminar
  2. Que amagat que tenia Jordi esta nova clavada de pata.
    JJ diu que es transparent però amaga tot el que lo interesa.

    ResponderEliminar
  3. Estos de Compromís son de risa. Dia si dia també ens enterem d'una nova trastada.
    Quina serà la pròxima?

    ResponderEliminar
  4. Qui diu q la llum no estava ja enganxada quan aixo era una tenda??

    ResponderEliminar
  5. Lo mes gracios es la señoreta llum que va dir al ple a Borras que aixo no era tema per al ple que si tenia algun dubte anara al funcionari corresponent. #SomCompromís. #SomTransparencia?

    ResponderEliminar
  6. Mare de deu;

    Tirar-li la culpa a un pobre treballador, que fa el que li diuen. O siga, que ara tot un electricista municipal, amb anys d´experiencia no sap que el enganxe es il-legal?.

    TAl volta, ha fet el que saben fer, complir el que els manen, i no discutir no siga que es coste el empleo.

    Ara, seran valens i obriran una investigació a vore que ha pasat, perque la multa de Iberdrola no te perque pagar-la el poble, que la page el que ho ha fet mal.

    Recollida de signes ja, per a que els desficaços dáltres, no ho page el poble

    ResponderEliminar
  7. Si, com en el transport de les analítiques.. fan com la DUQUESA D´ALBA: jo no sé nada... jo no sé nada... LA CULPA SEMPRE.. als funcionaris! i que fan al govern che, que no s´enteren de res!

    ResponderEliminar
  8. Que vinga, que vinga, que vinga la llum i al senyor alcalde ..........

    ResponderEliminar