martes, 17 de febrero de 2015

EN QUÈ ES CALFA EL CAP L'ALCALDE. TOT MENYS OCUPAR-SE DE COSES IMPORTANTS

Quan ens ho han contat no ens ho creiem. En què es calfa el cap el nostre alcalde? En canviar la forma en la que han de sentar-se els regidors en els plenaris.
El senyor alcalde, Jordi Juan de Compromís, no va tindre altre calfament de cap a l'últim plenari que canviar de lloc a tots els regidors.
Queden tres plenaris perque arriben elecciones, però l'alcalde va decidir, de forma unilateral, canviar l'ubicació dels regidors al ple.
Durant tot la legislatura els regidors del Bloc quedaven a la dreta de l'alcalde que presidia el ple, i a continuació dels quatre regidors nacionalistes anaven els tres socialistes.
A l'esquerra de l'alcalde estaba Karina Vercher i després els 8 regidors del PP.
De forma capritxosa l'alcalde va decidir menejar-ho tot i posar a Karina en l'extrem més allunyat d'ell. Ara Karina queda a la vora i de la taula i Jordi Juan al centre.
Fruit d'eixe rebombori s'han canviat de costat als regidors.
Tot un cacau que no va a cap lloc.
Queden tres plenaris i l'alcalde ens ha eixit en eixe capritx en lloc d'estar preocupant-se per altres coses més importants pel poble com la creació de llocs de treball o no pujar tant la contribució.
L'única explicació raonable és que volia allunyar a Karina del seu costat. Ens han contat que en els últims plenaris Karina està donant-li canya a Jordi i este està molt nerviós. Pareix que no la vol tan damunt perque l'imposa i en el debat cara a cara Karina se'l berena i això ha fet que últimament l'alcalde estiga bastant nerviós als plenaris.
Pensem que com es posen els regidors al plenari és secundari i que l'alcalde, en lloc de perdre temps en eixes tonteries hauria de fer més pel poble que en 4 anys ha fet ben poc i Tavernes mereix més.

4 comentarios:

  1. Aixina es, la preocupacio del jornaler de la política es quonsevol meinys ocuparse de lo que es important.
    Li posava nerviós la Sra Vercher? Pues per sentarse a la poltrona si la volia a prop... Aixina tracta a tots pensant que es el pollastre del corral, pero ha de tindre clar que als pollastres també els posen en frito....aixi es que preocupes i treballe per lo important i siga un poc mes gallineta que gall.

    ResponderEliminar
  2. Per cert ventilador. El dia 26 hi ha una xerrada del swnyor Jordi. I jo volia manifestar que ell no es el meu alcalde. Quanta soberbia te este xic. Eixe cartell fa sentir vergonya ajena..ridicul

    ResponderEliminar
  3. Hi ha un dit que ho resumeix tot " Quien algo teme algo debe" perquè este canvi?? Sr. Juan el cabet en la faena i deixe les tonteries per als xiquets

    ResponderEliminar