jueves, 5 de febrero de 2015

EL GOVERN DEL BLOC LI PAGA 11.500 EUROS A L'INTENDENT DE POLICIA EN 2014 SOLS EN PRODUCTIVITAT, A PART EXTRES I NÒMINA


El govern de Jordi Juan no deixa de sorprendre’ns però per a mal. Si ens queia la cara de vergonya després de saber que l’ajuntament s’havia enganxat a la llum en el nou quartel de la policia local, ara al partit nacionalista li ix altre lio que hauràd’explicar.

El Partit Popular comentava que l’any passat se li van pagar més d’11.500 euros a l’intendent de la policia local en productivitat. A banda uns 5.500 euros en hores extres i a part la nòmina.

Són quantitats molt elevades, tan que amb eixos diners “extra” podrien fer que es contractara a més gent.

Pesem que tampoc és bo que tants extres siguen per una sola persona i que és millor repartir-se.

Eixes quantitats sols poden generar malestar en la policia, entre els treballadors de l’ajuntament i entre els veïns que a dures penes acaben el mes. És un greuge comparatiu que senta molt mal.

Però encara hi ha més. A part dels extres, amb la permissivitat del govern de Jordi Juan seguix havent un cotxe policial que ens costa 900 euros al mes a disposició del càrrec d’intendent.

Són molts extres que es concentren en una sola persona i haurien de repartir-se més.


 

 

13 comentarios:

  1. El alcalde,premia als seus

    ResponderEliminar
  2. visca la objetivitat amb les noticies que publiqueu!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al anónimo de 5/2 10:20
      Las noticias son las que son. Ni objetivas ni porras. Los ciudadanos tienen derecho a saber en que se gasta cada céntimo de euro del dinero público y los gobernantes tienen la obligación de explicar y justificar cada euro gastado.
      El hecho objetivo es que los extras y privilegios de ese cargo es sencillamente inmoral. Y mas inmoral es quien paga y consiente.
      Pepet

      Eliminar
    2. Objetivitat? Que no veus els números? Pues els números són objectius, no com el govern del bloc, que depenent del color de la teua camisa, cobres.

      Eliminar
  3. No dic q siga mentida, ni estiga ben fet, pero m'agradaria saber a quanta gent contratarieu amb 11.500€ i quant de temps treballarien. Es simple curiositat. A vore si ix un policia mes a temps complet. No se, feu conters... perque el senyor no cobraria ni 950 al mes. Un bes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja m'agradaria a mi cobrar 950 al mes. Com es nota que tu vas ben aviat, parles com si et semblara poc. Molts policies parats ho farien gustosament. Com es nota que no patixes fam.

      Eliminar
    2. Jo m´aconformaria cobrar 800 al mes. Tots no som mileuristes con vosatros.

      Eliminar
  4. Vergonya pagar a una persona que no seu guanya tots eixos diners extra, quan amb eixa quantitat podría treballar més gent del poble. Ja vorem a on se'n va el cap de policía quan el bloc perga l'alcaldia en uns mesos

    ResponderEliminar
  5. Productiviqueee?
    El jefe de la policía es nefast per al poble i ha posar molt mal rollo dins de la plantilla de la policía local.

    ResponderEliminar
  6. Que fort em pareix. Que tingan a tanta gent de tavernes parada i este lucrantse a costa de nosaltres. No es pot fer res? Qui es el responsable de que fasa tantes hores?

    ResponderEliminar
  7. Si tanta feina té que necessita tantes hores extra pa ferla que s'espavile. Que no l'acabe en horari normal es preocupant.

    ResponderEliminar
  8. Colló quin pinyol s'endú. La seua dona anava en llistes del bloc. Todo queda en casa.

    ResponderEliminar